1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. hugh

Posts by hugh

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• hugh
    • January 4, 2021 at 6:47 PM
    Quote from titulus

Lapsus calami... Tisuća, a ne miliona, iako nisam puno pogriješio jer sam napisao ukupna vrijednost investicije, a zgrada te katnosti vjerojatno košta i više.

Bitno u cijeloj priči je da se otvaraju nova tržišta...

Hahahah....genijalno.....kog briga koliko košta zgrada?.....znate li možda koliko koštaju sve zgrade u Rusiji pa sa ih pribrojimo u dogovorene poslove IGH?......8o

• IGH (Institut IGH d.d.)

• hugh
    • January 4, 2021 at 4:59 PM
    Quote from titulus

Odlično... Pored silnih domaćih poslova i veliki posao iz Ruske federacije, zgrada od 27 etaža, ukupne vrijednosti od 212 miliona eura.... Bravo Igi, a dežurni pljuvači postidite se... Kao što rekoh, ove godine očekujem veliki rast

Kakvih 212 milijuna eura?.....gdje ste to pročitali......link nekakav?......obavijest?....

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• hugh
    • January 3, 2021 at 11:19 PM
    Quote from vladimir

Jedna švicarska banka prema svojem ratingu i superiornosću , neće mjesecima odugovlačiti , već će zadržati svoj ugled

pri okonćanju zadatka , inače joj ugled pada . i to ubrzo .

Na koji način?.....ako potencijalni kupci ne želi platiti koliko glavni akteri priče traže?.....sami će nadomjestiti razliku?......

• Američki predsjednički izbori 2020

• hugh
    • January 3, 2021 at 11:16 PM

https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2243752

Nema šta......u divnom svijetu živimo.....

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• hugh
    • January 3, 2021 at 11:15 PM
    Quote from fond300

Sad bas gledam da je dionicar pod br. 9 u zadnjih nekoliko dana prodao cca 9000kom.

Znaci neki su znali prije za prijedlog Hnb-a o neisplati dividendeX/

A neki su očito i lojtru držali.....

• hugh
    • January 3, 2021 at 3:36 PM

ovo je po meni prevnetivna mjera jel tko zna kako će se kriza dalje odvijati.....znači oni procjenjuju da su postoji određeni rizik čije čemo posljedice još neko vrijeme osjetiti zbog krize.....čim tako postupaju znaći da je rizik relativno velik.....

• CORONA virus

• hugh
    • January 3, 2021 at 9:52 AM

https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2243615

Moram nešto napisat uz link......

• hugh
    • December 29, 2020 at 10:33 PM

da li je zaba još nekome ovdje ponudila raskid pčelice sa unaprijed isplačenom ali naravno diskontiranom kamatnom stopom?...u ugovoru je kamata od 4% ne mora se raskinuti .....do 12 ili 16 godina djeteta.....

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• hugh
    • December 29, 2020 at 5:34 PM
    Quote from PILAPILA

Tko ide u Petrinju pomoći ....pustite dionice, ja idem!!!!

Ja osobno, ovako na "slijepo", nisam krenuo ali sam zvao osobno voditelja stožera svog grada i stavio se na raspolaganje za pomoč, pogotovo fizički, osobno, na licu mjesta, lopatanje, prijevoz za tamo, što god, .......spreman sam....ne želim samo otić u trgovinu i kupit nešto.....ali pomoč bilo kakvu sigurno trebaju.....

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• hugh
    • December 26, 2020 at 11:55 AM
    Quote from 5. Element

Naredna dva mjeseca se mogu ocekivati skare relativno nevelikih vozarina s jedne te poprilicno visokih cijena rudace i celika s druge strane, sto stimulira scrap, a taj pojacani proces se vec dogadja. A ako rudaca predje 200 usd...

U svakom slucaju, fundamenti za iducu godinu se bildaju, zivi bili pa vidjeli i rezimirali.

Koji se fumdamenti konkretno poboljšavaju?

• IGH (Institut IGH d.d.)

• hugh
    • December 23, 2020 at 10:27 PM
    Quote from delboy

nisu pok radić i petar đukan amateri radi tog i govorim oni su profesionalci bili u svom poslu

zamisi cjenu na 16xxx kn to nemogu amateri

tako ce i ovaj put biti

Ajme meni, ni do 200 nije došla.....dugova još uvijek ko u prići a vi ste na 16000.....pa ne trguje Djed Mraz na burzi......

• hugh
    • December 22, 2020 at 10:46 PM
    Quote from Parica

Ja od danas 99% unutra...ali s nikad manje "smeca" u portfelju...i nikad manje kesa🤔🤔🤔

KODT, HT, ATGR, VLEN i KOEI cine 75% portfelja...

Sve fenomenalne firme.......i u slučaju manjeg pada one su cijepljne protiv toga.....u slučaju jačeg pada "gubite" puno manje nego u drugima.....ali tko kaže da će pada uopće i biti.....ja osobno nisam preveliki optimist što se siječnja tiće ali budemo vidjeli......tu smo da reagiramo na vrijeme i u slučaju rasta ali i pada......možda je vrijeme da neke dionice odu na visine gdje nisu bile ni prije krize a trebale su, a vi ih imate......oči su nam iovako što se trenda tiće na stranim tržištima.....

• hugh
    • December 22, 2020 at 9:09 PM
    Quote from zlocesti

Svi zaboravljamo Zabu sa 37%

Najveći dioničar. E sad, ako će prodavati optiku na metre ili želi u vlasništvu malu kompaniju koja teško ili nikako može sama na tržištu na kojem će ovako ili onako biti prisutna tri operatera, so be it !

Oni i jesu vjerovatno najsvjetlija točka ovdje.....valjda.....jel ovima iz Ht-a ne vjerujem ništa......njima jednokratni prihod ne igra neku preveliku ulogu jel više od toga zarade u jednom kvartalu i oni koliko sam do sada shvatio svoje dionice uopće ne moraju prodati.....nego, gledam sad, dionirar br.2 ja Ht Holding d.o.o......da li je i do sada bilo tako pa nisam ni skužio ili je bilo na HT d.d.?

• hugh
    • December 22, 2020 at 8:54 PM
    Quote from zlocesti

Ha.

Valjda se ne daju ucjenjivati.

A valjda će se i dogovoriti.

Konkurencija je na vratima, valjda je svima bolje da iz toga izvuku ikakvu korist nego nikakvu.

U Sloveniji dakle nude IPTV, zar smo mi jedini sa rigidnim zakonima koji nekako odgovaraju pristutnim igračima.

U svakom slučaju ambiciozno. Čekaju promjenu zakona. I nije rečeno da ne žele Optimu.

Display More

Da, vuče na to da se sve više gledaju preko nišana a izmjena zakona treba im sa ili bez Optime......normalno bi bilo da ju žele isto kao i A1 samo je očito pitanje cijene za sad nepremostivo plus još pokoja zamka koju je Ht vjerovatno postavio plus sigurno visoku cijenu o kojoj svi ovdje sve više potajno a sve manje naglas maštamo ......bumo vidjeli koliko je mašta daleko ili blizu stvarnosti.....mislim da je ovo najjača hrvatska sapunica ikad......danas u 16 sati je završio 5731 nastavak sa vrlo malom gledanošču......ostaje za nadati se da nakon "završnog" 10000-tog nastavka nečemo gledati još 10000 nastavaka sa izmješanim ulogama ako me razumijete....

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• hugh
    • December 22, 2020 at 8:29 PM
    Quote from jasko

Pogledajte vozarine prije godinu dana https://finansavisen.no/nyheter/bors/2…kaksjene-stiger i današnje, pa usporedite https://finansavisen.no/nyheter/shippi…ze-klatrer-mest

Uf, gadno......pušiona i tad i sad......dovoljno jedino za "vožnju" s gubitkom.....

• hugh
    • December 22, 2020 at 8:25 PM
    Quote from Nemanpojma

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…1-gbps-15038610

Bit ce tu valjda nesto... Rebrending u prvoj polovici 2021...

Zasad svoj plan temeljimo na ulaganju vlastitih sredstava u gradnju optičke mreže u Hrvatskoj.

Hoćete li polagati vlastitu optiku ili koristiti se već sagrađenom optikom drugih operatera?

- U sljedećih pet godina sagradit ćemo vlastitu optičku mrežu, a riječ je o investiciji vrijednoj 100 milijuna eura.

Mislim ono, ne zvuči baš OPTEmistično.....

• hugh
    • December 22, 2020 at 9:38 AM
    Quote from Kivi

danas močno otvaranje burze.. ukupan promet 1 dionica ERNT po 1490 kn

Znak da se treba suzdržati od trgovine do nagodinu jel tada čemo bit pametniji i godinu iskusniji😀......osim ako baš bude neka extra prilika makar se u ovakvom razdoblju čovjek prije može uvaliti u extra nepriliku.......

• Birtija

• hugh
    • December 21, 2020 at 10:21 PM
    Quote from BudFox

Serija crno bijeli svijet je predobra ^^

Jel su i oni prodali koji brod?....onak da imaju za cugu i cigarete....

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• hugh
    • December 21, 2020 at 10:18 PM
    Quote from whiteking
    Quote from fond300

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Troje u top 10 navalilo na kupnju te im se kao šlag na torti priključio novi Zagrebačka banka.

Ovdje će biti jako zanimljivo u narednom razdoblju;)

Isto tako, gdin. Tomislav Budin ocito prodaje, jer je ispao iz top 10

Nemora bit.....jel ispred njega je uletila Zaba koja nije bila u top 10 pa je on ispao.....uz to, on ni do sada nije prodavao......vjerovatno je bolje da ni ne krene jel.....

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• hugh
    • December 21, 2020 at 9:38 PM
    Quote from fond300

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Troje u top 10 navalilo na kupnju te im se kao šlag na torti priključio novi Zagrebačka banka.

Ovdje će biti jako zanimljivo u narednom razdoblju;)

Baš zanimljivo.....br 5 je do 16.12. prodavao.....

1. Privacy Policy
  2. Kontakt