Što reći, kakvu posluku porat?
Posts by komot
-
-
Ja nisam imao inside, pa sam prodao po 4,18. Trava ne raste do neba.
Onda ste odavno prodali i KODT?
Ne, prošli tjedan sam prodao ktjv i vlen. Ušao u koei po 134.
-
Ja nisam imao inside, pa sam prodao po 4,18. Trava ne raste do neba.
-
A ni na Krašu i Podravci nisu zaradili.
-
Ja imam neke informacije o kojima nisam do sada razmišljao. Sada kad je kolega rekao da pivci kupuju, priča mi ima smisla i vjerujem da je istina da pivci kupuju. Samo, čini mi se da nemaju pojma o dionicama. To što oni kupuju ne znači da dionica vrijedi više.
-
Evo javljam situaciju sad kad je zatoplilo, domet se sa zimskih 160 -170, povećao na 230 - 240 km. Dacia Spring za sad bez kvarova, prešla skoro 10 000 km.
-
Ja ktjv s nulom prošli tjedan, uletio odmah u Končar, danas vidim da ga ima puno jeftinije. Ko bi znao.
-
Ja sam prodao u petak, zarada x 4 i malo više. Ne mogu bit siguran da je bio pravi potez, ali ove rasprave vezane za povećanu amortizaciju mislim da su bezpredmetne. Tržište je s tim upoznato i to je uračunato u cijenu. Procijenio sam da ima povoljnijih prilika za uložit, rast je bio velik i brz. U takvim situacijama, se lako sreća okrene.
-
Evo ja x 4 na vlen, bilo bi super da je malo veća količina. Ali tješi me da je kolegica Ivana bila u top 10 pa rasprodala na desetak kn. Lakše mi je kad renomirani investitor fula, onda i sebi lakše oprostim.
-
Fantastično je to, samo je pitanje mogu li oni odraditi sav taj posao s trenutnim resursima jednako kako ga ugovaraju. To je ogroman rast, a i prijašnjih godina raste promet brutalno. Jesu kupili dodatnu halu, i to je super. Rekao mi je frend koji radi u kpt-u da su tri godine puni i da kupac mora 3 godine čekat.
-
Priča se da će poticaji na solarne elektrane biti 50 posto na idućem natječaju. Evo vam prilike za investiciju ko ima mogućnosti.
-
Ma nije loše, ali kodt je svemirski brod za ovo. EBITDA slična kao i prošle godine, a 2020. godine je bila veća 14 posto nego ove. Neto dobit je porasla pod utjecajem porezne olakšice od 2,6 milijuna kuna i konačno nekakve dividende od 2,1 milijun iz Kine. Bez toga bi bilo prilično skromno. Marže isto dosta slabe, ali to se može i pozitivno tumačit jer ostavlja prostor za napredak. Jedino što je stvarno pozitivno je povečanje ugovorenih poslova. Prošle godine su zaposlili 3 radnika, trebat će im još, ja bih rekao, ako ih imaju gdje smjestiti.
-
Žao mi je, ali možda Pevec zaliječi srce. Ako mogu riječ utjehe pružit.
-
Ja sam slabo kupovao u zadnje vrijeme, a ono što jesam mi nije baš neki osmijeh izmamilo. Ali mi zatitra usnica kad vidim najavu ponude za spin valis i prvu desetaču koja mi se smiješi. A i Pevec bi mogel i do x15 dobaciti. To bi me jako razveselilo.
-
Ima fino izbrušene diplomatske vještine. Točno pravi čovjek za budućeg ministra vanjskih poslova. Mada je i kao predsjednik popularan u Rusiji i jedno vrijeme u republici srpskoj. A sjećamo se da mu je i kao premijeru Merkelica prva došla čestitati hrvatski ulazak u EU, naravno i gospodarski rezultati su za njegove vladavine bili impresivni. A i prvi je pročitao onu knjižurinu od Piketya, taj čovjek je sve stizao.
mislim da nema usađene čak ni osnovne elemente
Ljudi ga baš vole takvog divljeg. Uvjerljivo po anketama najpopularniji političar u Hrvata. I duhovit do granice bola, još me trbuh boli od smijeha kako je spustio Plenkoviću da je plameni jazavac. A i skroman je, sjetimo se samo kako je otišao u klub da se ne baci hrana kad onomad Petek i Kovačević nisu mogli izjesti naručeno.
-
Gledam ovo Kutjevo cijena tjednima tavori na oko 6,30€...i onda će netko u 5 min počistiti ASK do 7 €...
Nemojte mi ti govoriti, taman čekam plaću da kupim još 200 komada o zaokružim. Mrzim uglaste brojke.
-
Ima fino izbrušene diplomatske vještine. Točno pravi čovjek za budućeg ministra vanjskih poslova. Mada je i kao predsjednik popularan u Rusiji i jedno vrijeme u republici srpskoj. A sjećamo se da mu je i kao premijeru Merkelica prva došla čestitati hrvatski ulazak u EU, naravno i gospodarski rezultati su za njegove vladavine bili impresivni. A i prvi je pročitao onu knjižurinu od Piketya, taj čovjek je sve stizao.
-
Dečko je pravi. Možda ga Todorić stavi za ministra vanjskih poslova. Ne otkriva još ime stranke ali veli da je za višestranačje i da treba sve stranke ujediniti u jednu.
Todorić sipao teške optužbe, raspalio paljbu po svima, a o svom 'gazdovanju' ni riječi: 'Imali su...Todorić je napomenuo kako je u proteklom periodu mnoge stvari odradio i kako je zadovoljan jer je sve napravio po planunet.hrNaravno nesposobnog Zdrava Marića ne namjerava staviti za ministra financija. Iako neki govore da mu je on sin, kod g. Ivice nepotizam jednostavno ne prolazi. No pasaran.
-
‘Borg i Plenković napravili su monstruozan plan, a mene prozivaju za dvorac. Pa to je jedino što imam!‘‘Što su oni učinili? Gdje su uložili? Zašto sad Plenković ne kaže sad? Profit je nula‘, pita se Todorićwww.jutarnji.hr
Čujmo što ovaj skromni čovjek ima za kazati o Borgu, Plenković i općenito o raznim temama
-
To je taman kaj je u HEP otišlo.