1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Roki

Posts by Roki

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Roki
    • April 27, 2020 at 11:50 AM

Znači i dalje je nepoznato kad će ADPL krenuti s radom? :( Pričalo se da kreću danas, a Revoz sutra.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Roki
    • April 22, 2020 at 2:17 PM

Netko je neki dan povodom onih tehničkih problema u radu burze jako lijepo zaključio da bi nama bilo najbolje da nam burza radi 2 sata dnevno i to je to. Ovo mrcvarenje nema smisla. Žalim trejdere što moraju cijeli dan buljit u ovaj jad i bijedu. Današnji promet na burzi ko u malo većoj pekari...

• Birtija

• Roki
    • April 22, 2020 at 9:13 AM

Uzeo sam si za pravo da se upustim u komentiranje bez da sam pažljivo pročitao, u jbt kakav strašan prekršaj. Čudim se ovom ogromnom broju koji me je izuo iz cipela.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Roki
    • April 22, 2020 at 8:42 AM
    Quote from naim

Ne kuzim... zašto Jutarnji na čelu sa šuft-analitičarima Gojkom (Tan)Drljačom i Vikotorom Vresnikom crnjaci i konstantno podmeće jedne te iste argumente u rangu Baba Vange.... sto ako?

Pa sto ako? Očito se ljudska civilizacija i gospodarski sustavi susreću s nečim sto im je nepoznato. Strah od nepoznatog je prirodan i oprez je očekivan i normalan. Ali konstantno zazivanje najcrnjeg scenarija nije normalno i očito je da jutarnji i njegovi novinari imaju nekakve prikrivene ambicije da protezu i reklamiraju “gloom&doom”. Kao da bogatstvo razvijenijih hrvatskih regija, u koje se ubrajaju i ove obalne, počiva isključivo na prodaji sunca i mora, izradi suvenira i sakupljanju plodova. Građani Hrvatske sto indirektno, a sto direktno, raspolažu ipak s nekim rezervama koje iznose gotovo 580 milijardi kuna imovine u nefinancijskim društvima. Pa valjda će se najprije koristiti nekakve rezerve, a ne prepustiti propasti i defetizmu. Kako god, bez sire i sveobuhvatnije analize, iz dana u dan se licitira s jednim te istim rizicima i stvara ozračje bezizlazja.

https://www.hnb.hr/documents/2018…d2-6d114495a10b

Sigurno je da nas čeka još dosta neizvjesnih dana, al ako ništa drugo, dvojac bi se mogao malo vise potruditi i bolje informirati (u ovom slucaju glede ADPL)... jel Viktore?!

https://www.jutarnji.hr/globus/Globus-…-slom/10231636/

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Financijska neto vrijednost -259 milijardi kuna?

• Što smo danas tržili

• Roki
    • April 21, 2020 at 3:21 PM
    Quote from Barikb

+ ER NT

Ovo sad po 1160?

• Best sell

• Roki
    • April 21, 2020 at 11:34 AM
    Quote from accountant

nema veze nikakve s našim turistima!

osim što je Oktoberfest turistička manifestacija i destinacija

naglasak je da otkazuju manifestaciju već za listopad, ni ne čekaju situaciju da se popravi

očito je procjena takva

Slažem se, to je i meni bilo indikativno, švabe otkazuju njihov event za listopad, poruka švabama je jasna, a i nama je jasna. Nemojte misliti da drukam protiv turista. Cijela hr indirektno ima itekakvu korist od turizma i trebamo držati fige da sezona prođe što bolje i ja sam i sam i dalje optimističan, nadam se brojci od 60-70% popunjenosti spram 2019. Vjerujem da će u tom scenariju bolje proći privatni iznajmljivaći od hotela. Imaju manje troškove, lakše se organiziraju i vjerojatno će turistii preferirati privatne apartmane prije hotela zbog mase ljudi. Nadam se da će hoteljeri biti na pozitivnoj nuli što bi bio ogroman uspjeh. Držim palčeve svima!

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Roki
    • April 20, 2020 at 9:21 AM

Pad prodaje renault vozila prije korone je bio nekih 11%. Do kraja godine to može biti i 20% al neće sigurno biti pad od 67%. Neo to si vjerojatno izvukao podatak za pad prodaje iz ožujka, a za očekivati je da će travanj biti još i slabiji ali ostatak godine je priča za sebe. Vidjet ćemo.

• Roki
    • April 17, 2020 at 3:59 PM

Jel to opet ZSE riknuo, 5 min prije kraja vidim preklapanja bida i aska??

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Roki
    • April 17, 2020 at 10:57 AM
    Quote from mitkko

Pricam neki dan sa jednim distributerom jedne poznate marke automobila kojeg osobno poznam, kaze mi da uopce nemaju posla, nitko ne razmislja o kupnji automobila, cak ni na servis nitko ne dolazi.

Ja na to gledam ovako, svi smo zatvoreni u kućama kao i cijela europa i SADa, pa naravno da sad nitko ne kupuje ne samo aute nego ništa osim hrane, eventualno nešto sitno preko neta i to je to. I sam sam htio obnoviti npr proljetnu garderobu ali to sad nije moguće. Kad se otvore trgovine bogami hoću. Ok ne može se povlačiti paralela između kupnje automobila i hlača ali kad se stvari vrate u normalu ljudi će nastavit kupovati aute iako neko vrijeme definitivno smanjenim intenzitetom. Tko je namjeravo kupiti auto vjerojatno će ga kupiti ako ga kriza neokrzne, a i za očekivati je da će sada biti kojekakvih akcija za kupnu automobila jer će se prodavači otimati za svakog kupca. Koliki će to biti pad kad se podvuče crta ne znam. Možda 15, možda 20 ili 30%, stvarno ne znam. Ali da očekujem da će past 50% i da će se prodaja automobila prepoloviti pa onda bih prodao adpl istog trenutka. Očekujem da će autoindustrija biti uzdrmani ovu godinu i dijelom sljedeću i to je to. ADPL vjerojatno slično samo malo blaže jer ako im se smanje ugovoreni ugovori pa valjda će probat sklopiti nove da djelomično popune kapacitete. Auti će se i dalje kupovati slično kao i sve ostalo. Ističe ti liznig, vozilo ti stari, vozilo ti se kvari, ili si zinuo na neki novi model auta, pa ljudi će ih i dalje kupovati. Neki su sad i uštedili love jer nisu trošili ni na što.

Quote from LuisAlberto10

Nemam link za početak proizvodnje,ali znam jel direktno kontaktiram sa REVOZOM...Zaposlenik sam ADP-a..Početak proizvodnje je 20.04. ponedjeljak u 2 smjene..Revoz starta u utorak 21-og 04.

Možda nam kolega može reći kakve su najnovije informacije.

• Roki
    • April 14, 2020 at 9:43 AM

Možda i bolje da danas ne radi :D :D :D

• Roki
    • April 14, 2020 at 9:38 AM

Na agram traderu stoji zadnji update od 09:25 i ne mrda...

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Roki
    • April 12, 2020 at 3:23 PM
    Quote from LuisAlberto10

Nemam link za početak proizvodnje,ali znam jel direktno kontaktiram sa REVOZOM...Zaposlenik sam ADP-a..Početak proizvodnje je 20.04. ponedjeljak u 2 smjene..Revoz starta u utorak 21-og 04.

Ako radite za ADPL mozda nam možete iz prve ruke reći što očekujete od firme u narednom periodu? Imam hrpu ADPLa i još sam nadokupio dok je bilo po akcijskoj cijeni. Ne namjeravam ih prodat nego držat dugoročno.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Roki
    • April 9, 2020 at 2:13 PM

Solin, 9. 4. 2020.
    Održana sjednica Nadzornog odbora
    Temeljem članka 133. Pravila Zagrebačke burze, obavještavamo kako je Nadzorni odbor na danas

održanoj sjednici usvojio nerevidirani financijski izvještaj AD Plastik Grupe za 2019. godinu.

Što im ovo znači?

• Best sell

• Roki
    • April 8, 2020 at 8:57 PM

Mnoge su dionice na klimavim nogama. Mislim da bi ova tema bila korisna u sljedećem periodu. Bitnije je dobro prodati nego dobro kupiti...

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Roki
    • April 8, 2020 at 6:26 PM

Znači sutra će još pasti cijena dionice iako nitko normalan nije očekivao isplatu dividende...

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Roki
    • April 8, 2020 at 4:46 PM

Što sutra očekivati od skupštine? Jel oni nakon toga izbace neko izvješće isti dan ili kako to ide? Novi sam u Adplu pa nisam to ukapirao...

• Roki
    • April 8, 2020 at 2:53 PM
    Quote from st-brajo

čini mi se da se volatilnost lagano smanjuje.

trguje se dosta tehnički, onako školski.

kako stvari zasad izgledaju, čini mi se da ide odbijanac prema gore, možda ne na svim dionicama, ali tamo di ukalkuliramo fundamente, potencijal i određene okolnosti, definitivno :thumbup:

Čini se da da, smirilo se skroz, korekcija je očito odrađena. Sad se čekaju signali. Bit će uskoro skupština, izviješća i pokretanja proizvodnje pa će biti zanimljivo.

• Roki
    • April 8, 2020 at 9:44 AM

Ma ide to sad gore, bid je puno jači od aska a vidim da i europa teži ka plusu. Ovakva volatilnost u narednom periodu bi mogla biti svakodnevna pojava...

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Roki
    • April 7, 2020 at 10:33 PM

Zašto sam u dionici? Pa vjerujem da će unatoč ovoj godini koja će biti loša, uz potpore vlade adpl ipak biti na pozitivnoj nuli ili malo iznad pa onda sljedeću godinu na bolje. Auto industrija će biti u krizi ali budimo realni, neće se prodaja prepoloviti. Gledajući dugoročno vjerujem da će adpl biti vrhunska dionica. Da je rizično biti u njoj, je, a u kojoj dionici danas nije? Turisti, brodari, građevina? Vidim da ljudi pišu da će telekom procvjetati, čisto sumnjam, baš očekujem pad prihoda jer neće ljudi letjeti kupovati najskuplje mobitele al u svakom slucaju ht bi bio neka sigurnja opcija. Prehranbena industrija? Oni jesu sigurnjak ali će im sigurno biti smanjeni prihodi jer nema izvoza.

Gledajući trejdere naravno da su danas ili juče prodali, pa adpl je naglo porastao i naravno da sad vjerojatno slijedi korekcija, skokovi gore i dolje i oni se prebacuju u druge pozicije ali dugorocno smatram da je adpl vrlo dobar.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Roki
    • April 6, 2020 at 1:33 PM
    Quote from nemo

pitam se hoće li biti možda isplata ostatka, mozda tamo u 10.mj?😮

Nema šanse, ali i bolje da ništa ne isplate ove godine. Nek im ostane da su likvidni, vjerojatno će zatrebati...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt