VLEN - 50,98%
ATPL - 20,66
SPAN - 12,69
KTJV - 8,04
ARNT - 4,24
IGH - 3,38 ....srećom nema ga puno, ali opet...
CASH - 0,01
VLEN - 50,98%
ATPL - 20,66
SPAN - 12,69
KTJV - 8,04
ARNT - 4,24
IGH - 3,38 ....srećom nema ga puno, ali opet...
CASH - 0,01
Evo da se i ja javim:
VLEN - 41,70%
ATPL - 24,98%
SPAN - 11,31%
IGH - 5,54%
ARNT - 5,02%
Cash - 11,45%
Kada budem kolega i ja financijski težak kao vi, budem i ja malo konzervativnije ulagao, do tada mi preostaje cijelodnevno biti za ekranom i paziti na ulaganje. Usput kupim praksu i učim sam i od kolega na forumu(od vas također) o stvarima koje još ne razumijem 100%.
Ne bih rekao da sam nešto posebno financijski težak, znao sam imati i puno veće iznose na brokerskom, samo mi trenutno sve nekako skupo i klimavo.
Šonje je neki dan na TV-u rekao da će 2022., 2023. i vrlo vjerojatno 2024. biti jako dobre godine.....nema recesije, korekcije itd. Čovjek je struka, a struku uvijek treba slušati.
Postrojenja su baždarena da mogu raditi samo na jeftini plin
Display MoreA nećeš ti kupnje ako se nemaš gdje pohvaliti
Opte
Adris2
HT
Kodt
Medika
Hpb
Saponia
Rivijera
Igh
Zloćka je slučajno zaboravila napisati postotke....baš me zanima koji broj bi bio pored opte.
izgleda da si u pravu! rušenje na svim "problematičnijim" dionicama! opte, igh, đuro i ingra već i prije, danas najnovija žrtva vlen....
Zašto mislite da je vlen problematična dionica?
Sve sam prespavala
Ovdje nekakva Hiroshima ?
Nisam jedini....😂😂😂
Malo prije 14.00 sati otišao na ručak sa plusom na gledalici od 10kkn....nakon ručka malo dremucnuo, pa u 16.00 gledam i ne vjerujem očima.....- 19kkn. Nikad me više fjaka nije koštala😭
Evo da se i ja uključim u raspravu, mada je ovdje teško nešto suvislo napisati. Bez pravih info možemo pisati (a to i radimo) samo svoje želje. Ja sam izišao iz svih pozicija osim optime (ponovo ulazim nakon FI Q2....mislim da će to biti pravi tajmìng). Gubitak ove godine mi je cca 18% i sad mi treba cijena od 8,20 kn da pokrijem ukupni minus.