Očito ništa. Eto netko se "zabunio"
Posts by Toni
-
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…kovica-15052869
Česi prošetali Slavonskim Brodom! Breaking news
-
O čemu vi pričate?
Pa ĐĐ Kompenzatori rade odlično, ĐĐ Održavanje i Usluge, ĐĐ TEP, rade odlično, tako da nemojte tako...
Bio sam prošli tjedan tamo, na žalost, od državnih kompanija, postoje još samo Specijalna vozila, ostalo propalo...
I ĐĐ grupa će samo da se otarasi 26,44% državnog utjecaja.
-
Povodom 100. godišnjice
-
Mislim da nitko nije postao ovu vijest. Sorry ako je duplić
https://www.ictbusiness.info/telekomunikaci…-i-comnet-sofiaLakoća poslovanja u Bugarskoj.
-
Kolega hvala za dokaz iz prve ruke. Javite kako vam Česi izgledaju. Ima li tu iznenađenja? Opalite umjesto fotke jednu recenziju o samozatajnim Česima. Sigurno imate bolji uvid. I hvala unaprijed.
-
Nadam se da ćeš zaraditi za novi iphone, mislim šestica je odavna izašla
Samo neka nam vagoni izlaze i to u plusu
-
prva pera sam isčupao danas, slijedećih nekoliko planiram u daljnjem rastu slijedeći tjedan. nakon odličnog godišnjeg FI i cijene 535-545kn, stavljam kokicu u kipuću vodu i furim je do kraja! kaj bu ostalo (valjda samo nekvo piskovije).... to me već opće ne briga!
505 s crtom to je max za Podravku. Otkud optimizam. Imate naznake da su izuzetno bolje poslovali u zadnjem kvartalu? Najava je dividende?
-
Bože me sačuvaj.
Vladati će dakle čeličnom rukom i pendrekom???
I sada imaju direktora sektora Korporativna i informacijska sigurnost. Ništa posebno samo umjesto jednog stiže drugi podobniji.
-
Pojavio se novi igrač u Top 10 - ČAJIĆ STJEPAN (67690289031).
Kupio je skoro 30.000 komada dionica od 20.01.
Vidjet ćemo jel i današnjih 25k isto njegovih.
Proxy od NB koji ludo brani neobranjivo. Firma ide u stečaj do ljeta.
-
A što ako se ZEM usvoji ovakav kakav je, hoće li Telemach prodati Tele2, s obzirom da neće smjeti pružati fixni telekom?
Svašta je moguće. No ne treba zaboraviti da UG i PPF grade grupe za daljnju prodaju
-
Država samo čeka novog naivca da preuzme.
-
Što je prepreka privatizaciji HAC kad već imamo dvije privatne autoceste? Vozimo se i prema Macelju i po istarskom ipsilonu. Osim zatucanih glava i mafijaške hobotnice nema prepreka.
HEP bi također glatko mogao biti dokapitaliziran i da najzad prestanemo biti ovisni o stranim energentima. Pa da onda vidimo vanjskotrgovinsku bilancu i efekte dovršetka svih planiranih elektrana. Ubrzo bi bili bolji od Norveške po broju električnih automobila.
INA. Čim prije država izađe van svima bolje. Ovako su sve učinili da zadrže svoj poslovni model.
-
Obećanja, obećanja, ... https://sbplus.hr/slavonski_brod…px#.YCFIvXko9PY
Kekez: "Potencijalnog investitora smo više puta analizirali i smatramo kako iskazuje visoku zainteresiranost i spremnost, posjeduje priličnu snagu, kako financijsku tako i tržišnu. No, zbog velike složenosti procesa, obveza prema pravilima EU komisije i drugih uvjeta (više sjednica skupština…) proces ne možemo završiti kroz mjesec/dva."
Uskoro će početi pričati o neprijateljskom preuzimanju. Đurine kućne čarolije na najjače. -
Ukoliko je u Grčkoj isto kao i kod nas onda to UG ne predstavlja apsolutno nikakvu prepreku za preuzimanje Optime. https://united.group/greeces-forthn…f-united-group/
-
ZEM ostaje takav kakav je, ako nije prepreka za rad A1 i HT neće se mijenjati za nekog tko ima viziju da proizvodi i svoj sadržaj. UG ako želi imati IPTV mora se odreći UM u Hrvatskoj. Stvar je jako jednostavna Plenki neda, više problema nego koristi za njega.
-
ahh..BUljanik kao da nikad nije ni postojao...nitko se ne češe u Puli...Pula spava a ki če je...ti? Ipak bi volio imat malo u portfelju kao podsjetnik na realsocijalizam....
Pa to i kažem. Pula je spavala dok su krali i muljali. Isto je i u Slavoniji. Djuru ne spasi ni svemirski vagoni ni da servisiraju vascelu americku oklopnu armiju...vrijeme plinskih boca je zauvijek završilo. Sto bi u Istri rekli; ki je heba je heba😂
Upravo tako. Prije 7 ddana su prodane Vitkovice heavy machinery koje su pod zadnje prije stečaja bile u vlasništvu Strnada, tradicija od 1828 godine, mogli su jedini u Europi raditi neke elemente itd. Novi vlasnik je odmah rekao proizvodnju ne nastavljamo, na ovih 50 hektara zemljišta idemo u nove projekte. Znači sve potaracaj i gradi novo. To je sudbina svih starih industrija koje se nisu na vrijeme prilagodile. Odmah mi na pamet pada Varteks.
-
Česi su u poziciji da diktiraju uvjete i budući da su oni ti koji daju cash za pokriće dugova iz prošlosti gotovo pa nevjerojatno je da neće ići do drastičnog smanjena TK i to 1:50 kako je već bilo planirano. Bakić i Ivanović su mogli izvući 5 kuna, ali za ostale se planiraju lipe. Do sada su uložili nekih 2 milijuna eura i još uz ulog od 40-50 dobivaju sve čisto i od duga jer će im banke (HPB i HBOR) dug riješiti uz veliki diskont. Mali dioničari dobivaju mrvice, država uspjeh, radnici stabilnost, a Česi toliko potrebne kapacitete.
-
Od srca srcu
-
https://net.hr/danas/hrvatska…iljne-milijune/
Još malo o referencama.
ma to vam je bio onaj stari HDZ još, to se više ne računa, ovo je sada novi HDZ i stara Martina,
mene samo zanima hoćel se Antiša naš opet ubaciti, barem negdje u češkoj tvornici
Bračni par sada drži položaje u dvije strateški važne kompanije. Nema sada da omane plan otkupa INE. Svi za Andriju, Andrija za sve.