Kobasice, keksi, vegeta i IT tehnologija, jel to moze sve u jednu "vreću"?
Posts by Damir1952
-
-
Minus adpl dio, sutra nastavljamo.
Atpl na virijeme prodao.
Jel mozete do 14,50 potegnuti?
-
Analiza Intercapitala, cijena 71.8 eur preporuka STRONG BUY
Zna li tko kakva je trenutno preporuka Intercapitala za Span?
Mislim prodaj i bjezi!
Ali njihove me preporuke ne intersiraju bas!
-
A ekipa je spremna prodati nešto po ovoj cijeni i to je to .
Eto poklopi mi nalog na 47, a ja mislio dokap dal će mi proć po manje od 60 u onom rasponu 53-60, što su najavljivali
I mene poklopilo, znaci ide jos puno dolje... jer sam pegula na ovoj dionici!
-
danas opet svega po malo
atpl,ckml,rivp
-
Skriveni nalog na kupnji
Nisam baš pratio, jel veliki nalog, na koliko??
-
A da se ipak podignu?
Mogu staviti ask na 70,00. U tom slučaju bi morali bid na 68,80. Što mislite da bi se tada dogodilo?
Ma stvarno? Nisam baš tako mislio!
-
Prva prodaja je 60 eur, a MM stoji sa 500 komada na 58,6 eur.
Neverovatno koji algoritam ima to Intercapital.
Nije stvar njihovog algoritma, nego pravila burze. Max. dozvoljeni spread za SPAN je 2% što, kod ove cijene, znači max. 1,00 EUR. Upravo tako se i postavljaju
A da se ipak podignu?
-
-
Kao da supruge nemaju novaca, e nije baš tako!
-
zašto 24? Ja čekam min 30!
na 24/sam na nuli 🫣
Tu sam i ja negdje, pa ne budemo izlazili flat kad nema razloga.
Ocekujem bome tu neki plusić i to lijepi!
-
Od 1.1.2016. u sustavu poreza na dohodak uvodi se porez na kapitalnu dobit i to na način da se oporezuje dohodak od kapitala po osnovi kapitalnih dobitaka od financijskih instrumenata i strukturnih proizvoda po stopi od 12% plus prirez.
Uvela ga je SDP vlada.
https://www.index.hr/vijesti/clanak…koj/859538.aspx
SDP se za to zalagao dugi niz godina, ma koliko tukao dislajkove, tako stvari stoje. AP ga je smanjio na 10% i ukinio prirez.
vidis . moja greska. al plenki se bas svojski potrudio to odma ukinut
SDP je zato to sve i platio na izborima .
HDZ da uvede sutra porez na zrak i dalje bi ostao na vlasti i to je ono sto boli. hdz moze radit sto god zeli i to je to a svima ostalima se trazi dlaka u jajetu.
jel nam nekidan minsitar objasnio da kad je hep kupil plin po 40 pa prodal po cent u biti nije nista izgubio nego je manje zaradio(a zavrsice godinu u debelom minusu). to su ti kao sposobni koji iza sebe imaju vec radnog iskustva za razliku od ovid iz mozemo koji su neiskusni i bez iskustva?
Na zalost ti "mozemo" prvo ne znaju a onda drugo i ne mogu... ali sebe budu dobro natrpali ne brinite za to!
Treba reći ja nisam dorastao tome zadatku a ne se gurati i narodu samo stetu raditi, dok sebe i svoje namirivati, pa to smo vec imali zar ne.
-
Ja sam u inzenjeringu radio prije 33 god. sef mi mali Bago, sa puno putovanja po Grckoj i ostalim hidrocentralama bio..
Odavno nisam u Koncaru!
-
Ako netko baš tak željno hoće dionice ja ću mu prodati, ali ne puno komada... samo prestanite crnjačiti više.
-
Trgovanje je sasvim u skladu sa drugim čudnim stvarima koje se samo u RH valjda mogu vidjeti.
Evo recimo Podravka kupuje u trezor na vrhu-zasto, AZ se odvažio prodati malo KODT bas sada?, Sedlar neumoran u Ingri-cudno od kuda tolika sredstva za jednu poziciju, Lagunu Erste "bacaka" i tako stalno netko radi suprotno od tržišne stvarnosti.
Ili ja ne kužim jer nisam blizu informacija koji neki ocito imaju!
-
KODT mi je bio skup i prije tri četiri godine kad sam ga kupovao po 1/4 današnje cijene
Eto vidim sada da nisam sam! Znači uvijek nam se činio skup, ne znam kak netko sada iz dana u dan po 15-20 komada kupuje na ovoj cijeni.
Ja nemam bome duše da toliko platim iako znam da ima smisla! -
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ju/2490094.aspx
"Od početka godine primijetili smo sve veću potražnju za električnim automobilima"
da li radi ovih novih modela adpl sada modernizira pogone...bome ova 5ica super izgleda
Zašto nam onda dionica pada?
Zar ti elektro auti nemaju plastike, a? -
Danas svega po mrvicu kupovao.
SPAN, ATPL, CKML jedino mi još nije u dokup ušao KODT... nekako mi se sada skup čini.Nekima se ne čini skup https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…893ed07af49.pdf
Ma, skup mi sada s obzirom koliko imam dionica i po kojem ulazu od davnina.
Ne znači da neću još podebljati poziciju ali ne sada. -
Danas svega po mrvicu kupovao.
SPAN, ATPL, CKML jedino mi još nije u dokup ušao KODT... nekako mi se sada skup čini. -
Jesu svi nahranjeni kad diona pada?
Taman kad sam se prikljucio i nadokupio cijena ide dolje.