1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. hugh

Posts by hugh

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• hugh
    • August 18, 2020 at 9:52 PM

očito niti jednu firmu na zse ne svrbi dijeliti ikakve veće dividende bez obzira na koliko keša "sjedili", osim u slučaju da je njihovoj g.zici potrebno novaca......mislim da je jedino ernt u posljednjih 10-tak godina bio izuzetak što se tiče konstantnosti i izdašnosti dividende u odnosu na cijenu dionice nakon krize 2008....

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• hugh
    • August 18, 2020 at 3:27 PM
    Quote from Moller
    Quote from zlocesti

Mi smo, kolege moje , promašili ne utakmicu, nego nekoliko prvenstava

Ameri opet nadomak ATH... mi smo negdje na razini stanje redovno, bolesnik

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    na aparatima

ja još ne čuh niti od jednog našega političara, ni premijera, ni predsjednika da spomene nekada našu burzu, znaju li oni da to još radi :)

Nije to njihova briga.....oni brinu da na burzi rada uvijek ima prometa.....😂😇

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• hugh
    • August 18, 2020 at 11:38 AM
    Quote from xdado

Talijani i Nijemci u Valamarovom kampu kod Vabrige mi ne izgledajau kao da se žure pobjeći. Bila je mala smjena za feragosto, ali još uvijek je ugodno popunjen kamp. Poslao bi vam i slike ako netko ne vjeruje, ali ne smije se slikati u kampu :) A Slovenke u najboljim godinama se na plaži šale kako će mlađi morati u samoizolaciju ali da to njih baš i ne pogađa...

Dajte pošaljite slike iz kampova i hotela koji nisu otvoreni........

• Što smo danas tržili

• hugh
    • August 17, 2020 at 4:18 PM
    Quote from Marielena

ja +Dlkv, ali odmah ujutro.

Kolega Moller, vidjela sam da ste prosli tjedan kupovali Viro. Mozete molim vas reci sto ocekujete tu?

Budući da je neka prodao zbog jeseni ovdje valjda očekuje proljeće.....😃😂.... .šala mala, ali morao sam....

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• hugh
    • August 17, 2020 at 3:59 PM

Here it comes again......

Nego, kakav je bdi danas?

• Što smo danas tržili

• hugh
    • August 17, 2020 at 3:55 PM
    Quote from Moller

-još dlkv, ne zbog njega nego opće situacije, ovaj ukupni promet ne obećava mirnu i spokojnu jesen

Možda sam ja nešto prespavao ali ovakvi su prometi več 2-3mjeseca......ako ovu godinu gledamo......

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• hugh
    • August 17, 2020 at 2:00 PM

mislim da bi većnski Tpng bila presretna kada bi "konsolidirala" sve male na 52 kn a onda i fondove (ako treba i po 65).......😃......to bi za njih bio pravi deal.....

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• hugh
    • August 17, 2020 at 1:15 PM

kao i kod svake dionice možemo mi sad nabrajati razloge za rast ili pad, ali činjenica je da je u zadnjih godinu dana bez obzira no coronu, Tpng u rastučem trendu i to mi se čini ono najbitnije trenutno i prema tome se vodim kod trgovanja ovom dionicom........htio sam i ja kao i večina ovdje kupovati debelo ispod 50 kn (nakon onog rasta do 60 kn) ali jednostavno nije išlo.......zašto?.....nisam siguran, ali imali smo vjerovatno jednog većeg ili puno manjih igraća koji već 2 mjeseca strpljivo skupljaju oko 50 i ne daju da dionica padne jel smatraju da vrijedi više i spremni su kupovati......bez obzira što je bid 2 mjeseca izgledao šupalj uvijek se našlo kupaca i više nego dovoljno da cijena ne padne ispod 50 i sve su kolićine u rasponu od 50-52 otišle la pa-pa bile one veće ili manje.......po nekoj logici stvari vrijeme je za novi level......

• hugh
    • August 13, 2020 at 4:04 PM
    Quote from kupoprodajnik

Razumljivo mi je da netko zeli kupiti tu kolicinu, ali mi nije jasno zasto bi netko tko takvu kolicinu ima prodao na ovoj cijeni.

Vjerovatno taj isti i kupuje pomalo svaki dan ali pred kraj dana voli svima pokazati "kolki mu je"........

Quote from kupoprodajnik

Razumljivo mi je da netko zeli kupiti tu kolicinu, ali mi nije jasno zasto bi netko tko takvu kolicinu ima prodao na ovoj cijeni.

Vjerovatno taj isti i kupuje pomalo svaki dan ali pred kraj dana voli svima pokazati "kolki mu je"........

Quote from Moller
    Quote from kupoprodajnik

zato što ovaj pokraj istaknute cijene i količine, nema istaknutu garanciju da će tu vječno i ostati, a znamo da o njemu puno toga ovisi na ovoj dionici:)

U trenutnim uvjetima očito garancija postoji jel nalog je stajao 5 min i nije bilo zainteresiranih za prodaju.......

• hugh
    • August 13, 2020 at 3:56 PM

here it comes again......5 tausndki......

• hugh
    • August 13, 2020 at 3:18 PM

netko iz prve ruke želi doznati koliko je dionica na bidu na 224........

• hugh
    • August 13, 2020 at 2:15 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Parica

Ako ce gubitak biti 100m kn onda je realno ocekivat dokap ili PSN i cijenu u PM...ali to nije realno, q3 bi trebao bito oko 0, q4 bi trebao biti najjaci kvartal za bulkove...

Kolega napisano je izmedju 50 i 100 milje. Ne vjerujem da ce ici iznad 100.

Vjerojatno blize 50 nego 100.

Ovo je teska godina, ali vjerujem da ce se izvuci, a onda ocekujem snazno naprijed.

I ja mislim da IB radi odlican posao. Ova godina je krvava.

kao i u svim dionicama bitan je onako po naški rečeno tajming.....usporedimo npr Tpng i Atpl.....obje su brodarske firme ali različite vrste brodova.....u corona padu jedna je narasla, zasluženo, druga pala, također zasluženo......u jednoj cvjeta cviječe u brugoj baš i ne....ali jedno veliko ali......uzmimo sada hipotetski da sa današnjih cijena i vozarina nastavi rast vozarina i tankerima i bulkerima i naraste npr. 50% u sljedečih mjesec dana....koja će dionica imati veči rast?......

Svako za sebe odlučuje.....

Ja trenutno imam obje......disperzija rizika reklo bi se.......😂😃

• hugh
    • August 13, 2020 at 12:46 PM

evo netko išao probat pa se opeko.......ups.....ipak skriveni na 224,00.......

• hugh
    • August 13, 2020 at 12:30 PM
    Quote from LodeRunner
    Quote from zlocesti

U podne na Atpl na bidu osvanulo 1000 komada , na 224

Došlo mi je da ga nakrcam :S

Al' nije se moglo, dražba........ pa si mislim, on se samo fulira

Prošlo podne, ode i on

Nije otisao, i dalje stoji tamo. Pretpostavljam da je to IB ili netko njegov koji konstantno, u ovom zadnjem rastu, pruza podrsku odozdola od cca. 200kn. Zapravo, bolje receno - gura. Jucer je i pokazao zavidan novcanik od 1.1Mkn.

Pitanje je samo, jel podrska radi sutrasnje skupstine ili je planira nastaviti i dalje.

Display More

zašto podrška zbog skupštine?....iovako se tamo neće dogoditi ništa bitnije što več nismo znali?...ili?......

Quote from josip100
    Quote from zlocesti

U podne na Atpl na bidu osvanulo 1000 komada , na 224

Došlo mi je da ga nakrcam :S

Al' nije se moglo, dražba........ pa si mislim, on se samo fulira

Prošlo podne, ode i on

Nije on nikud otišao...skriveni...

Tak je.....ali samo ti udri zločesta.....meni to izgleda prerano jel igranka tek treba početi......prvi čin vjerovatno poslje pola 3 u slučaju rasta vozarina.....

• Što smo danas tržili

• hugh
    • August 11, 2020 at 4:50 PM

+ Atpl, preko nekoliko stotina.....nek se nađe......

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• hugh
    • August 11, 2020 at 3:45 PM
    Quote from Backdraft
    Quote from komot

Danas je jedna od pobjednica Magma. Preko 11%

i djuro je dobar

Odlični su oboje, toliko da je i penzija moje babe prevelika da bi se upuštala u daytrade.....😂

• hugh
    • August 11, 2020 at 2:45 PM

uf,uf.....prvo ce trebat riješiti ovaj okršaj na 210 očito.....

• OPTE prodaja - kladionica

• hugh
    • August 11, 2020 at 12:08 PM
    Quote from LeoNT
    Quote from hugh

naravno da se i Ht nešto pita ali očito nitko ne želi platit koliko ovi traže. Samim time što Ht do sada nije prodao nešto nam je time i poručio. Naravno, i kupce se tu nešto pita. Valjda ih ima. Nije valjda da nas toliko farbaju.

A što se tiče sljedeče objave koju bi željeli da prvu čujemo mogu Vam samo reći: " i tata bi sine", ali sumnjem da je to prvo što slijedi.

Ma ne znam šta da vam kažem na ovo... ne znam odakle izvlaćite ovakve konstrukcije.

Neznam ni ja, pišem onako kako meni to izgleda i u skladu s time postupam. Isto kao što i vi imate svoje konstrukcije. Uglavnom, sretno. Ako Vam je tako lakše mogu i ja kao i mnogi kolege do sad napisati: "kroz 2 tjedna bit će prodaja". Ako ne tada onda su sljedeča 2 tjedna nakon toga ključna.......pa tako svaka 2 tjedna i možda jedan tjedan i pogodim. Ali možda......

Pozdrav

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• hugh
    • August 11, 2020 at 11:49 AM
    Quote from LeoNT
    Quote from rambo_5

Nije šala, ako investicijska banka nema ovlasti / obvezu prodati HTov dio čak po kunu, nego se i dalje HT pita za odobrenje onda ova priča može / hoće trajati godinama dok od Optime doslovno ne ostane prazna ljuštura. Još jednom, da li se HT više išta pita u procesu prodaje kad ga preuzme investicijska banka?

Pa gle, HT je taj koji angazira investicijsku banku, valjda ga se onda i nesto pita.

Kada vidim sta se sve ovdje pise, stvarno mislim da je najbolje da jedina slijedeca informacija koju cujemo o prodaji Optime je ta da je prodana za toliko i toliko novaca nekom kupcu. Hoce li to biti ove, slijedece ili one godine iza, meni ne igra puno.

Prodaja ide dalje, a HT je pri pocetku kontrole nad Optimom rekao da mu je krajnji cilj unosno prodati svoj i ZABAin dio, odnosno tako naplatiti dugove i potrazivnja na ime upravljanja Optimom.

Kazu ljudi da se ovdje odugovlaci sa prodajom sto uopce nije tocno. Ovakvi procesi jednostavno dugo traju, 6-12 mjeseci u normalnim uvjetima. AZTN je tu pogrijesio propisavsi prekratak rok (i u normalnim uvjetima), valjda sa namjerom da pozuri prodaju.

naravno da se i Ht nešto pita ali očito nitko ne želi platit koliko ovi traže. Samim time što Ht do sada nije prodao nešto nam je time i poručio. Naravno, i kupce se tu nešto pita. Valjda ih ima. Nije valjda da nas toliko farbaju.

A što se tiče sljedeče objave koju bi željeli da prvu čujemo mogu Vam samo reći: " i tata bi sine", ali sumnjem da je to prvo što slijedi.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• hugh
    • August 11, 2020 at 11:33 AM
    Quote from kupoprodajnik

Postoji i teoretska mogucnost da i nakon sto HT izgubi prava sve ostane status quo.

Jos godinama, zauvijek. Optima radi, placa dugove, nema prodaje. Nikad.

AZTN je samo bitno da se dekonsolidira iz HT grupe, a kakve ce dogovore raditi HT i ZABA neformalno, hoce li to cuclati jos godinama nikog nije briga.

Ovo je naprosto lose odradjen posao. Vjerovatno namjerno.

Sve što smo do sada vidjeli upravo i vodi tom zaključku.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt