A dobit ćeš rfid cip u ruku, i odmah se detektira jesi zarazen, zdrav ili prebolio 🤔
Posts by D'artagnan
-
-
Pa i kod nas sad ispada da su umrli zbog korone, a ne raka, tumora, godina.... hbga imas rak zadnji stadij i padnes sa balkona ili pokupi te auto nezam kako se u statistici vodi? Umro od udarca auta,,,
Bit ce i u Italiji, francuskoj zanimljivo za godnu dana vidjeti smrtnost na godisnjoj razini... sad su imali veliku smrtnost.. mozda ce sljedecih par mjeseci imati ispod prosjecnu
-
Istriano, da li se gradi i dalje Pinea resort u Poreču 5* ili je trenutno na pauzi ?
Konzervirano i raskinut ugovor s Kamgradom.
A sta je pocela rekonstrukcija.?
-
A vjerovatno crpe dobit maximalno, u tpng ostaju mrvice,,, hbga, kad mozes, onda mozes..
Uvijek oni koji su glavni nastimavaju.... od rashoda, koji idu preko “njihove druge sestrinske firme” pa na dalje... dok ih drugi ne pitaju sta i kako...
-
Mislim svaka čast na informacijama koje si skupio.. po godinama, zanimljivo vidjeti kako se kretalo, koliko imaš daleko podatke... koliko ovako vidim nekih 10 godina??? Jest da je teško za nekog sastrane skužiti zaštu su nekag bili veliki gubitci, ili dobiti... ali
Usporedba ključnih pokazatelja... a šta reći, sjedi 5
jel se može grafički usporediti cijene tako više pozicija koje se izaberu.. kao oni prvi indexi... bilo bi zanimljivo recimo di je tehnička analiza graf.. pa da dodaš neku drugu da usporediš.... ili više njih sa različitim bojama.. iako i ovako je odlično
-
Možda bi uz popis top 10 i kolicine dionica bilo dobro imati kolonu trenutne vrijednosti portfelja na dan
-
da ja se isto bojim malo revoluta., kakva je procedura sa saxom za otvaranje računa iz Hrvatske I da li se i dionice vode na vaše ime?
Ako nećeš preko ZABE i okljaštene verzije, tj, želiš više trgovati, onda najbolje otvori demo račun direktno na Saxo sa virtualnim kešom, pa se poigraj i prouči .... možeš ih i nazvati poslje ili će oni tebe da vide ako imaš pitanja .... imaju podršku na HR jeziku, za sva pitanja koja budeš imao,, izvještaji koji sam kreiraš od-do datuma koji te zanimaju preko weba .. meni su top ... da imaju i podršku za ZSE, samo njih bi i imao
-
Svaka čast kolega... neki dan gledao... jako dobro i pregledno napravljeno
-
Hvala na odgovorima,proučavao sam i Saxo banku i po svim parametrima nekako se za buy and hold opciju najbolji čini de giro,međutim oni još ne rade sa hrvatskom,znači ostao još revolut koji je najednostavniji međutim zadnje vrijeme dosta se ljudi žale da ne mogu povući sredstva da su im blokirana sredstva po nekoliko mjeseci
Za buy i hold Zaba global trader... koriste okljastenu platformu od saxa... ali dovoljno za kupiti koji put godisnje i imati pregled
Imam revlout, ali nisam kupovao preko njih, neznam, ne djeluje mi sigurno, ipak saxo ima fizicki zgradu i mozes pricati sa ekipom iz banke... i hebat im sve po spisku ako ima problema .. revolut mi je ok za transakcije ako idem vani, kupovanje valuta, placanje preko neta... i to sve bez naknada,, da bi stavio veci iznos kod njih u dionice, nemam povjerenja, jbga
-
Cini se da se ipak ide u kreditiranje brodara sa kreditima od HBOR-a. Takodjer se spominju i bespovratna sredstva. Drzavni tajnik od 0:13:20 minute. Cijeli razgovor s njim pocinje od 0:08:00 minute.
A da brodari su u gadnim problemima zadnjih 10-12 godina, sad zamislite da sve firme u HR moraju same prolaziti kroz sve sta su oni prosli, sve bi se rasulo... da su samo kamate umjesto ovih lihvarskih neke normalne i povecani rok optlate, vec bi prodisali....
pa nije cudo da su se cijene brodara od 2008. ubile -99% i dosle na ove sadasnje vrijednosti ... ali zato i imaju mozda najveci xN potencijal u nekom sljedecem periodu po mojem misljenju... da se vrate na samo -95% to je vec ogroman porast..
jest da to vec mislim 3-4 godine, a ono nikako da krene 🤣🤣🤣 treba imat hebene zivce, i puno vremena, a to fala bogu imamo 😎🍺
-
https://www.index.hr/clanak.aspx?id=2177652
E sad, jel dobro sto imamo malo zarazenih ili ne? Pa ce se opet ljudi zaraziti dok se stvori kolektivni imunitet??
-
A njima je najvažnije da se napokon dogovore sa HBORom i riješe ovu trakavicu, tko je kome dužan, koliko, i refinanciraju obaveze po nekoj normalnoj kamati i dugačkim rokom povrata da možeš raditi i vratiti sve kredite,
Hbga brodari su u krizi zadnjih 10 godina sa vozarinama, a krediti idu uredno .....
Kontra svega sa koronom, sad se pumpa lova i odgađaju krediti svima u gospodarstvu. Da ne dožive svi redom sudbinu brodara ... to je tako kad nemaš sreće, pa te ne posere u pravo vrijeme, nego se sam čupaj.
A danas, svi imaju podršku države. Sad dali će dobiti i drugi priliku za nastavak poslovanja.... vrag zna.
-
Popi su od 02.05. bilo sada maloprije na vladi! Hahaha!!!
kada kreće burza? što kažu
Gore ili dolje ?
-
Zna li netko, jel imaju koji tanker na spotu.
MR +74% to 71786 USD/day
znaju ovi u upravi
-
Eh da ja mogu tako svoju firmu voditi.. stalno raditi minuse, a plaćati izmišljena radna mjesta nekoliko puta iznad prosjeka plaća ahahahaha..
Ajde da ova korona potraje da se sve baš uruši jer nas samo valjda korona i slom može spasiti od parazita
-
Ako ih nije korona, srce, auto ili neka bolestina ima ih... a zaradilo, pa ovisi, kad su usli sa kojom kolicinom i kad planiraju izaci.. ja imam par komada od preko 700 i 1k koje su pusing zasada,, ali i skoro 1k komada od 100-130 pa .. pa kad sve zbrojim nije lose sa obzirom na sve sta i kako se razvijalo u zadnjih preko 15-20 godina,
-
A neznam... ali komedija je da svi brodari placaju bolesne kamate,, ma i svi drugi gospodarstvenici,,, a love u bankama na lopate i kamata na stednju 0%
Pa ako nece komercijalne banke, onda treba to razmrdati drugim kanalima i sredstvima
-
A do tada s vozarinama od par tisuca dolara treba prezivjeti
Ako si prezivjeli zadnjih 10-12..i onda ce i ovih pola godine, godinu 😎
-
Poslušajte borisa Vujičića od sinoć na HTV. Novac nece zavrsiti u nekretninama ni u inflaciji nego u dionicama
A hoce od onih koji znaju, sta i kako... i gdje, ovdje ili vani ... ali vecini ce ispariti vrijednost u banci na inflaciji... i nekretninama koje ce se dobro isto ispuhati
-
Ukoliko dođe do toga da investicijska banka bude sređivala cijelu priču u 7. mjesecu pa nadalje, koliko očekujete da će njima biti "hitno" čistiti Optimu iz svog portfelja? Inače su dosta ažurni u likvidiranju takve imovine.
Već nekoliko puta u zadnje vrijeme spominje se taj 7. mjesec. Htio bi samo podsjetiti da HT ima vremena do 7. mjeseca 2021. godine da završi postupak.
Pa meni bi odgovaralo da bude tamo u 02/2021. Taman istice 2 g od kupnje skoro 20k po 1,61-1.65... pa ce da porez ostane meni, bolje cu ga iskoristit nego drzava 🤣🤣🤣🤣🤣