Mogli su se malo potruditi pa dodati jos nesto, sistem smjer u kojem se ide sa izmjenama ili tako sto
Posts by airfire
-
-
Jel se i vama cini da lagano skupljanje oko 6 kn, gledam kako kupuju i postavljaju velike naloge ovisno jel su na kupnji ili ne. Da imam novcica (oko 1.5mil ) poigrao bih se sa njima pa im pokupio sve do 6.5 a onda sou.
-
10 kn imamo i sa jednom ponudom, a usudio bi se reci i 11,5, ali ako su tri
-
tri pa to je vrlo dobro, a koliko je valjanih mozda je netko poslao reda radi, kad bi sve tri bile valjane mi smo na 20kn
-
jel ima netko nesluzbenu informaciju koliko tocno ponuda je doslo
-
mozda Saudi Telecom, znam da je on zainteresiran za balkan
-
prema nekom mom gledanju TA do srijede sljedeci tjedan smo na putu prema 7.5
-
mislim da imamo jos oko maksimum 20 dana odnosno do kraja 4 mj. da skupljamo, onda ide objava da je odabran kupac i salje se agenciji na odobrenje ali tu ce vec cijena biti oko 8-9 kn
a tako misliš na osnovu čega?
ako uzmemo da je predaja dokumentacije bila do 18.03, uzeo sam rok do kraja 3 mj. za pregled ponuda i pozivanja za d.d. ( tada su i krenule neke silne kupnje jel to netko tko ima info koga su sve pozvali ili neciji sateliti je trenutno nebitno). Ponudaci su uzeli neki rok od 15-20 za d.d. i eto nas na kraju 4 mj. Mi i dalje necemo znati ponudenu cijenu nego samo da je odabran kupac, ali i to ce cijenu na burci staviti na nekih 8-9kn do konacne potvrde od agencije i konacne cijene koja je ponudena. Neko moje razmisljanje
-
mislim da imamo jos oko maksimum 20 dana odnosno do kraja 4 mj. da skupljamo, onda ide objava da je odabran kupac i salje se agenciji na odobrenje ali tu ce vec cijena biti oko 8-9 kn
-
To sto je odgodeno, to je odlicna vijest za optimu, i sama optima kao i drugi operateri su se pobunili protiv te odluke kao sto pise u obrazlozenju hakoma te zbog toga su i odgodili, smece od novinara i od poslovnog dnevnika
-
Šta ovo točno znači, zna tko?
Prodaja Optima telekoma, čini se, neće se realizirati u 2020. godini čak i ako se odabere kupac
Ovo novinarstvo je dno dna, ne vjerujem da novinar ceka na bidu pa lupi naslov koji nema veze sa optimom nego kontam da je naruceno od strane nekoga da se prodaja podeblja, zalosno kakvim se metodama sluze
-
mislim da ima vise satelita koji skupljaju, a nisu svi za istog igraca, ali ako nema dobrih (velikih) na prodaji nema ni dizanja cijene, zato kontam da danas idemo do 6,30 tu se moze skupiti cca 70-100k dionica i dosta za danas, samo je pitanje tko ce prvi od njih povuci prema gore
-
i ja sam gledao graf, po mom ako sutra zavrsimo iznad 6,07 onda idemo na 7.5 kn, ako zatvorimo ispod 5,90 idemo do 5. To je moje misljenje i tako se meni cini a sad vidit ce mo
-
na mozes zaustaviti na temelju rekla kazala on ima neku informaciju
dovoljno je pogledati malo pojedinačne transakcije i povezati malo s postovima na forumu, neminovno je moralo doći do naglog rasta, jer je prijetila opasnost da sve ode lagano nizbrdo, kao i ostala izdanja, zato je bilo potrebno pokrenuti uzgon, ako pogledamo promet, pa to je 30ak igrača sa 50000akk kuna i još par sitnijih i kolo je krenulo, pored toga dobar dio je oslobođen na RIVP, jer tamo se malo teže zaigrati milijunima
kolega procitajte moj post sa 5%, tih 30 koje vi navodite su sateliti koji imaju cilj, nije dobro prodavati kad se ceka prodaja i isplata dionicara, pa pricamo o ovom vec koju godinu, znaci ocekujem min 15kn po dionici
-
Jedino mi nije jasno zašto se ne blokira trgovina jer očito neki znaju što većina nagađa. Sramota!
na mozes zaustaviti na temelju rekla kazala on ima neku informaciju
-
ovo mali kupuju, izgleda da je usred d.d. procurio podatak o procijeni od deloitte koji je negdje oko 9.xx kn, a s obzirom da vide koliku papirologiju pripremaju za d.d. prema tome znaju min. cijenu i koliko ima kupaca. (blago njima)
-
Due dill je upravo u toku ili je gotov,prvo su predane neobvezne ponude sa nekom cijenom koja mora biti prihvatljiva da bi se uopce moglo pristupiti u due dill. U tom roku do 18.03.2020, 99% predali su A1 i UG, ponude su pregledane jel zadovoljavaju kriterije to je 2-5 dana. Poceo je proces due dill za svakog kupca s tim da kupac moze uzeti si rok od nekih max 2 mj da napravi due dill, tek kad zavrsi rok za sve ukljucene kupce počinje predavanje ponuda prema njihovim procijenama, s tim da onda pocinje i cjenjkanje prema gore. Jedino me zanima koliki rok su si uzeli A1 i UG za due dill da bih mogao procijeniti kad je isplata.
Nema šanse da due dilligence traje mjesecima 15 dana do najviše 30. Vrlo vjerojatno bliže 15. Nije to firma koja posluje na 20 tržišta.
nije u pravu ste kolega, mogli su oni predati odmah ponudu jer manje vise sve znaju,ali sad je na redu igra sa burzom, svaki dan neciji sateliti uspiju skupiti oko 100k dionica i tako vec danima drze cijenu i samo dokupljuju zbog toga im je cilj predati duzi rok za due dill jel ako uspiju skupiti (a mozda su vec i skupili 3mil) to je 5% i razlika je u tom da za tih 5% ne moraju dat 15 i vise kuna kad ih mogu kupiti na burzi ispod 5kn, a istodobno sa razlikom sto moraju manje isplatiti mogu ponuditi vecu cijenu za ostale
-
Due dill je upravo u toku ili je gotov,prvo su predane neobvezne ponude sa nekom cijenom koja mora biti prihvatljiva da bi se uopce moglo pristupiti u due dill. U tom roku do 18.03.2020, 99% predali su A1 i UG, ponude su pregledane jel zadovoljavaju kriterije to je 2-5 dana. Poceo je proces due dill za svakog kupca s tim da kupac moze uzeti si rok od nekih max 2 mj da napravi due dill, tek kad zavrsi rok za sve ukljucene kupce počinje predavanje ponuda prema njihovim procijenama, s tim da onda pocinje i cjenjkanje prema gore. Jedino me zanima koliki rok su si uzeli A1 i UG za due dill da bih mogao procijeniti kad je isplata.
-
prvo da dodu sve ponude postom, pa procjena jedno tjedan dana, poziv na DD oko mjesec dana, pa tjedan dva ponovna ponuda po procjeni, e sad ne znam jel ostavljena mogucnost da pozivom korigiraju cijenu prema gore kod ponudaca ali mislim da ne, tjedan dva procjena ponude, slanje agenciji na odobrenje, oni vijecaju tjedan dva, zalbeni rok 10 dana i onda objava. Ponuda za otkup preostalih dionica mjesec dana, i onda ISPLATA
-
Pa mi imamo predstavnika i to je H.A. mislim da ona ima puno vise razloga da sve kontrolira i istodobno ima alate da ih razvuce po svim novinama