Ovjerio ponudu kod bilježnika ali ju još nisam poslao.Možda ju do utorka i poderem, cijena se polako diže iako čisto sumnjam da će ikada više biti iznad 5.36kn...
Posts by ptahotep
-
-
Kakva je procedura za odregistraciju dinica?Je li dovoljno samo poslati mail/nazvati brokera ili treba potvrditi postupak kod SKDD-a?
Čini mi se da na govornom automatu SKDD-a uopće nema opcije "odregistracija" samo "registracija" dionica.Također ni na trgovinskoj platformi (HITA) nema opcije odregistracija samo registracija.
Što se cijene tiče, nakon isteka ponude, očekujem značajniji pad, jer da je većinski spreman platiti više, već sada bi kupovao po cijen iz Ponude.
Kako god, još nekoliko mjeseci koliko me veže za Optimu ta nakon 17godina dobre usluge koju su nudili tražim bilo koga drugoga, izgleda da ću se opet vratiti "omraženom" T-comu.
-
Ili kada voditeljica emisije Hrvatske lutije, prije izvlačenja brojeva kaže:"Svima sretno!"(a svi imaju svoje kombinacije)
A na kraju emisije izvješće: jack pot nije izvučen, ali tu su utješne nagrade.Više sreće drugi put!
-
Kao dugogodišnji korisnik i dioničar Optima telekom usluga također najavljujem raskid suradnje (bez obzira na cijenu) ako ponuda bude manja od 6kn.
(već polako tražim novog providera!!!)
-
Nisam pratio, što se zbiva kada netko ima manje od 100komada? Npr. 49 komada i ne želi dokupiti do 100? Znači li to da mu Društvo mora isplatiti 49x10=490kn, jer dioničar ne želi uplatiti 51x10_510kn
-
Luka Rijeka d.d. će kad-tad završti kao Uljanik d.d., ne nužno zbog istih razloga, ako ne prije onda nakon isteka koncesije.....
-
Ponuda nije vremenski ograničena ali ima druga ograničenja, količinska! Kada Intercapital skupi predviđenu količinu ova ponuda više neće biti aktualna, (možda) neka druga....
-
Kinezi će vjerojatno opet ponuditi "najbolju" opciju, a poništavati se ne može beskonačno!!!!Bilo je kritika od domaćih političara da se Kineze opstruira, tako da vjerujem da će ovaj put dobiti, iako od Kineza ne očekujem ništa dobro za Luku Rijeku d.d. pa ni za lokalnu zajednicu!
-
Ruše se stara skladišta da se oslobodi manipulativni prostor, počela je gradnja famozne spojne ceste D403, za koji mjesec će se opet raspisati koncesija za Zagrebačku obalu(koju će vjerojatno dobiti Kinezi).Kako će ta koncesija utjecati na Luku Rijeka d.d.?Neće li joj Kinezi biti konkurencija?
-
U TOP10 dioničara već su vidljivi vlasnici sa 1500 komada, znači prodaje se, a Intercapital skuplja.Ja ću riješiti sve iako vjerujem da će najstrpljiviji dobiti +200kn.
-
Meni se čini da su ti nalozi tipa 4444komada i sl. neke šifre.To sam i prije znao primjećivati i na drugim dionicama(sklonim naglim promjenama)....!!
-
Hvala xdado,
ponudili su mi 1%, ako mi konkurencija ponudi niže, ništa me ne košta prebaciti se.
-
U HITA cjeniku stoji da je zadavanje naloga telefonom/e-mailom 1,3% za iznose 0-100000kn, a preko toga po dogovoru.
Gospon xdado, kako ste došli do iznosa 1,5%(koliko ste Vi platitli proviziju i kako ste zadali nalog). Kao što sam već spomenuo, imam veću količinu dionica pa mi je provizija bitna, isplati mi se čak odregistrirati sa HITE i prodati preko Agrama ako je stvarno 1,5%.
-
Ja sam dobio obavijest od Intecapitala, obavijest je poslana 20.1. Oni su jedini ovlašteni kupovati u ime Excelsa nekretnina.
Očito je da će se Intercapital postaviti na Asku na 192kn, a naši brokeri će provoditi zadane naloge.
Ja sam kod prve ponude rekao da ne prodajem tj. da čekam da me nazovu i ponude cifru pošto imam četveroznamenkastu količinu.
Sada prodajem iako vjerujem da će preostala manjina koja neće prodati dobiti ponudu +200kn kad-tad.
-
Gospon KAMA3, možda biste mogli podijeliti sa nama postupak prodaje??!!!
Kontaktirao sam i Intercapital i svoje brokere(HITA).Intercapital mi je odgovorio da se obratim svome brokeru, a HITA mi odgovara da se javim za nekoliko dana pa će onda vjerojatno prodavati preko OTC-a.....
-
To znači da ćemo morati odregistrirati dionice kod postojećeg brokera i registrirati sa intecapitalom te platiti veću proviziju jer ćemo(većina) biti novi korisnici Intercapitala.
-
Na koji način će se transakcije provoditi?Dobio sam obavijest ali je jako kratka i općenita.Hoće li se Interkapital postaviti na bidu sa cijenom 191,2kn a mi ćemo prodavati preko svojih brokera ....
-
Mene zanima, nevezano za trenutno stanje Optime na tržištu, zašto netko koristi usluge HT-a, HEP-a i sličnih poduzeća?
Iz principa ali i ekonomske računice zaobilazim spomenuta društva!