Posts by Miniclip
-
-
Ma neće cijena ostati tu gdje jest. Ionako nove dionice još nisu izdane (odnosno jesu, ali njima se neće 'odmah' trgovati), to je proces. I dalje se trguje samo sa starima.
Ne ulazim u način i provedbu smanjenja temeljnog kapitala i kasniji dokap, to sigurno nije bilo korektno, ni najmanje, nego samo komentiram potencijal budućeg poslovanja nakon dokapa.
Nije važno kada će se novim dionicama trgovati, nego kada je cut off za podjelu dionica sa 100. Ja sam mislila da je 28.07., evo izgleda da je danas.
U obavijesti piše 28.7. zadnji dan, prvi 29.7.
-
-
Nekako mi se čini da cijena neće biti 5,36. Optima je kupljena za manju cijenu od 5,36, vjerojatno postoji nekakva rupa ili aneks koji kaže da dioničarima moraju ponuditi cijenu po kojoj su stekli dionice.
-
Znači firma je vrijedna 639 milijuna kuna. Od te vrijednosti se oduzima dug koji imaju prema HT-u i ostali dugovi, koji su cca 300 milijuna kuna, te se to dijeli sa brojem dionica. Zato će cijena dionice biti manja od tromjesečnog prosjeka
-
Da li je SAPN ikada isplaćivala dividendu?
-
Prodao OPT nakon cca 2 godine. U zadnje vrijeme sam izgubio nadu da će ovo biti riješeno kako treba. HT je učinio sve i dalje čini sve što je u njegovoj moći da OPT unazadi i da spriječi pojavljivanje zdrave konkurencije. Svima u dionici želim sve najbolje...
-
3 maj 5 %
opte 71 %
sapn 6 %
cash 18 %
-
Bakić je prodao dionice u visini 18,7 %. Ivan Ivanović u visini od 8,7 %. Pošto je postotak veći od 25 % jel ne treba ići ponuda za pruzimanje?
-
A1 više neće prenositi N1 i SportKlub
Pa optima u ponudi ima SportKlub i N1
-
Da, ali se spominje Fincantieri. U 3. maju je drmala naša mafija, a ne talijanska
-
https://www.telegram.hr/politika-krimi…x37kYK8ne65K5Vs
Mislim da je ovo uzrok rasprodaje
-
[…]
Može odgovor nama neukima...
Izgleda da nitko ne zna, nego to je jednostavno tako. Ili da se pripremim na prozivanje kako nemam pojma o nekim osnovnim činjenicama i ulaganju u dionice općenito...
-
Koja je svrha toga?
Može odgovor nama neukima...
-
Uzeli su potporu od države, tako da ništa od dividende
-
Otvori izvješće, stisni ctrl+f i upiši optima
-
Ovo prije koje se odnosi da je podnošenje ponuda završeno 18.3.2020.??
-
U lipnju 2017. godine, AZTN donosi odluku kojom je HT-u
produljeno trajanje prava privremenog upravljanja Optimom na razdoblje od dodatne tri
godine, odnosno do 10. srpnja 2021. 31. siječnja HT je započeo proces prodaje dionica Optima
Telekom. Podnošenje ponuda je završeno 18. ožujka 2020. Proces prodaje je u tijeku.Kako ovo komentirate?
-
Postoji li mogućnost da se rasproda imovina INGRE, podjele se pare po dioničaru i jednostavno firma ugasi? Taj mi se scenarij u zadnje vrijeme vrti...
-
Da li je moguće da se na ovoj dionici nakon završetka "projekta" objavi ponuda za preuzimanje? Tj, da li je moguće da se pređe prag od 25 % ?