1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Ledica

Posts by Ledica

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Ledica
    • May 6, 2021 at 11:33 PM
    Quote from Jubito

Moram priznati da se nakon izvješća pomalo brinem.

EBITDA pada, rapidno padaju korisnici, dugovi se bitno ne smanjuju, ZEM nije na vidiku, a lipanj je pred vratima.

Umjesto da Optimi vrijednost raste, ona sve više sliči ovim parametrima za 2013. godinu :

image.png

Plan financijskog i operativnog restrukturiranja

Čemu takva malodušnost Jubito, nema razloga za brigu, Krešo iz top10 opet podebljao. ^^

• Birtija

• Ledica
    • May 6, 2021 at 11:23 PM
    Quote from dionicar
    Quote from st-brajo

btw., kad smo već kod auta, šta mislite o novoj Mazdi 3, limuzina verzija?

kako ovi brodari rastu, mislim se malo obnoviti vozni park :S

bolje hONDA CIVIC SEDAN. 235 000kn automatik 180ks.. koža. .navi.. veći auto.. hehe... panorama

Kaj ste i vi kolega krenuli stopama našeg Nea ? :D

• Birtija

• Ledica
    • May 6, 2021 at 10:59 PM
    Quote from st-brajo

btw., kad smo već kod auta, šta mislite o novoj Mazdi 3, limuzina verzija?

kako ovi brodari rastu, mislim se malo obnoviti vozni park :S

A ova MX5 prva generacija :?: To je bila makina. Tada. Nekad davno. ^^ Nostalgija.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Što smo danas tržili

• Ledica
    • May 6, 2021 at 4:18 PM

A znam da je isto, ali imam samo dvojku pa da mi ne povećava broj dionica u portfelju😀

Ali razmislit ću, nije losa ideja malo kombinirati oba Adrisa. I da, razlika u cijeni čini mi se da je prije bila veća.

• Što smo danas tržili

• Ledica
    • May 6, 2021 at 4:04 PM

+ ADRS2 , jučer mi bila preskupa pa sam danas kupovala ^^

• Tvrtke s potencijalom za IPO

• Ledica
    • May 6, 2021 at 11:27 AM
    Quote from st-brajo

vidi Melinde, a da joj probamo "uvaliti" HŽ? :/

https://www.index.hr/mobile/clanak.…azin&id=2274018

I Đuru i Gredelja da joj prave vagone pa da ima zaokruženi proces. :D

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Ledica
    • May 5, 2021 at 2:25 PM
    Quote from komot
    Quote from Ledica

A ja idem kontra cilog svita.

Odavno se ne držim više one “ mudre “ stare narodne izreke... kuda Mujo , tud i ludi Turci...

Malo sam lijena pa uvijek zakasnim za Mujom, a Turci su brzi.

Kupujem nelikvidne, malo poznate, čak i opskurne dionice.

Osim Adrisa, naravno.

Nekad to bude odlična investicija, ponekad fijasko, ali takav je život burzaša. ^^

Display More

He, he. I ja sam u sličnima zaglavio. Kladim se da nema puno na forumu sa sličnim portfeljem.

MDKA-R-A
    TSHC-R-A
    JDOS-R-A
    CROS-P-A
    PVCM-R-A
    CTKS-R-A
    VLEN-R-B
    KOTR-P-A
    SPNV-R-A
    Display More

Nema.

Portfelj je prva liga

👍

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Ledica
    • May 5, 2021 at 2:23 PM

Pod nedopuštenom subvencijom države može se smatrati i nulovanje dionica Belja i Jamnice (možda i PIK- ova) u kojima je država imala udjele u vlasništvu. Državni agenti koji su nazvani izvanrednim povjerenicima temeljem Lex Agrokora kojeg je donijela država nulovali su dionice pojedinih društva, a u korist privatne tvrtke Fortenova koja je u vlasništvu tajne zaklade sa sjedištem u Nizozemskoj, trenutno u većinskom ruskom vlasništvu.

Ako EK smatra da DORH mora utvrditi da li je CO u privatizaciji prodana prejeftino odnosno u bescijenje jer oni nisu nadležni za utvrđivanje vrijednosti tvrtke, u slučaju Agrokora ništa DORH ne mora utvrditi, vrijednost dionica RH, malih dioničara, mirovinskih fondova i raznih drugih investitora državni agent Ramljak je i prije zaključenja Nagodbe vjerovnika, dakle unaprijed proglasio nula kuna.

Država je pogodovala privatnoj, stranoj tvrtki na način da se odrekla svog vlasništva u njenu korist, a sto evidentno predstavlja nedopuštenu subvenciju.

• Ledica
    • May 5, 2021 at 11:19 AM
    Quote from LodeRunner

Cekak da Ledica krene kupovati Haludovo i da mi jasan buy signal. Za dvadeset godina mozda uspijemo i docekat otvaranje hotela.

Haludovo je prava investicija s ogromnim potencijalom, nebrušeni dijamant duboko zakopan pod zemljom, ali lijenčine nikako da se prime lopate i počnu kopati. :D

• Ledica
    • May 5, 2021 at 11:02 AM
    Quote from zlocesti

Nema davno svi ste se kleli u građevinare.

Sada u brodare :S

Pa si mislim, koliko je važno ući na vrijeme, toliko je važno i izaći na vrijeme.

Al' kapa dolje, nepobjedivi ste :S

A ja idem kontra cilog svita.

Odavno se ne držim više one “ mudre “ stare narodne izreke... kuda Mujo , tud i ludi Turci...

Malo sam lijena pa uvijek zakasnim za Mujom, a Turci su brzi.

Kupujem nelikvidne, malo poznate, čak i opskurne dionice.

Osim Adrisa, naravno.

Nekad to bude odlična investicija, ponekad fijasko, ali takav je život burzaša. ^^

• PODR (Podravka d.d.)

• Ledica
    • May 5, 2021 at 10:45 AM
    Quote from Jure

Ove godine, u odnosu na 2019., iznosi za bonuse menadžerima narasli su za čak 150 posto! A nama dioničarima iznos dividende po dionici ostao isti.

To je covid dodatak, imali su povećane troškove za maske (oni ih nose 24 /7 i ne samo zbog virusa) i povećane troškove za dezinficijense jer treba stalno prati ruke, neki poslovi su i prljavi). 8o

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Ledica
    • May 4, 2021 at 4:24 PM
    Quote from accountant
    Quote from zlocesti

Jedna mi je stvar posve nejasna.

A to je Zaba .

Većinski vlasnik bez prava glasa, a čini se i bez interesa

Da imaju osobnog interesa našli bi načina to riješiti.

Kada se nešto hoće, uvijek se nađe načina. Kada se neće, nađe se isprika.

ZABA nije banka, to vam je vatromet taštine tamo

bivši CEO (Luković) rasprodaje dionice i šeće se po rovinjskim hotelima i zagarebačkim kafićima, ono penzijica 8)

nekim nižim managerčićima je to samo odskočna daska za regiju ili privatan business (nađeš dobrog klijenta i uložiš u kapital vlastite novce)

još kad se mi 'frankeri' naplatimo ostat će samo kostur nekad propulzivne i velike institucije

recimo u web app poslovnog bankarstva nisu uložili cijelu vječnost, uvjerljivo najgori (nefunkcionalno, nepregledno) poslovni e-banking

Display More

Pa meni je njihov e- banking sasvim OK , možda zato što za bolje ne znam . :)

A dobar je i onaj George Erste banke na koji smo se morali prebaciti, jedino su mu glupo ime dali.

Kad ja kažem mužu da idem na Georgea samo me čudno pogleda. :D

Quote from Mrcash
    Quote from zlocesti

Jedna mi je stvar posve nejasna.

A to je Zaba .

Većinski vlasnik bez prava glasa, a čini se i bez interesa

meni nije uopće nejasno . Ovako bih ja to odradio da sam na mjestu HTa . Dogovorio bih se sa Zabom da ne talasaju previše oko ovog postupka a zauzvrat će mo vam taj gubitak kompenzirati, ljudi smo dogovorit će mo se ....

Uskoro dolazi onaj kredit dat od HTa na naplatu , nema živo zanima kako će to proći i sta ce se desiti nakon toga . Moguće da je to dan D .

Dogovorio bi se sa Zabom da ne talasaju ?

Poslije 10.7. 2021. Zaba može reči HT- u da ne talasaju i 11.7. 2021. prodati kome hoće i po kojoj cijeni hoće sve svoje i HT- ove dionice Optime.

• Ledica
    • May 4, 2021 at 4:08 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Ledica

Kolega, ne škrtarite , uplatite malu donaciju za financijsku podršku foruma i oslobođeni ste i oglasa. Ja sam već duže vremena bez tih dosadnih i bizarnih oglasa, a i dobila sam značku VIP. Mada su se neki na to žalili :)

Kakvi bože me pomozi oglasi?!

Reklamni.

• Ledica
    • May 4, 2021 at 1:47 PM
    Quote from zm1

Molio bih moderator da ukloni oglase druga Tomaševića i 7 sekretara skoja

Kolega, ne škrtarite , uplatite malu donaciju za financijsku podršku foruma i oslobođeni ste i oglasa. Ja sam već duže vremena bez tih dosadnih i bizarnih oglasa, a i dobila sam značku VIP. Mada su se neki na to žalili :)

• Što smo danas tržili

• Ledica
    • May 4, 2021 at 1:02 PM
    Quote from BSOD

- OPTE

Zbogom ZSE.

:)

Bolje kolega da ste šutili. Ako vašim stopama krene i naš kolega Krešo zatući će cijenu na 1 kunu i onda ću morati opet i ja kupovati, neću izdržati, slab karakter imam. ^^

• Birtija

• Ledica
    • May 4, 2021 at 11:27 AM

Prije i poslije izbora :D :D :D

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Ledica
    • May 4, 2021 at 11:20 AM
    Quote from accountant

meni je najbolje od svega kak su napisali, u tobož' zajedničkom obraćanju, da se raduju sljedećoj fazi u njihovim životima

izgleda da je Bill osim na cjepivu protiv Covid-19 radio i na eliksiru mladosti (ako već nema gotov koktel za besmrtnost)

Evo još jednog razloga da se cijepimo, nije on škrtica pa je možda stavio i malo tog eliksira u cjepivo kojim nas je čipirao. Ja se već nekako bolje osjećam i ljepše izgledam , a i na burzi me krenulo :D

• Ledica
    • May 4, 2021 at 10:16 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Giovo

Pa to ti je i došlo iz Amerike. Tamo se smatra ako si određeni broj godina u vezi da je to isto kao brak. Tako je Peta Samprasa cura oženila za dobru lovu. BTW, bila je studentica prava

Valjda je i diplomirala u medjuvremenu.

Ne vjerujem, što će joj diploma ?😂

• OPTE prodaja - kladionica

• Ledica
    • May 3, 2021 at 2:42 PM

Kakve su ovo igre bez granica na Optimi danas?

Pa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...🎼🎼🎼

Nije da me brine sadašnja cijena , ja čekam završnu, ali ovo trgovanje rezultat je nepodnošljive nestrpljivosti, kroničnog nedostatka bilo kakvih informacija , a možda i objesti.

• CORONA virus

• Ledica
    • May 3, 2021 at 1:35 PM
    Quote from goldfinger

https://www.index.hr/vijesti/clanak…er/2273302.aspx

Kako će akademik Đikić ovo progutati?

Virus ima vrlo blagi sezonalni karakter jer mu možda malo smeta vlaga i ultraljubičasto zračenje.

Naše ponašanje ima puno jači sezonalni karakter.

Ako mi prijateljica dođe zimi na kavu i sjedimo sat vremena u dnevnoj sobi pokupit ću od nje virus ako je zaražena.

Ako mi dođe ljeti sjest ćemo na kavu na terasi u dvorištu i neću pokupiti od nje virus ako je bolesna.

Ja tu vidim razliku, u našem ponašanju, a ne u ponašanju virusa.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt