Ko ti brani da oslobodiš banja luku ako misliš da je treba oslobađat. Ti i stipe mesić to riješite za čas.
Dosadna je burza sad, skroz do završetka ski sezone. Moramo nekako prekratit vrijeme.
Ko ti brani da oslobodiš banja luku ako misliš da je treba oslobađat. Ti i stipe mesić to riješite za čas.
Dosadna je burza sad, skroz do završetka ski sezone. Moramo nekako prekratit vrijeme.
Nećete valjda reći da je Tuđmanova era bila renesansna za Hrvatsku. Uništavanje industrijskog potencijala u korist sitnih političko kriminalnih interesa, ratno huškačka politika, otimanje privatne imovine, protjerivanje vlastitog stanovništva, etničko čišćenje, humana preseljenja itd.
Ne razumijem,jeli vi mislite ozbiljno ,ili...!?
ratno huškačka politika, otimanje privatne imovine, protjerivanje vlastitog stanovništva, etničko čišćenje, humana preseljenja itd.
Ma ne misli on to ozbiljno. Vjerojatno samo pretendira na neku funkciju u gradu Zagrebu pa se mora svidit crvenoj Radi. Ona ti je Hrvatska emigrantkinja .
Emigrirala 91.
Ne vidim razlog da se ne vratiš u Banja Luku. Zašto ti treba milanović dogovarat nešto? Zašto bi ti Hrvate vraćao u ruke neprijatelja to mi nije jasno. Odi ti kod dodika. Bit ćeš mu simpatičan sa svojim stavovima o Tuđmanu.
Znam ih nekoliko koji misle kao i ti. Uglavnom su podrijetlom pravoslavci ili jugosloveni. U ovoj zemlji bi mnogima bilo bolje da umjesto što su promjenili prezime, promjene stavove.
Hrvatskom od 45. upravlja udba ako izuzmemo kratki period Tuđmanove Hrvatske. Tu i tamo ćete naći neku kako vi kažete Rvatinu jer lopovi sigurno neće vikati da su udbaši. Oni se predstavljaju ili kao lijevi progresivci ili kao Rvatine. Korisne budale nećemo spominjat.
Nema više Božića. Sad je to vjerska svetkovina, ili ti VS raly.
ps: Ova EU kaska za yu pola stoljeća.
Men se čini da se tu ražanj spremio, a zec još u šumi.
Čitam sad zaključak o dopuštenoj koncentraciji u slučaju Dalekovod i dolazim do zaključka da je u ovoj državi sve moguče.
Al to je topla voda.
Prodaja dionica unutar dvije godine a prodajom je ostvaren minus dali se plaća porez
U mom kvartu bi moro platit porez. Takva pitanja se oporezuju progresivnom poreznom stopom.
I kod biljke mesožderke su pupoljci zeleni , a nektar sladak. Al ti se može dogodit da te zarobi i lagano probavi.
Možda je bagholder.
Za 90 dana ti dolazi Sigma...
ne bih ulazio u špekulacije i teorije zavjere
Pa kakav si ti onda Špekulant?
Display MoreOnda jel nas ujutro čeka potop ili su se drhtave ručice ispucale u petak???
evo odgovora: EU markets set to soar (cnbc.com)
zaključak je da Omicron treba još testirati (tj. cjepiva na učinkovitost) ali zasad nije panika
Moderna, Pfizer... glavešine su rekle da su već dobili sekvencirani soj i rade ispitivanja
čak ako bude trebalo novo cjepivo, mogu ga proizvesti za šest tjedana, a za 90 dana može bina na 'policama'
govorim za mRNA cjepiva naravno
Za 90 dana ti dolazi Sigma...
Ja bi manipuliro ak netko stavi na prodaju za 100 000.
Koja bi bila svrha manipulacije, baš me zanima koja je logika uopće takve ideje na primjeru Pevexa?
Možda hoće prodati pa u dogovoru s nekim provlači transakcije i pumpa cijenu. Provuče sutra na 150 pa će na 100 ili 120 možda biti kandidata koji će pomisliti da je to povoljno.
Ili se vodi neki unutarnji rat između kljucnih igrača…. Netko hoće od nekog otkupiti pa se formira cijena za transakciju.
Ne znam, svašta može biti, a ne mora biti ništa. No, činjenica je da je zbog nelikvidnosti i netransparentnosti dionica podložna lakoj manipulaciji cijenom.
Aj se stavi na prodaju na 100000 na HITI pa da vidimo jel manipulacija.
Rast od 14 %. Najbolja Hr dionica, a ne trži se na ZSE.
redovna i izvanredna:
Evo dividenda napokon:
A kamatni račun? Doktorat?
Na koliko booka se trži Hpb sa ovim zadnjim izvješćem? Tamo na temi Zabe pišu na pola booka, jel to istinit podatak?
HPB . Jel ima tu kakvih tehničkih zanimljivosti? Ako je netko raspoložen bio bih zahvalan.