nama zvuci 2000 3000 ili 4000 km optike kao puno, ajmo usporediti ako netko ima podatak koliko km ima ht? ps. nevjerujem da je optima ulagala zadnjih godina u prosirenje optike. i gdje se ta optika nalazi to je bitno ako ht ima u zg a optima u os, to su velike razlike u vrijednosti po metru..
Posts by Vule
-
-
ima tu vise stvari, recimo ne zivimo svi u zg, drugo ako imas par tisuca dionica nije ti bas neka velika zelja za otici.. a ima tu i dosta neznanja.
-
ma super je to ugovaranje poslova imaju ih brdo -tako i moj majstor za plocice
a onda kad treba raditi dođe dnevno po sat vremena i ode dalje jer ima previse posla a nema radnika a i one sto ima lose su kvalitete,
..i tako oteze mjesec dva dok mu ja ne nategnem jaja pa onda dodje i zavrsi u 3 dana
E ja mislim da ce se to i vamo dogoditi samo nece niko nikom jaja nego ce otkazivati ugovore ili ce majstor raditi za đabe sam da napravi jer po ugovoru za kasnjenje jos mora raditi s minusom. to je prva stvar koje se bojim a druga je kad cijena dodje do toga da dugogodisnji ili veci igrac burze bude zadovoljan sa brojkama pa pocme istresati hoce li imati to ko pojesti? treba uvjek stanicu prije vrha brda izaci jer nizbrdo ode brzo..
iskren sam, zakasnio sam na ulaz na 100kn kad je neo savjetovao dvoumio sam se i nisam vjerovao jer sam se opekao na dlkv, ali eto lopta se okrece i da sam usao vec bi 100% bio vani..
-
Gledam dolje na popis clanova koji gledaju temu i skupilo ih se ovog trenutka stotinjak a niko nista ne komentira svi cekaju sveto pismo 🤪
-
Pocelo se grabiti izgleda da negdje ima neka nova informacija?
-
Pa i za đuru se zainteresirali i to vise njih tako da je nemoguce da nitko nece optimu..
-
Past ce cijena zbog korone i niceg dr. Jer ce gosti napraviti blic kraj sezone
-
sjecate se one vijesti sa poslovnog (nista od prodaje ove godine) pa su neki izgubili lovu na brzinu ...sad se "mozda" ostvaruje?
-nemos vamo u nista biti siguran, tako da ja ovu dionicu ostavljam u đepu do novog gazde pa sta bude
-
Sve je ovo maslo ht-a pokusavaju izvuci sto vise vremena, kao i do sada sve se radilo zadnji dan. Dogovor oko zeljene cijene sa zabom sigurno postoji ali ocito su ponude bile manje pa se ide odugovlaciti. Ht je nedavno posudio lovu tako da nevjerujem da je njemcu plan raditi sa minusom...
-
Svi koji su mislili uloziti u ovo davno su unutra a ovo sada samo trejderi pomalo okrecu. Cijenu drzi dole i to sto ima dosta dionica rasutih kod pojedinaca koji su vec posteno u plusu i lagano otpustaju a trziste je zasiceno i zato nece gore bez friske love odnosno 100 posto sigurne informacije sto bi potaklo preostale igrace ili one oprezne u ulazak uz eventualno i manju ali sigurnu zaradu.
-
na kraju ove sapunice Optima će doznati da je sama sebi mama........
A dionicari ce bit zlostavljana djeca
pa nemoj bas tako.. budimo OPTImisticni ___)))(((*
-
hebemu sorry Budfox, u pravu si
nepravedno te optužih
bilo je to na topicu ADPL
malo me sunčeko udara na GO
sorry još jednom
-
Društvo OT-OPTIMA TELEKOM d.d. na upit Zagrebačke burze a vezano za promjenu cijene, dostavilo je sljedeći odgovor: OT-Optima telekom d.d. je 31.7.2020. zaprimila upit Zagrebačke burze, jesu li nam kao izdavatelju poznate neke nove okolnosti ili činjenice, a koje utječu ili bi mogle utjecati na cijenu financijskog instrumenta uvrštenog na uređeno tržište, a koje ne proizlaze iz informacija koje su ranije dostavljene Burzi, budući da je došlo do promjene cijene dionica oznake OPTE, što je uzrokovalo pokretanje Dražbe uravnoteženja. Optima ističe da joj kao izdavatelju nisu poznate nove okolnosti ili činjenice koje utječu ili bi mogle utjecati na cijenu dionica, a da ne proizlaze iz informacija koje su ranije dostavljene Burzi.
Kolega slobodno se iskrcajte sad Vam je prilika..
a zakaj misliš da bi se baš sada iskrcavao? po modusu operandi izgleda mi da se ekipica sa ingre i/ili dalekovoda preselila ovamo.
tocno je tako, prelaze vamo, a ovi sto prodaju OPT sada isto kupe pjenu jer to su trejderi i tako zarađuju 100 po 100kn jedino tako mozes na zse profitirati s malo rizika. Puno prometa a malo zarade ali kuna je kuna
-
ADPL prvi po prometu na ZSEu i to s rastom. pa ovo nije stvarno jako dugo viđeno. Šta li se tamo dešava...
MOzda zbog ovih vijesti..
Francusko gospodarstvo snažno će se oporaviti u drugoj polovini godine,
https://www.seebiz.eu/ekonomija/fran…oporavka/236497
Zaposleni u kragujevačkoj fabrici Fiat Chrysler automobili (FCA) Srbija vratili su se danas na posao posle pauze od 16. marta,
-
Pa u izvjescima sa svakim novim se broj korisnika posteno smanji
-
Od tih 210t sada nema ni 180 t korisnika treba i to uracunati ali ne ocekujem manje od 8 kn
-
postujem sve komentare ali vidim 2-3 korisnika koji stalno ponavljaju jedno te isto i pre ocito je da su se nakupovali po 90-100 pa sad navlace da bi uvalili lakovjernima na 110+ ali treba i to znati