1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Forum
  1. Dionice.NET
  2. Backdraft

Posts by Backdraft

• 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 39
  • PBZ (Privredna Banka Zagreb d.d.)

• Backdraft
    • November 16, 2020 at 8:19 PM

Koja isplata? Pa oni se samo povlace sa burze

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Backdraft
    • November 16, 2020 at 2:32 PM

fond menageri dosli s rucka :D

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Backdraft
    • November 13, 2020 at 3:49 PM

Aztn da objavi prazan papir bilo bi isto kao i ova priopcenja, samo s manje muke 😁

• Backdraft
    • November 10, 2020 at 5:31 PM
    Quote from barbosa

hehe, kol.PipiDugaCarapa, nakon ovoga kakti "prvog" posta, imam dojam da bi karakteru tvog nicka prikladniji bio naziv samo Pipi, bez ovoga DugaCarapa, to ti je suvišno, a možda da razmisliš i o "Pinokio":P

inaće, "analiza" ti je neozbiljna površna i full šuplja, na intelektualnoj razini herojskog zeca i plamenog jazavca sa toliko jasnim i očitim motivom...

šta... prodano na dnu sa gubitkom, kladio si se na paranoju, pa te zateklo i sada škrgut zubiju... si ti to bio u ekipi koja je riješavala dlkv po 6,5 u petak...a oče to tako... :evil:

po meni vrlo korektan post i njegovo misljenje s kojim se dosta slazem. ekonomija je vec i prije korone bila nategnuta, a s koronom jos vise. povratak na stari nacin zivota ne ocekujem tako skoro (jos par godina da nadmasimo turizam od prosle). po vama svatko tko je opreza i nije euforican zaziva pad jer stoji na bidu. Po tome onda vi sa svojim postovima stojite na asku pretpostavljam.

• Backdraft
    • November 10, 2020 at 11:55 AM

Ne treba zaletiti, vani ce jos biti burno. Trenutno je rasprodaja online trgovina i dionica tipa zoom, a kupuju se booking, putnicke, turisti ...

Jucer se nista znacajno nije dogodilo, cjepiva jos nema i pitanje je kada ce biti. Vrijeme je za lagano ulazenje, ali uvijek imajte rezervu za dokup

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Backdraft
    • November 3, 2020 at 5:38 PM

UG je tako mogao i graditi mobilnu infrastrukturu, a ne kupiti tele2. Normalno da nece reci javno da ce uloziti u fiksnu kroz kupovinu nego ovako zapakiraju dok traju pregovori.

• OPTE prodaja - kladionica

• Backdraft
    • November 3, 2020 at 5:33 PM

netko zna sta im je ch u imenu?

tele je kao TELE 2

ma kao optiMA

a sta li je ch :D

• OPTE prodaja - kladionica

• Backdraft
    • November 3, 2020 at 2:05 PM

ako planiraju imati najbolju fiksnu mrezu dostupnu u HR, onda misle kupiti ht, a ne opte :D

• INGR (INGRA d.d.)

• Backdraft
    • November 1, 2020 at 7:25 PM

Steta sto sto su olimpijske igre odgodene jer ingrin knjigovodstveni servis bi konkurirao za medalju u gimnastici😁

• INGR (INGRA d.d.)

• Backdraft
    • October 30, 2020 at 4:39 PM

Nista ja nisam skuzio, ali ocito nekakvo kemijanje kojeg je uprava bila svjesna prije punjenja 😁.

Koliko sam shvatio i dalje nista ne rade, ali su puni para.

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Backdraft
    • October 30, 2020 at 3:24 PM

samo steta sto je kao i sva dobra izvjesca proslo bez nekog promta, izgleda da je oprez i dalje velik i da puno ljudi iako vrijedi ceka nize.

bitno za sve unutra da spavaju bez brige

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Backdraft
    • October 30, 2020 at 2:41 PM

samo mi se ovo ne svida

" Trenutna vrijednost ugovorenih i očekivanih, ali još neugovorenih poslova za naredno tromjesečje iznosi oko 4,5 milijuna EUR-a, što nije dovoljno za pokriće svih operativnih rashoda, no očekuje se da će Viktor Lenac, unatoč slabom broju upita, uspjeti ugovoriti dodatne poslove do razine koja će omogućiti zadržavanje ranije ostvarenog poslovnog rezultata."

• Backdraft
    • October 30, 2020 at 2:02 PM

nisam bas sve uspio popratiti pa ako moze da se tu napise koje su sve firme imale dobra izvjesca (pod time ne mislim tipa moje opte koja je podbacila manje nego se oceivalo, nego bas pozitivna)

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Backdraft
    • October 30, 2020 at 12:18 PM

brutalno izvjesce, asamo 7 posto rast :D

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• Backdraft
    • October 30, 2020 at 12:04 PM
    Quote from tin
    Quote from Backdraft

malo mi je cudno da skoro svi iz top 10 kupuju. s obzirom da imaju preko 91 posto da li je moguce da mepas planira otkupiti od njih i istiskati male?

Eto kud ide ZSE postalo je čudno kad se dionica kupuje zbog rezultata....odmah teorija zavjere....

Ne cudno je kada toliko skrbnickih kupuju, a toliko malo je slobodnih dionica. ima i boljih izvjesca za q3 pa nigdje top 10 ne kupuje u tolikom broju.

Ali kada to tako kazete onda da cudno je na zse sto se kupuje zbog rezultata, ovo je valjda prvi puta

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• Backdraft
    • October 30, 2020 at 11:32 AM

malo mi je cudno da skoro svi iz top 10 kupuju. s obzirom da imaju preko 91 posto da li je moguce da mepas planira otkupiti od njih i istiskati male?

• Backdraft
    • October 29, 2020 at 2:13 PM

vlen, igh, ingra...

• INGR (INGRA d.d.)

• Backdraft
    • October 29, 2020 at 1:52 PM

bome se kreće :D

izgleda da je prodaja magle zavrsila i da se sada cita izvjesce

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Backdraft
    • October 29, 2020 at 1:34 PM

sto bolje izvjesce, veci pad :D

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Backdraft
    • October 21, 2020 at 6:29 PM

Nikakva tehnicka analiza ne moze predvidjeti blokadu racuna, ali moze predvidjeti do gdje ce ici

• 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 39
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt