Display MoreMeni je ova situacija na kraju ispala ok. Ali bih ipak volio da hanfa pošalje upit za objašnjenje prodaje na 6,70 od AH i isto tako od KK.
Ja sam nedavno odgovarao na takva pitanja. Pa bih baš volio vidjeti i ta objašnjenja.
Ponavljam, nisam ovdje izgubio novac.
A zašto si ti odgovorao na takva pitanja?
I koja su to uopće pitanja?
I jesi ti vidio ovo, što to tebi govori?
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…7949f519b7d.pdf
Sad stavi tu obavijest i njezinu objavu u kronološki slijed događaja i kretanje cijene na burzi.
Ovdje se ljude optužuje za trgovinu na burzi. Ok, sjajno. Onda bi možda trebali prije svake trgovine popuniti upitnik u kojem bi svi investitori naveli razloge svoje kupnje ili prodaje. To bi bilo zanmiljivo vidjeti. Problem su povlaštene informacije, a koje su to konkretno povlaštene informacije koje su iskorištene na burzi u regularnoj trgovini? Znači tamo neki lik prodaje umjesto da drži jer sebi želi spustiti cijenu u ponudi jer koliko sam ja vidio iz knjige dionica taj isti još drži nekoliko stotina tisuća komada istih? Pa da je imao povlaštenu informaciju, zar ne bi držao dionice? Najbolje bi prošao da nije ništa radio. A prethodno kad ste svi kupovali i dizali cijenu onda je sve bilo ok, al kad cijena pada... ubi, ubi Srbina!
Smiješno koja ekipa. Nije ni čudo da ste popušili.
Pročitaj ponovno. Nisam izgubio...