Kolega hvala na informaciji, ali mene zanima kolko teže metala, kad bi sad išli u rezalište ili kad bi se gradili novi...jer sad je željezo 15kn 1 kg, a prije nove godine je bilo 7kn..
Posts by Milo
-
-
Da li itko zna koliko teže u tonama, brodvi atlanske?
-
Ja sigurno ove godine ne izlazim više.. samo ulazim, ito već sutra....😀
-
Da.Zaradio dobro, i mislio da će bit korekcija, međutim nije.Jutros sam se vratio, i u ponedjeljak, kratim neke pozicije i ulazim još, jer vidim da će ovo trajati..
-
Od 15.6 željezo opet poskupljuje 20%, tako, da bi bilo pametno ode uć malo više, dok se može.Ovo ce potrajati...daska je poskupila 300%, jednostavno, luda kuća u građevini.Mi dajemo ponudu koja traje tjedan dana...Uglavnom brodarine će sigurno rast ove godine, jer ih nema dovoljno za sve prevesti..Dođeš u trgovinu, a jedan građevinar pokupija sve željezo, odeš kući...prazan.Ja u ponedjeljak ulazim, još sigurno...
-
Opet akumulacija, samo će bit kraća od prošle...
-
Unutra sam, ranom zorom
-
Samo polako kolega, ne treba bit pohlepan...za sad meni dosta.Uvijek je bilo korekcija, i biti će.Samo treba procjenit dno...to je najbitnije.Za sad sam zadovoljan, sa procjenom...😀
-
Proda, i opet sam na kupnji...50kn po dionici nije loše...čekam na 380..
-
Mene najviše veseli kad dionica raste
-
Ja mislim da kupac postoji, samo se nisu još dogvorili oko cjene...ali uskoro će...do kraja godine najdalje, a vjerojatno i prije...
-
A ja maka nalog sa 391kn
-
Imam kolega, svaki dan radim 15sati.Evo sad sam iz polja.I šta zaradim, pokušavam na tome ponovo zaraditi samo na lakši način...Imam ciljeve, koje želim ostavariti, da bi možda jednog dana radio samo 8 sati..Inače radim dva posla, i dva hektara zemlje...eto ukratko...
-
Nastave li prodaju, ode ovo za kunu...Sad da je toliko loše...I sam sam danas dikupio na 4.26, nije me poklopilo skroz, jer mislim da je dno...ali tko će ga znati.Ako nastave prodavat, nece biti dobro...a razlog još mi ne znamo
-
+opte, Adpl, spustija sam prosjek ulaza na opte, sad bi mi bilo dobro i na 7🤭
-
Danas sam još dokupio, mislim da je ova razina još prihvatljiva za dokup.I nadam se kroz dva mjeseca, da se gledamo na višoj razini...
-
Nema šta, čekam Božić....uz lagani dokup
-
Baš si mislim, da ne bi trebala niže, i da se postavim na 4.50 sa većim nalogom...mada već imam dovoljno. Siguran sam da najdalje do kraja godine će sve bit riješeno, ako bude prije, tim bolje...😀
-
Ja čekam mirno, i ako padne ispod 4 nakrcat cu se😃
-
Evo moram još kupit, a nisam mislija...