Kad je osoba cijeplnena da li se moze zaraziti?
Da li cijepljena osoba ukoliko se moze zaraziti moze zaraziti nekog drugog?
Kad je osoba cijeplnena da li se moze zaraziti?
Da li cijepljena osoba ukoliko se moze zaraziti moze zaraziti nekog drugog?
Display MoreDisplay Morehttps://www.vecernji.hr/vijesti/dragan…a-teret-1483807
Evo još jedan dokaz koji ide u prilog činjenici o nasušnoj potrebi reforme pravosuđa.
Kovačević sve htio priznati još u četvrtak , ali ne može to tako, treba malo pričekati pa su navodno tek danas uzeli njegov iskaz.
Čekala se dozvola od nekog gore da čovijek prizna kriminalne radnje ?
A što ako se u međuvremenu predomislio i odustao od priznanja ?
Za ne vjerovati🙁
Pa neće valjda sve priznati prije lokalnih izbora, to nije ni red ni način. Nakon što prođu izbori priznati se može, a sljedeći su tek parlamentarni za 3+ godine, do tada će narod ionako sve zaboraviti.
Ne nego moraju uskladiti priču...
QuoteZastupnica Sandra Benčić pitala je premijera je li znao da se guverner HNB-a savjetovao Knighthead te da su preko njega došli do Vlade. Navela je da je “posljedica toga njihova ponuda za Agrokor prošla nakon što je Vujčić na zahtjev predstavnika fonda njihovu ponudu učinio atraktivnijom.”
Optužila je Plenkovića da je on omogućio da se tzv. konzultantima Agrokora isplati više novca nego što je bio granični dug dobavljačima jer se odlučilo za roll-up kredit i jer se donio Lex Agrokor. Pitala je Plenkovića je li znao za sastanke Vujčića i konzultante Kinghtheada te smatra li bi li guverner Vujčić trebao Vladi i Saboru odgovarati za to.
“Mudro ste prešutjeli moje ključno pitanje o sastancima Vujčića i Knightheada, a prešutjeli ste jer bi vaš činjenica o tome mogla inkriminirati u nekim budućim postupcima. Pogodovali ste financijskim institutima u vlasništvu druge države, to se dogodilo”.Video u članku:
https://hr.n1info.com/vijesti/premij…i-kako-propada/
Jeste primjetili kako je rekao pitajte Vujcica?
Preko 400 mil kuna samo u mirovincima na Ledu je njemu nista?
Mislim da ovo nije gotovo jer se vrti već par godina...
Samo čekajte promjenu vlasti pa ćete gledati reprizu Sanadera...
Gledajte malo N1.
https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2265713
Ubrzo krah Valamara?
Al ce ti se neki napiti krvi!
Ja kazem da od sezone nista i druker sam.
Ti s ovakvim stavom bjezi iz zemlje jer cemo te locirati transferirati i uhititi!
Agent Sova🦉
"Dodao je kako on ne zna da je ikad ikome falilo lijekova."- a Sokol se već danima obrušava jer nije uzeo propisanu terapiju za let, baš je Nilski konj ovaj naš trećeešalonski premijer,
sve više mi se čini da su oni obojica u tom MVP bili zaljubljeni u Kolindu i onda ih je Jakov za.ebao kao i sebe također
e pa Orlu ili Sokolu, koji nije strvinar, definitivno fali, a Nilski Konj neće da plati.
a da Veledileri angažiraju Šavorića, barem da udari svoj pečat na šprancu, onda se možda napokon nađu sredstva, iz čarapice?
Mogu izgleda i kod Vujcica u HNB probati, neka kazu termin guverner ce se prilagoditi...
Prica se na N1 da je covjek susretljiv...
još malo novog o jednom koji je držao ljestve
Nevjerojatno. I ovo se sve do sad skrivalo. SOA kao da ne postoji, da je pravosuđe nikakvo odavno već znamo, jedino mediji kakvi god bili ponešto razotkriju ali sve u svemu ovakvim kosturima iz ormara nikad kraja.
SOA sluzi za kontrolu bivših supruga.
Tko će njima naloziti da to rade Plenković?
Pa evidentno je da je za sve znao.
Fuj
Display MoreU niti jednoj situaciji ondašnji dioničari Leda ne bi mogli zaraditi niti kunu.
Ledo je, zbog sve isprepletenosti unutar Agrokora, bio u govnima i trebao je sa svima drugim u stečaj.
To bi, po meni, bilo poštenije nego ovo što se odigralo, ali financijski bi završilo isto za tadašnje dioničare.
Ako si založio ili jamčio za svoj kredit nečim sto nije tvoje to onda nije tvoj problem nego u problemu su oni ( vjerovnici ) koji su prihvatili takav zalog ili jamstvo u slučaju da ne možeš vratiti dug .
Uprave društva su zaključile ugovore o milijardama jamstava za kredite Agrokora , ali uz ugrađena ograničenja , a ta ograničenja prema zakonskim odredbama dovode do situacije da se po danim jamstvima vjerovnici mogu naplatiti samo do visine dividende ( ako je glavna skupština izglasa ) koja pripada Agrokoru.
Tako je to uvijek i svugdje osim u RH gdje se po narudžbi pišu zakoni i gdje Nagodba vjerovnika ima jaču snagu i u suprotnosti je i s odredbama Ustava .
Jamstva su bila u stvari bezvrijedna , to je i IT puno puta naglasio , ali Nagodba vjerovnika ih je učinila valjanim .
Nagodba je je zakon iznad svih zakona .
Neda mi se vise objašnjavati pa sam zalijepila dio jednog svog posta. Shvatite kolega da je Ledo izvrsno zarađivao i njegovi dioničari su trebali biti bogati ljudi, zadržane dobiti preko milijardu kuna koje su posuđene Agrokoru, a Ramljak stornirao potraživanje Leda tako da Ledo nije bio vjerovnik u Nagodbi , a Marica iz Kraša je bila.Znaci , potraživanje Kraša prema Agrokoru i Konzumu je valjano, potraživanje Leda prema Agrokoru se brisalo. Zašto ? Pa Agrokor je bio samo jedan od dioničara Leda kao i ja samo sto je on imao veći udio od mene. A prema Ustavu i zakonima svi dioničari imaju jednaka prava i ne smije biti diskriminiran ni on koji posjeduje jednu jedinu dionicu društva . Osim ako ekipa iz Borga napise zakon po kome to vise nije tako.
A Šeksov kum sa Ustavnog suda kaže da nema uvjeta ni dovoljno čvrstih argumenata da se preispituje ustavnost Lex Agrokora.
I tako, vuk pojeo magare.
Pitanja:
Koliko kuna duga je Ledo otpisao Konzumu? Zašto onda on kao i Kraš nije imao potraživanja?
Zašto je Ledo radio dokapitalizaciju Konzuma BIH?
Zašto je Ledo ušao u Roll up za neku sitnicu i založio sve što ima? Zašto Uprava koja brine o svim dioničarima ravnopravno to dopustila?
Koliko je Agrokor dobiti od Leda uzeo za svoje potrebe i kakvu je Ledo imao korist od toga?
Švedski mediji pisali su kako je te 2015., kad je ženio Biancu, kupio i tvrtku Findus te obećao da će uložiti u tvornicu u Bjuvu. Pet mjeseci nakon kupnje najavili su da je zatvaraju i da 400 radnika ide na ulicu. Nitko ni ne pomišlja da bi to napravili s Ledom.
Našao na 24sata pa išao guglati...
The Swedish Food Workers Union (Livs) is fighting plans to shut down the Findus frozen food factory in Bjuv, which would throw 450 workers out of a job and devastate the many hundreds of farmers who supply the plant. On March 31, the CEO of Nomad Foods, an investment vehicle registered in the British Virgin Islands, came to the factory, called all staff to a meeting, announced that the factory would close at the end of the year and immediately left the country. The Swedish prime minister has called on the company to return to Sweden and meet with the government, and Livs is demanding that the factory continue in operation.
Nisam našao kakao je završilo.
Mene samo zanima jedno? Todorić je svojedobno mislio sve preseliti u Frikom jer ima puno veći kapacitet pa je zbog ustaša i partizana se djelom odustalo od toga.
Zar uistinu mislite da netko tko je dao 4.612.500.000,00 kn (jučer je vrijedilo nula kuna) misli brinuti o ustašama i partizanima?
Biznis voli samo novac, gdje je više- tamo se ide.
Mislim da bi Srbija (da se razumijemo nemam ništa protiv nje) od ovog mogla najviše profitirati.
Tamo su niske plaće i sirovine za povrće su dostupnije.
Ako pogledate na frikom.rs koje proizvode imaju to su isti proizvodi kao od Leda.
Koji je ovo kriminal....
Zasto Todoric svoj dio nije mogao prodati za 300 mil€?
Sa toplijim vremenom ce se smanjiti broj zarazenih pa ce se popustiti mjere bez obzira na cijepljenje. Ljudi jedva cekaju da putuju. Vjerujem da ce ova godina biti u minusu, ali puno bolja nego prosla.
U Brazilu je toplo, pa ruse sve rekorde i po broju oboljelih i umrlih, nazalost.
Sinner99 na krivom ste mjestu za argumente.
Ove godine razvaljujemo...ako ne mislite tako onda ste druker...
Rasprodat će ovi sve do zadnje kompanije, LEDO je već u debelim pregovorima, a evo izgleda da su PIK i Belje sljedeći. Ovo je isto mogao i Todorić napraviti.
QuoteStoga je vijest da se finiširaju pregovori Fortenove i Osatine o preuzimanju PIK-a Vinkovci dobra. PIK bi tom transakcijom dobio priliku za nova ulaganja u modernizaciju, a Osatina toliko potrebnih 6000 hektara nasada i skladišni kapacitet od 86 tisuća tona. Ipak, promjena vlasništva u prvom od Fortenovinih kombinata, koji je Todorić pripojio svom koncernu prije više od 20 godina, samo je uvertira u neizbježnu prodaju najvećeg među njima – Belja.
Koja je to pljacka prodaju firmu koja je"propala".
Postoji tu jedan problem za njih a to je da ih toda obezvrijeduje kao i oni njega.Ne razumijem ako se Ledo"prodao" cemu prodaja PIKova?
Budu Plenki i kolega s trznice na kraju jos u bajbukani zavrsili...Sanader je za njega beba!
Ne mislim da je Valamar loša firma dapace, ali upucavati novce na 30 kn unutra trenutno mislim da nije pametno.
Tu ne zelim reci da ima boljih prilika.
Po vasoj logici svako tko se ne slaze s vama je druker, cemu onda forum?
Jel uistinu mislite da nasa piskaranja imaju utjecaja na burzu?
Invest je sve napisao. Ja sam bio optimist ali izgleda da ovo nije kratkotrajni poremecaj jer je prosla godina otkad je krenulo.
Sto se tice branse prodaja koja ovisi i o turistima.
Prvom mi je interes da dolaze.
Svi koji su untra znaju koliko turizam znaci za RH.
Ali nakratko zamislite samo da poticaji od drzave stanu?Koliko jos mislite da drzava moze davati poticaje?
turista ce izgleda biti malo, dakle turizam ce nam biti isključivo elitni, luksuz mora koštati
nadam se da ce Valamar još podići cijene
Luksuzni turisti su oni koji iznajmljuju jahtu, a ne sobu u hotelu.
Taj vas luksuzni turist usporeduje cijene hotela i prema tome se ravna.Sto je u RH luksuz to je u Njemackoj srednja klasa.Nemojte misliti da oni koji imaju novca će ga u krizi olako djeliti-bas obrnuto!
Razgovarao sam neki dan s kolegom s juga...oni su vec i ovu godinu prekrizili.
Mislim da je dosta ekipe stavilo ruzicaste naocale i sve super, nek se mirovinci maknu ili povuku pa cete vidjeti realno.
Tko je na 20 upucavao unutra lovu OK, ali sada bi to bilo ludilo.
Ma sve to smo vec prosli prosle godine, tocno u ovo vrijeme, 18.03.20. krenulo je bilo zatvaranje svega, a onda smo u 6, 7 i 8. mj. imali i vise nego dobru sezonu.
Ove godine može biti samo bolja.
U 4.mj. krećemo polako, još malo je ostalo.
Zato nema pada, jer znamo sto slijedi.
Je, ali prošle godine smo imali društvostaj na 5 zaraženih. Za koji dan, imamo 2000 zaraženih, kovid putovnice, cjepiva ko rijetkih pokemona ... Ne bi se čudio da ova sezona bude lošija od prošle
Dao sam palac gore na komentar ali nadam se da si u krivu.Kad tad subvencije staju a onda će biti lom ako nebude turista.
"Mladi koji bi trebali stvarati obitelji, odlaze negdje drugdje."
A ko garantira da će isti stvoriti obitelj u Irskoj ili Njemačkoj? Niko. Ta tema je jako komplicirana. Koliko ja vidim iz svoje generacije, niti muški žele raditi na djeci niti žene. Lakše je imat višak vremena za 5 kućnih ljubimaca i 55 hobija.
Moj susjed.Stvorio je obitelj ovdje i s troje djece otisao tamo.Ne vraca se.On će za 20 godina imati mirovinu.Da li ste sigurni da ćete ju Vi imati?
U Hrvatskoj ostaju par skupina ljudi:
Podobni-ti plivaju u svim sistemima i clanovi su politickih stranaka
Jako sposobni-ti unatoc svemu ovdje zive i bore se, ali standard pada(stanovi poskupljuju,usluge poskupljuju),s tim radom bi vani zivjeli bolje takvih je jako malo
Nesposobno-oni koji bi "otisli" u Njemacku a molili boga da u RH mogu zivjeti od socijale pa bi ipak ovdje đaBalebarili
Radni ljudi-ljudi koji zele raditi i zivjet(ne prezivljavati)- ovih je sve manje jer takvi se iseljavaju ili su stari i idu u penziju pa postaju"teret"
Da li vi uistinu danas vidite svoju djecu kako jednog dana nama isplacuju penziju?
Ja bas i ne.
Kad je planirano brisanje kompanija?
Zašto vam je to bitno uopće ? Planirate realizirati neke kapitalne dobitke unutar 2 godine ?
Da rekao sam vam Podravka otkad je Dalic dosla!🤣Raste kao raketa, kazu dobra je s mirovincima, rekoh znam zadnji put kad su prijateljevali ona i Ramo, a mirovinci sutili"dionice su mi vrijedile nula".Samo Plenki treba pasti onda kad neki pocnu pjevati...nase neovisno sudstvo je tumor ove zemlje!
Kad je planirano brisanje kompanija?