1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. bbkk0000

Posts by bbkk0000

• DRY BULK

• bbkk0000
    • February 1, 2022 at 1:28 PM
    Quote from Milijarder
    Quote from Milijarder

Sretna nam Nova Godina! ;)

Što je ovo danas?

Stigla nam Nova Godina, a samo ja čestitam?

Nisam valjda jedini Kinez na forumu? 8o

Quote from Milijarder
    Quote from Milijarder

Sretna nam Nova Godina! ;)

Što je ovo danas?

Stigla nam Nova Godina, a samo ja čestitam?

Nisam valjda jedini Kinez na forumu? 8o

Ima nas još engleza,zato svi šute :)

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• bbkk0000
    • January 27, 2022 at 3:39 PM
    Quote from StatusQuo
    Quote from bbkk0000

Ima tko kakvu informaciju koliko su dobili za dionice Luke Dubrovnik?

Nema, na trazilici se nista ne spominje koliko sam googlao, s obzirom da je rijec o kontrolnom paketu sumnjam da su dali bagatelno.

I ja sam sličnog mišljenja,baš me zanima..

• bbkk0000
    • January 27, 2022 at 3:10 PM

Ima tko kakvu informaciju koliko su dobili za dionice Luke Dubrovnik?

• DRY BULK

• bbkk0000
    • January 26, 2022 at 4:31 PM

kad se sjetim proteklih 10 tak godina i vidim ove vozarine trenutne za pnx i supre..ovo je više nego odlično za ovaj dio godine

• CORONA virus

• bbkk0000
    • January 26, 2022 at 8:55 AM
    Quote from tento
    Quote from etoimene

"Novost je da će se uzimati u obzir i stopa cijepljenih na 100 000 stanovnika."

https://www.vecernji.hr/vijesti/bozino…pravila-1557796

Novi KPI za bonuse?

Ovo vrijeđa zdravu pamet, evo ti EU, ma osjećam se jadno i nemoćno u svojoj državi. Vlast samo provodi odluke Brisela, pa koji će nam k.. onda više Zagreb. Djeca su nam naj.

Pa da bi bio centar jugoslavije

• AGROKOR

• bbkk0000
    • January 17, 2022 at 6:18 PM

JEDAN

Malo i Todorić o svemu

• DRY BULK

• bbkk0000
    • January 15, 2022 at 3:57 PM
    Quote from hugh
    Quote from brajakica

Pocinje sezona FI 4Q

Maersk bolje od ocekivanja

Idemo dalje...

https://www.reuters.com/business/maers…ons-2022-01-14/

koje vrste dry bulk brodova oni imaju?..... :/

allround carrierse

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• bbkk0000
    • January 13, 2022 at 6:10 PM
    Quote from hugh
    Quote from joka14

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…2763a626288.pdf

VIRO TVORNICA ŠEĆERA d.d. - Očitovanje na upit Burze_21.12.2021. - http://www.virovitica.hr "većinski dio šećerana ima novog vlasnika"

Vtc je razmontirana i otišo ja pogon pa-pa put Pakistana il tak negdje a dio Vtc kruga prodan je srpskom kralju papira.........

čemu se vi ovdje nadate kad Viro nema ništa i sve je u Hišu?

Quote from hugh
    Quote from joka14

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…2763a626288.pdf

VIRO TVORNICA ŠEĆERA d.d. - Očitovanje na upit Burze_21.12.2021. - http://www.virovitica.hr "većinski dio šećerana ima novog vlasnika"

Vtc je razmontirana i otišo ja pogon pa-pa put Pakistana il tak negdje a dio Vtc kruga prodan je srpskom kralju papira.........

čemu se vi ovdje nadate kad Viro nema ništa i sve je u Hišu?

A drugi dio kruga?

• CORONA virus

• bbkk0000
    • January 8, 2022 at 6:42 PM

još nešto od najnovijeg

‘Naš imunološki sustav ima sposobnost pamćenja. Čemu onda booster? Mislim da to dugoročno nema smisla‘
    Ako se čeka što će se dogoditi pa se onda uvode mjere, to nije efikasno jer je širenje radikalno, smatra
    www.jutarnji.hr
  • CORONA virus

• bbkk0000
    • January 8, 2022 at 1:24 PM

evo najnovije :)

Skupina od 65 investitora uputila pismo Pfizeru, Moderni, AstraZeneci i J&J-u
    www.poslovni.hr
  • AGROKOR

• bbkk0000
    • December 12, 2021 at 8:52 PM
    Quote from Ledica
    Quote from zlocesti

Ha.

Pa nema više Leda, a nema ni Agrokora... imamo , odnosno nemamo šmrcko Ledo plus i Fortenovu

Još uvijek ne shvaćam, nije ni da mi je od interesa, osim načelnog. Tu se nešto pripajalo, imali smo kompanije koje su bile sastavnice koncerna, al' izlistane na Burzu, i trala la. Bile znači nezakonito u koncernu ? Ilegalno :S

Kako li će to jednog dana završiti :/

Ima još na životu svih dioničkih društava osim, čini mi se Belja na čije pripajanje nije nitko uložio žalbu pa se utopilo u Agrokor.

Ako prvostupanjski Trgovački sud odlući da se pripajanje dioničkih društava mora provesti po važećoj zakonskoj proceduru moguće je da ćemo ponovno dobiti oduzete dionice kako mi mogli na skupštinama pojedinih društava glasati o odluci o pripajanju Agrokoru.😀

Agrokor će biti posljednji likvidiran kad se provedu sva pripajanja dioničkih društava, a moguće je da će pričekati ishod arbitraže u Washingtonu pa ako Adria Holding, odnosno Ivica Todorić odnosno PIK obvezničari koji očito stoje iza te arbitraže dobiju arbitražni spor da im RH može vratiti Agrokor d.d. , doduše prazan, opljačkan, bez imovine, pa neka onda ganjaju vjerovnike koji su Nagodbom odlučili podijeliti plijen.😂

Display More

Ledica Vi ste pravnik po struci?

• AGROKOR

• bbkk0000
    • December 12, 2021 at 5:03 PM
    Quote from zlocesti

Ha.

Pa nema više Leda, a nema ni Agrokora... imamo , odnosno nemamo šmrcko Ledo plus i Fortenovu

Još uvijek ne shvaćam, nije ni da mi je od interesa, osim načelnog. Tu se nešto pripajalo, imali smo kompanije koje su bile sastavnice koncerna, al' izlistane na Burzu, i trala la. Bile znači nezakonito u koncernu ? Ilegalno :S

Kako li će to jednog dana završiti :/

Bio sam skeptičan ali mislim da ćemo dobiti nešto ali za dosta godina. Zna li netko što je sa radnjama koje je Udruga pokrenula prema trgovačkom sudu?

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• bbkk0000
    • December 7, 2021 at 6:18 PM

Ja sam dobio zabranu pred isključenje nakon što sam postavio link u kojem pedijatrica koja se cijeli život bavi medicinom je izrazila svoj mišljenje o cijeloj corona situaciji. U medicini postoje jasni protokoli i strategije i ne uz sve bolesti jer to je najosjetljivija grana ljudskog djelovanja i sve je podložno nekoliko slojeva revizije. Valjda je svima jasno da su ti svi filteri sada srušeni i da nema revizije ničega . Moderator je meni napisao i ovdje da treba stavljati samo najnovije službene procjene i mišljenja iz provjerljivih izvora. Pošto je cjelokupna znanstvena medicinska i srodne grane javnost vezana na farmaceutske kombincaije ( spozoriraju ih,plaćaju im istraživanja, postaju izuzetno bogati ako bilo što značajno naprave ...) te najnovije znanstvene spoznaje dolaze iz zapravo na neki način sukoba interesa. Ako bilo tko iskoči i propituje to odmah je predmetom linča. Tako da ipak molim moderatora da i ovako iznimnoj situaciji dozvoli neka svi izraze svoj mišljene. Čovjek i magarac su pametniji od čovjek samog. A ovdje pišu ljudi ,slagao se sa njima ili ne koji imaju što za reći i propitati. kada se Sladoljev pojavio prije puno godina na kraju su počeli zakljuci da je čovjek maltene munjen .. ali ni dan danas Imunloški ne funkcionira...

• bbkk0000
    • December 6, 2021 at 6:19 PM

ovdje je glavna dilema bdi nakon 2/2022 u kojem smjeru. Ako se pokaže da je ovo odrzivo cijena bi trebala explodirati. Jedan analitičar koj je ovdje posao na forumu je radio analizu i uz ogradu misli da će ove vozarine pasti dosta zbog dosta razloga... e sad..

• Religija

• bbkk0000
    • December 6, 2021 at 5:07 PM

U Bibliji piše otprilike da će malo stado vjernika sačuvati Crkvu ... a nemogu biti nepošten pa ću postaviti link na Bujicu tumačenje svećenika koji je meritoran za dogme unutar Crkve. Pa bez obzira bio netko vjernik ili ne ako želite ipak malo rasti poslušajte

• CORONA virus

• bbkk0000
    • December 6, 2021 at 1:16 PM
    Kreatorica cjepiva AstraZenece: Sljedeća pandemija mogla bi biti smrtonosnija
    www.poslovni.hr

Nedavno je gostovao na hrt Korado Korlević i on je otprilike ovako nešto prognozirao

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• bbkk0000
    • December 1, 2021 at 2:22 PM

malo drugačijeg mišljenja od struke

• bbkk0000
    • December 1, 2021 at 2:01 PM
    Quote from jasko

AP Revelin Current Port: RIJEKA

dovezo kontejner ? :)

• AGROKOR

• bbkk0000
    • November 24, 2021 at 2:36 PM
    Quote from Mirakul

Pitam se da li bi u slučaju da I.T. postigne nešto putem arbitraže to utjecalo na nas male dioničare i da li bi tom odlukom i mi bili u drugačijoj poziciji...

Volio bi da netko to prokomentira ako zna malo više o toj temi...

Zasad ipak izgleda da bi sa velikim protekom vre,mena morali nešto dobiti. Pitanje je što je sa upitima trg.sudu od Udruge?

• bbkk0000
    • November 23, 2021 at 8:11 PM
    Quote from stefek

Last week we incorrectly

reported, based on market

information, that Atlantska Plovidba

has exercised an option for 2 more

Kamsarmax bulk carriers with New

Hantong for delivery 2024 at a price

of $34.25 mln each.

The shipowner has since contacted