1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. jack_zg

Posts by jack_zg

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• jack_zg
    • October 25, 2024 at 8:49 AM

- redovna dividenda im je 10€ tak da je to minimalni iznos koji će isplatiti
    - točno radili su na CEZIHu zajedno sa još dosta drugih izvođača i koliko sam ja čitao izjave čelnih ljudi APISa (upravitelj Ceziha) u ni jednoj od njih nisu prokazivali ERNT

- Goga i klika... e to je već posebna priča

• MDKA (Medika d.d.)

• jack_zg
    • May 3, 2024 at 3:02 PM

Ja kad sam se svojevremeno registrirao na ovaj forum, admin me tražio da to učinim s mail adresom koja je formata ime.prezime@mail-domena.

Ne znam jel to još uvijek zahtjev prilikom registracija, ali najviše šta se može učiniti je da admin izbaci taj problematični account.

Hoće li?

• PVCM (Pevex)

• jack_zg
    • May 2, 2024 at 10:20 AM

Novi update na stranicama udruge

Izvještaji za 2023., založene dionice i zajmovi
    Obavještavamo članove da smo nerevidirane nekonsolidirane godišnje financijske izvještaje Pevexa za 2023. godinu, zajedno s knjigom dioničara, poslali na vaše…
    udp.hr
  • PVCM (Pevex)

• jack_zg
    • June 29, 2023 at 4:24 PM
    Nakon odustajanja od prodaje, Pevex u petodnevni radni tjedan: ‘Odredili smo lokacije na kojima ćemo i kako raditi‘
    Centralno skladište u Zagrebu i gradnja novog centra u Poreču prve su nove investicije
    novac.jutarnji.hr

znači priča s prodajom je završila?

• jack_zg
    • June 15, 2023 at 3:15 PM

meni je samo zanimljivo kak je imaocima trebalo par dana da probave informacije koje je ERNT javno objavio....

• jack_zg
    • April 13, 2023 at 4:02 PM

Promatram što se u zadnje vrijeme događa u IT industriju u svijetu, a to je otpuštanje zaposlenika i stezanje remena. Zašto bi telekom sektor bio drugačiji? Pitanje je koliko ERNT ima posla za sljedeće godine? :/

Ono u što sam nekako siguran je to da rezanje troškova u vidu rezanja osoblja nije opcija za njih. Nisam do sada čuo da su se nekada ljudi otpuštali iz E///. Tako da jedna od preostalih opcija je rezanje dividende. ?(

• PVCM (Pevex)

• jack_zg
    • March 10, 2023 at 10:47 AM

Dakle nešto slično što su radili na Proficiu, odnosno što su trebali napraviti pa su odustali.

• PVCM (Pevex)

• jack_zg
    • March 10, 2023 at 9:31 AM
    Quote from tollway

želim svima svako dobro koji su unutra, ali kad vidim vlasničku strukturu nisam baš siguran da će i mali dobro proći.

Ja sam mišljenja da uopće ne ovisimo o trenutnoj vlasničkoj strukturi nego o budućoj. Odnosno hoće li novi vlasnik ići sa ponudom za isplatu prema svim dioničarima.

Ako ne budu išli, koji su im sve načini da izbiju dionice/vrijednost iz ruku malih?
    1) Razvodnjavanje putem dokapitalizacije
    Ima li još koji način?

• PVCM (Pevex)

• jack_zg
    • December 21, 2022 at 7:21 PM
    Quote from Ledica
    Quote from jack_zg

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…cijenu-15288499

Ima netko pretplatu?

Imam. Što vas zanima ? Cijena ?

O potencijalnoj vrijednosti Pevexa se, naravno, kalkulira uz neslužbene procjene da je realna tržišna cijena oko 400 milijuna eura. Jedan od dioničara taj iznos postavlja i na pola milijarde eura.

Hvala. Lijepi iznos

• PVCM (Pevex)

• jack_zg
    • December 21, 2022 at 6:41 PM
    Megapreuzimanje trgovačkog lanca: Prodaje se Pevex, doznali smo i moguću cijenu!
    Pavao Vujnovac, Jurica Lovrinčević i Mario Radić prodaju 76 posto dionica
    novac.jutarnji.hr

Ima netko pretplatu?

• PODR (Podravka d.d.)

• jack_zg
    • September 19, 2022 at 7:13 PM
    Quote from zlocesti

Podravka ima novog menagera.

Ptesao je u Podravku iz INE

Do sada Podravka nije imala tu menagersku poziciju.

- Danica.hr

Nakon današnje vijesti o ostavkama na prvu sam pomislio da je Niko u pitanju :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• jack_zg
    • July 27, 2022 at 10:04 AM

Gojko je jako nabrijan na ECB i njihovu politiku. Vjerojatno ima neku sumu casha sa strane koja se topi (kao i svi mi uostalom) i malo teže to probavlja.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• jack_zg
    • July 5, 2022 at 10:19 PM

I tak, Marić nam odlazi... Koliko sutra tonemo? X/

• PVCM (Pevex)

• jack_zg
    • May 10, 2022 at 3:21 PM

jesu li bar predstavili transparentno izvore onih silnih garancija?

• PVCM (Pevex)

• jack_zg
    • April 25, 2022 at 10:46 AM

Ide li ovo prema novom Agrokoru?

Planiraju li nabiti dugove i kasnije svu imovinu prebaciti na Pevex+?

• Forex - Trgovanje valutama

• jack_zg
    • April 22, 2022 at 3:21 PM

S obzirom na to da si uvjeren JPY, nadam se da pratiš situaciju JGB-ovima :)

• PVCM (Pevex)

• jack_zg
    • March 31, 2022 at 1:00 PM
    Quote from migra
    Quote from Roki

A jel može za nas neupućene u kratkim crtama opis kako se to sve odvijalo uključujući i cijene. Koliko je narasla cijena u odnosu na sadašnju? Znam da se na Hiti nedavno vrtilo valjda oko 120-150 po komadu?

iz predstecaja pvcm izasao na ispod 100.

u borbi za vecinski paket rast do 300 i palo na 170-190 u delistiranju.

poslije su spojene dionice 100 u 1.

u 2021 u 5 godina isplaćene 4 divke u nizu, ukupno 270 kn po staroj dionici izlistanoj na 170-190kn. (27k po danasnjem komadu)

ovo su brojevi ugrubo.

svake godine je bila dividenda,ove godine rekordna dobit,za mjesec dana odgovor.

bilo je svakakvih igrica "ispod pojasa" sa ciljem "nagovaranja" na prodaju,uključujući i igre sa prijedlozima i izglasavanjima isplate dividende.

i ovo najnovije nepredlaganje dividende pri rekordnoj dobiti je samo jedna u nizu tih igrica?time will tell

ostali su najtvrdokorniji mali dionicari,ako nece sada moze i naknadna odluka o dividendi.

Display More

A tek ona priča o dokapitalizaciji iliti "razvodnjavanju imovine postojećih dioničara"....

• PVCM (Pevex)

• jack_zg
    • March 30, 2022 at 12:17 PM
    Quote from Cold

Izasao poziv za GS.

Dobit bomba od 288 milijuna kuna, ali nije predlozena dividenda.

Ali cisto sumnjam da nece uskoro doci i protuprijedlog za isplatu.

To ispada 21,812.64 kn zarade po dionici (ukupan broj dionica 13201). Prošle godine je zarada bila 199,416,094.10 (15,106.14 po dionici)...

Iznos dividende? Hm

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• jack_zg
    • March 8, 2022 at 2:28 PM

ako prihvatimo ponudu, koji datum će se gledati kao datum prodaje? (pitam zbog onog pravila od dvije godine i plaćanja poreza)

• PVCM (Pevex)

• jack_zg
    • February 28, 2022 at 11:59 AM
    Quote from havi

Pevex nije niti izbliza toliko zanimljiv, a i da se proda firma potencijalni kupac nije u nikakvoj obvezi da otkupi i dionice manjinskih dionicara. Naravno, pod uvjetom da dionica ostane u postojećem režimu trgovine.

Ovaj boldani dio, jel to možda zato što dionica nije izlistana na burzi?

Znači li to da onaj zakon koji nalaže da u trenutku kada pređeš 25% vlasništva dužan si dati ponudu ostalim dioničarima vrijedi samo za izlistana d.d?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt