razmisljam da li da kupim ili ne, na kraju sam odustao i stavio na Osijek protiv Dinama, ipak manji je rizik
Posts by Backdraft
-
-
Ma jel to nekome bio uspješan jučerašnji lagani iskrcaj? A kad napišem odmah drvlje i kamenje po meni, gdje ste danas mili kupci, nema po asku, a???
tako gledajuci mozemo reci i da je zavrsio iskrcaj na rivu, adrisu, zabi, koncaru, vlenu... gdje su danas na tim dionicama mili kupci?
-
Evo upravo uvršten novi ETF Crobex10 na ZSE, u kojem je i Optima
da, uvrštena sa najmanjim iznosom od 0,83 %...vjerojatni razlog i današnjem kratkotrajnom, neargumentiranom i propalom rastu iznad 5 kn, već opće poznatom u širem investicijskom narodu pod nazivom "bull-trap"..iliti u prijevodu klopka za naivne optimiste.
Pa sve dionice su vise manje rasle zadnjih par dana, ne vidim zasto bi kod optime to bilo neargumentirano. Ili smatrate da je cijeli krobi napravii bull trap za naivce?
-
Ne volim kupovati iznad 5 pa sam danas nadokupio malo po 4,92 , neka se nade.
Netko ode u kladionicu, netko kocka ovdje 😁
-
Meni je bio zanimljiv dio kada je ona gospodja rekla da poslije Severininog filmica vise nista sto se tice Interneta i medija nije bilo isto
. Negdje poslije tog filmica je osnovana i Optima
.
ne kužim kakve veze ima Severina s novim ZEM i kakve to ima veze s Opte, jer je opće poznato da ona uopće nije orijentirana na ovu vrstu ulaganja
zato sto su dvije varijante povezane sa Severinom. prva je da cemo uskoro imat za jahtu, a druga je da cemo proci kao Seve na jahti
-
Koja isplata? Pa oni se samo povlace sa burze
-
fond menageri dosli s rucka
-
Aztn da objavi prazan papir bilo bi isto kao i ova priopcenja, samo s manje muke 😁
-
hehe, kol.PipiDugaCarapa, nakon ovoga kakti "prvog" posta, imam dojam da bi karakteru tvog nicka prikladniji bio naziv samo Pipi, bez ovoga DugaCarapa, to ti je suvišno, a možda da razmisliš i o "Pinokio"
inaće, "analiza" ti je neozbiljna površna i full šuplja, na intelektualnoj razini herojskog zeca i plamenog jazavca sa toliko jasnim i očitim motivom...
šta... prodano na dnu sa gubitkom, kladio si se na paranoju, pa te zateklo i sada škrgut zubiju... si ti to bio u ekipi koja je riješavala dlkv po 6,5 u petak...a oče to tako...
po meni vrlo korektan post i njegovo misljenje s kojim se dosta slazem. ekonomija je vec i prije korone bila nategnuta, a s koronom jos vise. povratak na stari nacin zivota ne ocekujem tako skoro (jos par godina da nadmasimo turizam od prosle). po vama svatko tko je opreza i nije euforican zaziva pad jer stoji na bidu. Po tome onda vi sa svojim postovima stojite na asku pretpostavljam.
-
Ne treba zaletiti, vani ce jos biti burno. Trenutno je rasprodaja online trgovina i dionica tipa zoom, a kupuju se booking, putnicke, turisti ...
Jucer se nista znacajno nije dogodilo, cjepiva jos nema i pitanje je kada ce biti. Vrijeme je za lagano ulazenje, ali uvijek imajte rezervu za dokup
-
UG je tako mogao i graditi mobilnu infrastrukturu, a ne kupiti tele2. Normalno da nece reci javno da ce uloziti u fiksnu kroz kupovinu nego ovako zapakiraju dok traju pregovori.
-
netko zna sta im je ch u imenu?
tele je kao TELE 2
ma kao optiMA
a sta li je ch
-
ako planiraju imati najbolju fiksnu mrezu dostupnu u HR, onda misle kupiti ht, a ne opte
-
Steta sto sto su olimpijske igre odgodene jer ingrin knjigovodstveni servis bi konkurirao za medalju u gimnastici😁
-
Nista ja nisam skuzio, ali ocito nekakvo kemijanje kojeg je uprava bila svjesna prije punjenja 😁.
Koliko sam shvatio i dalje nista ne rade, ali su puni para.
-
samo steta sto je kao i sva dobra izvjesca proslo bez nekog promta, izgleda da je oprez i dalje velik i da puno ljudi iako vrijedi ceka nize.
bitno za sve unutra da spavaju bez brige
-
samo mi se ovo ne svida
" Trenutna vrijednost ugovorenih i očekivanih, ali još neugovorenih poslova za naredno tromjesečje iznosi oko 4,5 milijuna EUR-a, što nije dovoljno za pokriće svih operativnih rashoda, no očekuje se da će Viktor Lenac, unatoč slabom broju upita, uspjeti ugovoriti dodatne poslove do razine koja će omogućiti zadržavanje ranije ostvarenog poslovnog rezultata."
-
nisam bas sve uspio popratiti pa ako moze da se tu napise koje su sve firme imale dobra izvjesca (pod time ne mislim tipa moje opte koja je podbacila manje nego se oceivalo, nego bas pozitivna)
-
brutalno izvjesce, asamo 7 posto rast
-
malo mi je cudno da skoro svi iz top 10 kupuju. s obzirom da imaju preko 91 posto da li je moguce da mepas planira otkupiti od njih i istiskati male?
Eto kud ide ZSE postalo je čudno kad se dionica kupuje zbog rezultata....odmah teorija zavjere....
Ne cudno je kada toliko skrbnickih kupuju, a toliko malo je slobodnih dionica. ima i boljih izvjesca za q3 pa nigdje top 10 ne kupuje u tolikom broju.
Ali kada to tako kazete onda da cudno je na zse sto se kupuje zbog rezultata, ovo je valjda prvi puta