Hehehe, ne funkcionira to baš tako
Posts by Roki
-
-
Ja ju i držim zbog dividende i samo nek nam ostane ovako jeftina...
Šta podrazumjevate pod masnu dividendu? Ja očekujem one 4,83 kn po dionici iz dobiti od 2019. u roku od dva mjeseca nakon što hnb ukloni zabranu. Vjerujem da će onda naknadno isplatiti i neku izvanrednu mini dividendu cca. 2 kn od dobiti iz 2020. A da budem iskren i tih cca 2 kn je cca 4% od cijene što uopće nije za baciti.
Čim hnb skine zabranu isplate dividende očekujem da će dionica skočiti za iznos cca. 3-4 kn.
-
Zaba je već neko vrijeme umrtvljena ali danas je živnula i to na, barem za zse, ozbiljnijem prometu. Možda ima nekakvih novosti ili su se jednostavno fondovi aktivirali.
-
Ako AZ mir. fond kupuju nove količine od desetak do nekoliko stotina komada novih dionica zbog 2% onda je to stvarno jadno. Koji su to iznosi i koliko tih 2% donosi?
Kokošari koji znali zaštiti svoju a u stvarnosti našu imovinu od nekoliko stotina miliona kuna u Agrokorvim perjanicama (Ledo, Jamnica,...).
Kamen po kamen palača. To je sića za fond ali i siguran prinos, vjerojatno ne propuštaju priliku kad god se pojavi...
-
taman kad čovjek misli da nemože gore ukaže se metar čovjeka sa sto metara govana
naš govnar hdz ov nije rekao aj uzećemo sve što smo pokrali od države i naroda pa ćemo u proračun vratit i pokrit dugove
nego govno hoće da poskupi zdrastvo da narodu odere kožu
govno lopovsko hdz -ovo
Dajem ruku u vatru da 50% foruma ne izađe na izbore, od preostale skupine možda 15ak% glasa za HDZ. Što ti to kazuje, u manjini si sa svojim stavom, tj. u manjini smo. Možeš plakat koliko god hoćeš kad ljudi ne žele izabrati bolje, doslovno ne žele bolje, ovako im je očito dobro.
-
zelenjava sam u ovome...
Di mi je trebala sjesti diva i šta ako nije?
Mućos gracijas
Pitanje je i kad si kupio dionice? U guzvi sam pa ne mogu provjeriti al mislim da ti je 19.3. bio zadnji datum s pravom na dividendu.
-
sad ledo vrijedi kao suho zlatno
onaj anemični premijer koji je opljačkao male sitne ulagače za njega je vrijedio NULA kn
sjetite se kako je ponosno izgovorio od danas agrokor vrijedi nula kn
pljačka stolječa anemičnog i ekipe razbojnika hdz ovih
Jel ima netko link od tog videa?=
-
Meni je muka konstantno od ovakvih komentara. Pa trguj na tim bajnim burzama, sad bar to možeš i preko mobitela, ne kužim zašto si ovdje ako je ovo šaka jada. Slažem se da su mnoge dionice ovdje podcijenjene ali ajmo gledati neke koje se donekle fer vrednuju, šta očekujete da bi im cijena trebala skočiti u nebo samo zbog nekog omjera ponude i potražnje pa da imamo dionice sa P/E poput tesle ili amazona? Neka hvala. Ne brini, kad kompanija počne zarađivati više love (dobar primjer su vlen i sapn) cijena će ih brzo popratiti, pogotovo još ako isplaćuju dividendu.
-
Sjela divka u PBZu!
-
Od mene cijelih 5 hiljada kuna XD
-
a jebote koja uvek prozirna fora ..to spuštanje za vrednost dividende ..jeste moroni ....fondovi i ini ....nabijem vas ...
A ti bi kupio u petak, bio upisan za dividendu i prodao odma u ponedjeljak po istoj cijeni?
-
I jeste se dogovorili kada krece pad? Ja sam nestrpljiv za dokup, iako imam ADPL poprilicno vec. Ocekujem zaradu od cca 50 kn po dionici do ljeta iduce godine s uključenom ovogodišnjom i narednom dividendom, znaci uz dividendu racunam na rast cjene dionice od cca 20-30 kn do negdje oko ljeta iduce godine.
Računaj da si se preračunao
-
baš se oko takvih stvari kolega Marin83 i ja nešto spominjemo na Tpng, to ne traje od jučer na Zse
mladi ljudi u širokom luku izbjegavaju Zse i experimentiraju vani, cijeli svijet im je tržište, ovdje treba razmišljati da se Zse lagano pretvori u Dom za starije i nemoćne s naplatom iz preostalog portfelja
BTC je ubio nadu u nase trziste...volatilan je, zanimljiv i samo raste pa su svi zaradili...cijela moja generacija (83. godiste) trguje (i zaradjuje) sa BTC, a ako nisu u kriptu onda trguju na ino trzistu gdje opet zaradjuju jer dionice samo rastu...nito od njih nikad nece ulozit ni kunu ovdje jer su navikli na dinamicnost, likvidnost i ludilo...ovo im je presporo i dosadno...
Cijela generacija, koja je u najboljim godinama, koja ima dobre place i stednju je zauvijek izgubljena...a bas ona je trebala dizat nase trziste...pa koliko ima forumasa izmedju 30-40??? Mislim da nas nema vise od 10...
Moze nas izvuc samo spajanje sa regijom ili neki ETF-ovi (kripto/zlato/nafta/indeksi)...
Cak sam i ja, vjecni optimist, sve zabrinutiji...
Jeje, na burzama svi zarađuju, kao i u kladionici...
-
Ti umjesto zareza i točke lupaš enter, blago tebi
Btw uleti mi šef u ured i zaboravim stavit točku na kraju rečenice. HAHAH!
-
Ti umjesto zareza i točke lupaš enter, blago tebi
-
Lako za dividendu, gle ovo, udruga franak gura na svim bojištima...
-
-
Nekad se ljudi zaj.... s faktorom na koji oni nemogu utjecati međutim to što nije njihov utjecaj ne znači da nije zaj__.
možemo gledati i ovako...imaš novi auto i neki te vozač počekičera po cijeloj bočnoj strani! ti nisi kriv, osiguranje ti plati popravak. nisi imao nikakav utjecaj na to! to znači da si ti zaje...?
onda su po tome, sve aviokompanije, turističari i agencije... da ne nabrajam dalje, a drastično su stradali u koroni u cijelom svijetu.... svi su zaje....? kao i valamar?
Apeliram da se, ako se baš već mora, kod cenzuriranja izostavi samo jedno slovo jer ne znam ja šta je točno ''zaje....'' a ne namjeravam brojati točkice pa na prste slovkati moguća rješenja. Može biti z@jeb, z@jeban, z@jebavanje, z@jebao se, z@jebancija...
Kolega nemojte nas više zajeb.vati!
-
Po meni neće ispod 179 di bi ja moga ponovo u kupnju😀
Kolega, čudne su vam računice
Ako nakon ex. div. day. padne na 179 pa onda vam je bolje kupiti sad po 185 i pokupit dividendu. Al dobro, svatko ima svoju računicu.
-
Ja ne znam zašto bi padala? Najvjerovatnije ce isplatiti ove godine 8+6 kn divke...Uvjeren sam da će prvi kvartal bit ok...ali živi bili pa vidjeli
Padala bi iz razloga koje sam naveo gore. Divke su već uračunate u cijenu. Ako me pamćenje dobro služi cijena je bila ~160 kn dok se nije znalo da će isplatiti ovu prvu. Ovdje pričam o kratkoročnom kretanju cijene u sljedećih mj dana. Dugoročno je adpl druga priča...