1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tento

Posts by tento

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• tento
    • October 16, 2022 at 10:25 PM

Znam da su zatvorene šećerane u Virovitici i Osijeku. Jedina šećerna koja još radi nalazi se u Županji.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tento
    • October 14, 2022 at 3:08 PM
    Quote from Normani

"Moć dugoročnog razmišljanja."

Što reče jedan moj rođak. Kad sam bio mlad, bio sam relativno skromnog imovinskog stanja. Sada imam prilično novaca, ali sam star, sjedim u fotelji, gledam TV, slušam glazbu, čitam i nemam volje nikamo ići itd. Što će mi sada materijalno bogatstvo?

Quote from Normani

"Moć dugoročnog razmišljanja."

Što reče jedan moj rođak. Kad sam bio mlad, bio sam relativno skromnog imovinskog stanja. Sada imam prilično novaca, ali sam star, sjedim u fotelji, gledam TV, slušam glazbu, čitam i nemam volje nikamo ići itd. Što će mi sada materijalno bogatstvo?

To mi stalno žena govori, idemo vamo idemo tamo, kada ostarimo neće ti se dati putovati, nisam joj vjerovao, možda je u pravu ;(

• DRY BULK

• tento
    • October 7, 2022 at 12:30 PM
    Quote from gigic23

Cape -4,39%, kuda ovo ide....., gore - dole, dole - gore?,

Lutrija kolega, lutrija.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tento
    • October 6, 2022 at 9:45 PM
    NMM,NM,SB,SBLK,SHIP,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,GOGL | Stock Prices | Quote Comparison - Yahoo Finance
    View and compare NMM,NM,SB,SBLK,SHIP,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,GOGL on Yahoo Finance.
    finance.yahoo.com

Ovi kao na klackalici, do jučer nenormalni skok, kod nas kupuj atpl, pa neki dan nenormalni pad, prodaji atpl,sada, ovo je još dobro, biće prodaji, i tako bez reda unedogled. Tko vani dobro uđe u shemu, dobro zaradi na tim velikim oscilacijama.

• Birtija

• tento
    • October 6, 2022 at 9:39 PM
    Globalna ekonomija na rubu ponora? Ovo je pet znakova da svijet srlja u recesiju
    Širom svijeta na tržištima se oglašavaju znakovi za uzbunu koji ukazuju da je globalna ekonomija na rubu ponora. Pitanje više nije hoće li do recesije doći,…
    www.tportal.hr

Ovi se dobro prijete.

• Što smo danas tržili

• tento
    • October 6, 2022 at 4:56 PM
    Quote from Vule

A ja budala prodo ht sa minusom pa kupio po istoj cijeni🤪🤪🤪😂 pad koncetracije i brzopletost

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Istina, radi brzopletosti sam se jednog dana probudio sav u znoju, i zahvalio ;) bogu što je bio samo san. Sanjao da sam stisnuo prodaj a cijena bila dobrano ispod tržišne i ostao gol, ah kad se sjetim, od tada 3. pura gledam prije nego stisnem. Dobro je nekada i sanjati ružne snove, možda nešto i naučimo iz njih.

• tento
    • October 6, 2022 at 11:07 AM

Jeli isti obrazac ovoga na 390 s par tisuća komada na bidu, da ne prodaje u isto vrijeme.

• Što smo danas tržili

• tento
    • October 5, 2022 at 3:49 PM
    Quote from Moller

-jedna, cijela tepsija bureka preda mnom

I predamnom od jdpl 10% vragu malo😀

• tento
    • October 4, 2022 at 3:58 PM
    Quote from Meri
    Quote from StatusQuo

Oni sa 1000kom na 400 je brzo nestao danas

gdje je nestao čovjek

Vratiće se on :)

• Što smo danas tržili

• tento
    • September 28, 2022 at 9:00 PM

I vlen danas, pokupilo me.

• Best buy

• tento
    • September 28, 2022 at 8:39 PM
    Quote from Ledica
    Quote from Normani

KODT. Ne znam je li best nr. 1, ali je sigurno je među najboljima na ZSE. Energija je u svijetu i u EU aktualna tema. Prihodi i dobit rastu. Brojke, investicijski pokazatelji, izvješća su pozitivna. Izvoze veliku većinu svojih proizvoda. Imaju puno narudžba, nedavno su, kako su sami naveli, tražili dodatne djelatnike zbog proširenja proizvodnje. Imaju dodatni pogon u Poljskoj. Sredinom sljedeće godine bi se prema planu trebali useliti u novu proizvodnu halu što znači da će naloge moći izvršavati više i/ili brže. Redovito isplaćuju (iz godine u godinu veću) dividendu.

Alternativno bih na ZSE možda (?) ulagao u ERNT. Nisam baš proučavao. Za sada.

Slazem se s vama, Kodt je vrhunska dionica, pocela sam je nažalost kupovati tamo još na 2500, jedino je malo nezgodno što je svaki dan sve jeftinija i najbolje se ipak suzdržavati od kupnje i čuvati keš jer što god je danas best buy sutra to već nije. Teška vremena.

Da, malo sam se igrao s jdpl, atpl, vlen, ktj spustivši naloge dobrano dolje. Evo danas me pokupilo, kako ne mogu stalno pratiti za vrijeme trgovanja, nisam baš sretan, jer tko stalno prati mogao je i spustiti. Ali šta je tu je, sentiment je takav da treba biti strpljiv, ovo je bila mala količina, e sada šta znači mala, nekih 40k. Mslim da to ide još dosta dolje, i da je cash br.1. Imam naloge npr na atpl kao što sam pisao, na 390 i niže. Nakon današnje dana, sada ih upravo spuštam na 370 i niže. Nije nagovor na ništa, nego moje mišljenje.

• Što smo danas tržili

• tento
    • September 28, 2022 at 1:45 PM

+ JDPL po 56,50 Vidje ćemo jel pametno.

• tento
    • September 26, 2022 at 9:00 PM
    Quote from Infinity
    Quote from KicanCRO

Sreca za trenutnu cijenu da kupuju, vanj je teski potop vec par dana za redom, danas gledam od 5-8 posto minusa, sentiment je takav. Da nije njihove kupnje i dividende bili bi dobrano ispod 400 kuna. Ovako mozda se nesto i promjeni vani dok oni odrzavaju cijenu. Iako cisto sumnjam, ne mirise mi na dobro.

Planira san lagani dokup oko 400 prije dividende ali su mi pomrsili račune časteći se… mogli su malo počekati 😩

Nastavi li ovako padati vani, svi ćemo imati prilike kupiti dosta niže. Spustio sam naloge danas od 390 pa niže.

• Što smo danas tržili

• tento
    • September 26, 2022 at 5:46 PM

Malo atpl po 425, izgleda, kako pada vani DSX, da sam malo uranio. Sada spustio naloge pa ćemo vidjeti.

• DRY BULK

• tento
    • September 23, 2022 at 8:55 PM
    NMM,NM,SB,SBLK,SHIP,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,GOGL | Stock Prices | Quote Comparison - Yahoo Finance
    View and compare NMM,NM,SB,SBLK,SHIP,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,GOGL on Yahoo Finance.
    finance.yahoo.com

Šta je ovo, sreća da je sutra vikend.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tento
    • September 19, 2022 at 9:06 PM
    Quote from hugh

mislim da se nema potrebe zavaravati sa time da će se dionice poništavati jel svi znamo da će se djeliti upravi i to več vjerovatno nagodinu bez obzira kakvo stanje u bry bulku bude te 2023. god.......a isto tako vrlo je vjerovatno da neće ići ni u veći otkup dionica kako bi ih podjelili kao oblik dividende ili uz dividendu........isto tako čak ne vidim ni kako su oni izuli trejdere, baš naprotiv, jel (vrlo vjerovatno) plačaju dionice više nego bi trebali a cijenu ipak bitnije ne dižu, več trejderima,bar trenutno, omogučavaju bolji izlazak (pri tome ne tvrdim da dionica ne vrijedi ove pare da nebi netko krivo shvatio).......ako ne misle dugoročno biti kupac dionica za trezor od ovoga trenutno samo trejderi profitiraju, a dugoročni nemaju ništa......

Upravo tako hugh, netko je napisao da su izuli trejdere. Pomislio sam upravo suprotno, ali nisam ništa htio komentirati i inače od kada sam prodao gotovo ne komentiram atpl, da nebi ispalo da drukam. Kada sam ja koji nisam vješt trader, u ovoj situaciji uspio zavrtiti 200 tin jak dionica i danas zadnje prodao po 437.

Kako onda da su vješti traderi izuveni, nisu naravno nego su iskoristili i koriste ovu kupovinu za izlazak. I naravno opet čekam na 400 i niźe, i još jedanput do listopada istrejdat i to je to za ovu godinu. Nekako mi je za sada bolje biti u gotovini, ako dođe do većeg pada ja spreman, ako ne, opet spreman za ući.

• Što smo danas tržili

• tento
    • September 14, 2022 at 8:37 PM

Atpl 100 kom, 433kn.

Gosp. Moller, sad će ona opet dolje, pripremite se na kupnju. ;)

• INGR (INGRA d.d.)

• tento
    • September 12, 2022 at 1:20 PM
    Quote from abbadon

nešto se valja iza brda..... :/

Da, dok mi to iza brda ugledamo, prođe baba s kolačima.!

• CORONA virus

• tento
    • September 8, 2022 at 3:06 PM
    Quote from havi

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…o-dana-15241776

Prekrasno ak je istinito.

Nemam stim problema, sada bio u amb. na testiranju, išao jer sam bio u svatovima gdje je dosta njih pozitivno, test kaže i ja. Izolacija 10 dana, simptomi, peckanje u grlu, i blago curenje nosa 2 dana.

• Što smo danas tržili

• tento
    • September 7, 2022 at 4:48 PM
    Quote from Moller
    Quote from tento

Gosp Moller, drž se ti mene, ja kad kupim ti odmah iza mene, jer sigurno pada😉

neka samo izdrži do petka, meni 20kn divke tjedno dosta

+ktjv jedva malo po početnoj

U ovim vremenima, svaka kuna dobro dođe. Nije loše, čak, zdravo je uzetii koji tisućicu, preko moba :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt