1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Nemanpojma

Posts by Nemanpojma

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Nemanpojma
    • April 29, 2021 at 8:22 AM
    Quote from Mrcash

ovdje se samo ceka da zakon bude izglasan u saboru i adio đaci. Cjena se održava u kanalu od 6.2 do 6.6 kn , zašto neznam , al to je očito. Kažem, da se proda i po euro što je neka sweet spot cijena, i to je bolje nego da se ovo odugovlačenje nastavi , puno love leži u optimi koja bi se prelila kao val na naplaćeni zse market .

Da da sigurno ce se prilit u zse.... daj molim te .. ova baretina s volumenom kao neka pijaca u maniem gradu nece vise lipe viditi od mene ...

• OPTE prodaja - kladionica

• Nemanpojma
    • April 28, 2021 at 2:56 PM

ma da vise oce zavrsit ova spunica pa makar i po 5 kn ... dvi godine citam ove pizdarije ...ZAVRSI VISEE

• Nemanpojma
    • April 26, 2021 at 2:45 PM

uskrs , 1 maj , majmunovo ovi samo traze razlog da ne rade i da nesto spoje... uf a sad izbori..... nece nasa tocka prije lipnja...

• Nemanpojma
    • April 26, 2021 at 8:19 AM

ima li kakvih naznaka promjene zakona ... slucajna...cirkus drzava

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• Nemanpojma
    • March 5, 2021 at 1:07 PM

ide Vam i to bez problema... mislim da vam to ostavlja trag , samim tim i porez na dobit.... mozda vam je najbolje binance karticu i lipo provlacit... a i na bankomatu je mali fee...imate i opciju btc mjenjacnice gdje fizicki mozete dignit do 15 k kuna bez ikakvih papira dnevno uz proviziju od 4-5 %

• Nemanpojma
    • March 5, 2021 at 9:22 AM
    Quote from LeoNT
    Quote from LeoNT

Kako da najlakše ulozim 100 000 kuna u kriptovalute? Ne zanima me trejdanje već dugoročno držanje (cca 5 godina i više).

Gdje najlakše otvoriti wallet? Kako najlakše prebaciti novce, itd.

Hvala svima na sugestijama... :) Proučim, pa odlučim.

Pare na Revolt... otvorit binance racun i verificirat.... prebaciti euro u dolar u revoltu.... s revolta slati na binance ... u binance prebacit s dolarat na USDT i trgovati do mile volje.... sto se tice walleta ima ih razni... malo istraziti po jubitu... ako sta tribate javite se u privat...

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Nemanpojma
    • March 4, 2021 at 5:43 PM
    Quote from Laudator
    Quote from maga

ovdje si pisao i pozivao si da se svi nalozi maknu i da će ovaj pobjeći i sad kad je skocio na prvo mjesto koja je tvoja teorija sada...reci nam o mudi vođo

Sorry imao sam pametnijeg posla. Drago mi je da pozorno pratiš optu samo malo manje nervozan bit i bit će sve ok. Vidi mene, meni čist svejedno hoću li na kraju na opti zaradit 1,5 ili 2,5 miliona kunica.

Kolega napisite evra... kake kune.... od onlajn bogatuna su mi jaci samo onlajn huligani....

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Nemanpojma
    • February 10, 2021 at 4:11 PM
    Quote from D_artagnan
    Quote from Nemanpojma

Ljudi ko je ovo poslusa prije 15 dana sad ima najmanje x2 svoga uloga na kriptu... a sezona se tek zakuhtava... jos nije kasno..

Zahvalit ce te mi poslin ...😁

Super ako si prodao i zaradio x2, ako nisi prodao onda samo misliš da si zaradio

Kolega tamo se bar moze izac za razliku od ove bare....

• Nemanpojma
    • February 10, 2021 at 1:59 PM

Nema sigurne luke ...samo ce se kripto prije oporaviti... po mojoj procjeni ja sam out do kraja 8. Miseca i cekam reset...

• Nemanpojma
    • February 10, 2021 at 12:41 PM
    Quote from Nemanpojma

Kazu kad se otkljuca lova sa OPTE da ce ZSE zivniti ... e pa moj novac nakon 15god. ZSE nece vise niti pipnit... ovo je groblje tesko... samo od pocetka ove godine na kriptu x2... a da negovorim proslu cilu...

Ljudi bizite sto prije sa ZSE.. zahvalit cete mi poslin... 😁

Ljudi ko je ovo poslusa prije 15 dana sad ima najmanje x2 svoga uloga na kriptu... a sezona se tek zakuhtava... jos nije kasno..

Zahvalit ce te mi poslin ...😁

• Nemanpojma
    • February 6, 2021 at 7:57 PM
    Quote from tollway
    Quote from Optimistcro

A mističnih 2.00 ili 1.6.. O njima se priča kao da su tajna loža novog svjetskog poretka.. Imali su priliku 100 puta izaći na razinama +6 kn tiho na prstima neprimjetno

baš bi bilo zanimljivo vidjeti/znati koliko ima optimaša koji su ulazili po 1,60-2,00 a da do danas nisu ni prodavali ni dokupljivali! svakog bi počastio pićem tko je bio toliko hladan da nije reagirao u svim ovim turbulencijama, već strpljivo čeka javnu ponudu!

Kolega duzni ste mi pice... kupljeno u ozujak... prosjek 1.76 ... isto lipa brojka ... ne mrda hahhaha... ceka se ponuda i pritom istek 2 godine drzanje ... Sretno svima

• Nemanpojma
    • February 5, 2021 at 6:23 AM

Tecaj je dobar... provizija 4 % ...mozes i narucit karticu od binance i trosi do mile volje uz 8% cashback....

• Nemanpojma
    • February 4, 2021 at 8:23 PM

Kolega imate 5 btc mjenjacnica u ZG u krugu od 1 km .... u svakoj mozete isplatiti do 15 000kn po danu bez ikakvih papira.. preko 15 se prijavljiva ... lipo prosetajte obidite svih 5 ...

• Nemanpojma
    • January 27, 2021 at 8:43 PM

Ameri su samo prosle godine stancali 9 tisuca miljardi dolara ili ti ga oko 50 ٪ svoga GDP ... i to su samo ameri , a di je ostatak svita.... neznaju sta ce s lovom ... i neko ce ovdje prodavat pricu da se optima nece prodat ili da ce se prodat ispod 10 kn ... dajte molim vas

• Nemanpojma
    • January 25, 2021 at 1:30 PM
    Quote from jocaAMsterdam
    Quote from accountant

on žali za kripto prilikom, rekao bih

bit će još prilike, sad se malo konsolidira

a onda prema $150k

Točno to ja govorim.

Bitcoin može ići samo u jednom smjeru i to je naravno, potpuno drugačije od 2018-e, UP!

Ma koji btc .... ako se btc dominance spusti jos malo bit ce na altovima love na lopate 😁😁😁

• Nemanpojma
    • January 25, 2021 at 1:23 PM

Trgujem na pricipu x2 pa vadim svoje... a neki si mi vec sad na x10 tipa link,dot,inj.... love ka pijeska... ako se kojim slucajem odigra kao i 2017 alt sezone... ajme ajme...

• Nemanpojma
    • January 25, 2021 at 1:08 PM

Kazu kad se otkljuca lova sa OPTE da ce ZSE zivniti ... e pa moj novac nakon 15god. ZSE nece vise niti pipnit... ovo je groblje tesko... samo od pocetka ove godine na kriptu x2... a da negovorim proslu cilu...

Ljudi bizite sto prije sa ZSE.. zahvalit cete mi poslin... 😁

• Nemanpojma
    • January 25, 2021 at 12:19 PM

pa ljudi kad krece alt sezone ili je vec krenila.... kakav zse ... kakvi bakraci....ko tu jos ulaze...

• Nemanpojma
    • January 15, 2021 at 10:10 AM

Ljudi opustite se... Love ima ka wc papira po nikad povoljnijim uvjetim... Sta se tresete, nije niko toliko lud gubit 5 godina na izgradnju nove optike... Zivjeli i sretno svima... Sat lagano otkljucva... Samo optimisticno....

• Nemanpojma
    • January 8, 2021 at 2:55 PM

S racuna na revolut ... U revolut prebacis u eurice... Pa s revolut si posaljes na binance... Tamo mjenjas eur u usdt i rokaj... Sve skupa traje 2 minute....

1. Privacy Policy
  2. Kontakt