Možda Kodt, prošlu krizu su bezbolno prošli, a elektro revolucija sumnjam da će stati zbog korone?!
Posts by Nex
-
-
Baš panika i histerija. Raspad 2009 nisam uopće doživio, bio sam na faksu, tak da mi je ovo nešto novo i na neki uvrnuti način i zanimljivo..
Malo bumo zaliječili rane, popili koju ljutu i to je to...život ide dalje. Šteta da Badel ide sa burze, sad je baš njihovo vrijeme.
Za prognoze oporavka neću ni pitati!?
-
Je li ikada ikome Končar uspio prodati te tramvaje osim Zagrebu?
(da se razumijemo, nije to loš proizvod, naprotiv).
Par komada u Latviju...i to je sve kaj su uspjeli u 15-ak godina.
-
Vidim da niko još nije obavijestio da M.Whitny ne dolazi u Lenac!
Možda je to uzrok pada vrijednosti dionice?
LP
Gdje je to objavljeno, imaš neki link?
-
+Kodt...neplanirano, al nisam mogao odoljeti.
-
Koliko je vlen rastao nakon super izvješća?
Ak ne računaš ovaj pad zbog korona panike, skoro ništa...zadnjih mjesec dva se cijena vrti 8-8.20.
Nadam se da će u skoro vrijeme barem preko 9...možda nakon izvješča za Q1/2020
-
Hong Kong has announced $120B Hong Kong dollars ($15.4B) worth of measures to support an economy that’s been dragged down by political unrest and the new coronavirus outbreak. One of the notable features is a payment of HK$10,000 ($1,284) to each permanent resident of the city aged 18 or older, aidng the population "overwhelmed by a heavy atmosphere.
Da je nama ovakva vrsta pomoci bila kad je trebalo
Bilo je toga i kod nas, ali samo za neke. Javnom sektoru nije ni vlas sa glave pala, čak su si i uveli porez da slučajno ne bi morali dirati svoja stečena prava...jer to je svetogrđe.
Vi ostali se snađite...
-
Super izvješče, znaju Talijani kaj rade.
-
Virus nije bezopasan, al daleko da bi trebala biti ovolika panika...al ljudi su iracionalni i onda ispadne kaj ispadne...
-
-5,16%
očekivao sam 1,5% ali ovo...
A kaj ćeš, ljudi su panične kokoši. Godišnje umre 90-100 ljudi od gripe i nikom niš....sad za ovu koronu svi poludili ko dolazi smak svijeta...
-
+ Vlen...nešto sitno
+Sapn
-
..dajte ljudi malo zdravog razum ...trezor je počeo kupovti....izvješće odlično....q1 2020 već sada se vidi odličan.....ne dajte im jeftino svoje papiriće....
Ma upravo to, ovo je panika i ludilo i ništa više. Smirit će se za koji dan/tjedan.
Izvješće super, trezor kupuje po cca 45...stvarno nema razloga za ovo...samo strpljenja.
-
Koja panika ne vjerujem!!
Možda su otkrili meteor da ide prema Zemlji?!
-
Dobra firma, prihodi rastu iz godine u godinu, kao i broj radnika. Konačno bi i Poljska trebala donest neke pare...
Neko je hlađenje zadnja 2-3 tjedna, pala cijena sa cca 1460 na 1340.
Čekamo izvješće, po svemu bi trebalo biti dosta dobro. Bumo videli, ovdje sam long ionako.