1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. hugh

Posts by hugh

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• hugh
    • August 21, 2020 at 10:21 PM

što točno znači ta konverzija dionica......onaj koji je imao 10000 dionica će imati 200 ako se izglasa prijedlog za 50 dionica u 1 dionicu?.....

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• hugh
    • August 21, 2020 at 3:20 PM
    Quote from BudFox
    Quote from BSOD

Majke mi, leće su mi iz očiju ispale od smijeha... ^^^^

Smijemo se, ali vrijeme je za tugu kada gledamo ovu ZSE na kojoj samo milenijalci trejderi zarađuju, a mi stari(ji) smo valjda već za otpis. Možda bi trebalo uvesti temu: Koliko smo bureka danas zaradili?

Ionako forumaši (milenijalci) uglavnom samo zarađuju i nitko ne gubi.

U stvari gube tamo neki nepoznati ljudi koji nisu forumaši ;)

Tuga je da......sve se svelo na neku izložbu i gledanje.....bid pokaže svoje, ask svoje i cijeli dan se gledamo.....zse=izložbeni centar.....

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• hugh
    • August 21, 2020 at 2:56 PM

https://zse.hr/userdocsimages…w7mu8dhIw==.pdf

Odluke Glavne skupštine......

• hugh
    • August 21, 2020 at 9:36 AM
    Quote from zlocesti

Svačije je pravo da sa svojim čini što želi....... ali sa ovim nalozima na predotvaranju, sada me vidiš pa me ne vidiš, ima posla i za Hanfu

Blagoslovljeni smo sa Hanfom, slijepa je i gluha.. pa se možemo igrati do mile volje

Mislite na igh? Bilo je na bidu 1800 kom na 120 kn

• hugh
    • August 21, 2020 at 9:13 AM
    Quote from zlocesti

Pogled na performance proteklih šest mjeseci je porazan

Prinos imaju samo Tankerska, Dalekovod i IGH

Sve je ostalo u crvenom, od 10% do 30%

Mi smo u Bear marketu, na mala vrata je ušao.

Ameri ATH, što jeisto nonsence svoje vrtse

Mislim da nabrojane dionice i u nadolazečem razdoblju imaju vrlo dobar potencijal rasta......

• hugh
    • August 20, 2020 at 9:58 AM

na mnogim dionicama nikako ne ide po bidu......da probamo po asku?......ipak smo preskočili rast amera na ath pa možda preskočimo i neku eventualnu mini korekciju tamo ako je uopče i bude ovih dana........

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• hugh
    • August 19, 2020 at 10:54 AM
    Quote from Moller

samo mirno i dostojanstveno, ne dajmo se isprovocirati da netko nešto ne daj bože kupi :)

https://www.glasistre.hr/gospodarstvo/z…rgovanje-661192

:thumbup:

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• hugh
    • August 19, 2020 at 9:54 AM

nevidim ga,nek se ukaže što prije ili odemo opet na 110.....

• IGH (Institut IGH d.d.)

• hugh
    • August 18, 2020 at 10:09 PM
    Quote from diokidina

Sutra pada otpor na 120,a mogao bih i na 124.

Sve je moguće no bila je i 13.07. objava duplo večeg ugovora od ovog (cca 30 mil. kuna) pa se cijena sve do početka 8 mj. nije bitnije promijenila......čeka se izvješće a ako je suditi po trgovanju ne očekuje se neki extra pozitivni spektakl od izvješća.....no živi bili pa vidjeli.....imamo i jednog jačeg igrača koji ide van.......

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• hugh
    • August 18, 2020 at 9:52 PM

očito niti jednu firmu na zse ne svrbi dijeliti ikakve veće dividende bez obzira na koliko keša "sjedili", osim u slučaju da je njihovoj g.zici potrebno novaca......mislim da je jedino ernt u posljednjih 10-tak godina bio izuzetak što se tiče konstantnosti i izdašnosti dividende u odnosu na cijenu dionice nakon krize 2008....

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• hugh
    • August 18, 2020 at 3:27 PM
    Quote from Moller
    Quote from zlocesti

Mi smo, kolege moje , promašili ne utakmicu, nego nekoliko prvenstava

Ameri opet nadomak ATH... mi smo negdje na razini stanje redovno, bolesnik

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    na aparatima

ja još ne čuh niti od jednog našega političara, ni premijera, ni predsjednika da spomene nekada našu burzu, znaju li oni da to još radi :)

Nije to njihova briga.....oni brinu da na burzi rada uvijek ima prometa.....😂😇

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• hugh
    • August 18, 2020 at 11:38 AM
    Quote from xdado

Talijani i Nijemci u Valamarovom kampu kod Vabrige mi ne izgledajau kao da se žure pobjeći. Bila je mala smjena za feragosto, ali još uvijek je ugodno popunjen kamp. Poslao bi vam i slike ako netko ne vjeruje, ali ne smije se slikati u kampu :) A Slovenke u najboljim godinama se na plaži šale kako će mlađi morati u samoizolaciju ali da to njih baš i ne pogađa...

Dajte pošaljite slike iz kampova i hotela koji nisu otvoreni........

• Što smo danas tržili

• hugh
    • August 17, 2020 at 4:18 PM
    Quote from Marielena

ja +Dlkv, ali odmah ujutro.

Kolega Moller, vidjela sam da ste prosli tjedan kupovali Viro. Mozete molim vas reci sto ocekujete tu?

Budući da je neka prodao zbog jeseni ovdje valjda očekuje proljeće.....😃😂.... .šala mala, ali morao sam....

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• hugh
    • August 17, 2020 at 3:59 PM

Here it comes again......

Nego, kakav je bdi danas?

• Što smo danas tržili

• hugh
    • August 17, 2020 at 3:55 PM
    Quote from Moller

-još dlkv, ne zbog njega nego opće situacije, ovaj ukupni promet ne obećava mirnu i spokojnu jesen

Možda sam ja nešto prespavao ali ovakvi su prometi več 2-3mjeseca......ako ovu godinu gledamo......

• hugh
    • August 17, 2020 at 2:00 PM

mislim da bi većnski Tpng bila presretna kada bi "konsolidirala" sve male na 52 kn a onda i fondove (ako treba i po 65).......😃......to bi za njih bio pravi deal.....

• hugh
    • August 17, 2020 at 1:15 PM

kao i kod svake dionice možemo mi sad nabrajati razloge za rast ili pad, ali činjenica je da je u zadnjih godinu dana bez obzira no coronu, Tpng u rastučem trendu i to mi se čini ono najbitnije trenutno i prema tome se vodim kod trgovanja ovom dionicom........htio sam i ja kao i večina ovdje kupovati debelo ispod 50 kn (nakon onog rasta do 60 kn) ali jednostavno nije išlo.......zašto?.....nisam siguran, ali imali smo vjerovatno jednog većeg ili puno manjih igraća koji već 2 mjeseca strpljivo skupljaju oko 50 i ne daju da dionica padne jel smatraju da vrijedi više i spremni su kupovati......bez obzira što je bid 2 mjeseca izgledao šupalj uvijek se našlo kupaca i više nego dovoljno da cijena ne padne ispod 50 i sve su kolićine u rasponu od 50-52 otišle la pa-pa bile one veće ili manje.......po nekoj logici stvari vrijeme je za novi level......

• hugh
    • August 13, 2020 at 4:04 PM
    Quote from kupoprodajnik

Razumljivo mi je da netko zeli kupiti tu kolicinu, ali mi nije jasno zasto bi netko tko takvu kolicinu ima prodao na ovoj cijeni.

Vjerovatno taj isti i kupuje pomalo svaki dan ali pred kraj dana voli svima pokazati "kolki mu je"........

Quote from kupoprodajnik

Razumljivo mi je da netko zeli kupiti tu kolicinu, ali mi nije jasno zasto bi netko tko takvu kolicinu ima prodao na ovoj cijeni.

Vjerovatno taj isti i kupuje pomalo svaki dan ali pred kraj dana voli svima pokazati "kolki mu je"........

Quote from Moller
    Quote from kupoprodajnik

zato što ovaj pokraj istaknute cijene i količine, nema istaknutu garanciju da će tu vječno i ostati, a znamo da o njemu puno toga ovisi na ovoj dionici:)

U trenutnim uvjetima očito garancija postoji jel nalog je stajao 5 min i nije bilo zainteresiranih za prodaju.......

• hugh
    • August 13, 2020 at 3:56 PM

here it comes again......5 tausndki......

• hugh
    • August 13, 2020 at 3:18 PM

netko iz prve ruke želi doznati koliko je dionica na bidu na 224........

1. Privacy Policy
  2. Kontakt