Posts by safarick
-
-
A tolike su se polemike vodile tko stoji iza zaklade..i gla čuda?, Jopet zna se igrači
-
Meni je fascinantno da ekipa čisti kvalitetne dionice sa tržišta...uništava burzu i male dioničare i još uvijek govorimo da to rade "oni"..."tankerska" itd....nikako da isplivaju konkretna imena iza te famozne zaklade?Da znamo sa kim imamo posla....ne vjerujem da baš nitko tp ne može istražiti ili je veliki strah u pitanju.
-
Danas zaokružio kupnju na ERNT-u.
-
Mislim da ih (Upravu atpl i tnpl) treba razapeti kroz medije....hanfa, dorh i bakrači su ionako njihove marionete....pogotovo sad pred izbore kad im to ne odgovara....i pogotovo u Dubrovniku.
Tako da tko god zna nekakve novinare neka pokuša nešto zatalasati....i da se novinari pozabave time tko stvarno stoji iza te famozne zaklade.....
-
Dobrih par godina, postovanje...
Evo jedne nedavne zgode s novom Upravom atlantske:
Sjedimo za stolom 2021, i prica da nako 10ak teskih godina, idu bolja vremena, malo brodova se gradi a Domjan ispali:
Ma kakav oporavak, ja znam brodogradnju, brodogradnja propada, nitko nece gradit brodove, manje brodova veca kriza....
Ma fućkalo se njima....dobro ili loše poslovanje...oni su sebi dijelili pare dionice i radprodavali imovinu.
I kad ih se malo pritisnulo odmah prodali sve ovoj mafiji...
Pitanje je da li mi mali idemo u borbu sa ovim borgovcima iz zadra ili ne?
Puno malih je iz grada....ja nisam pa ne znam kako dišu u svezi ovog preuzimanja.
Preko jednog frenda iz DU..sam dobio info da je sve gotovo i da nekakva skupina malih dioničara izlazi jer je sve kao gotova stvar....
Eto..ne znam..nisam pametan...imam 500 komada i nisam preizložen ali me ovo hebeno živcira...ta ekipa je kao borg...usisavaju o unistavaju
-
Isprika na greškama u pisanju...mobitel i bez naočala..😇
-
Ako im ovo prođe glatko, slijedeći je JDPL. ULPL kao desert.
Šta će ostat?
Vartex i mi svi u njemu 😀
Ok...dobro je i malo zajebancije u svemu ovome.
Činjenica je da ova ekipa čisti burzu od kvalitetnih firmi uz pomoć mirovinaca i cerpića a sve uz amenovanje zna se ekipe.
Da ne spominjemo agrokor i pljačku malih...sve bi to bilo puno teže da je burza likvidnija tj da smo se spojili sa nekim jačim burzama...a ovo šzo se dešava je i upravo iz tog razliga što žele da u ovoj bari pojedu male.
Pitanje je da li mi mali možemo išta promijeniti?...tko je. voljam riskirat vrieme i novac?...ili prodat pa uložit u nešto za što mislimo da će nam donijet zaradi u xxx periodu??...i tko nam onda garantira da se ova hobotnica neće prebaciti na ovak načon i na druge firme?...
Da li om se sad suprotstaviti?....izborna je godina i bilo bi zanimljivo otkriti tko stoji iza te famozne zaklade..
-
Npr. CERP bi morao prodati imalo boljoj ponudi ili ih zadražati
ziher...
cerpići imaju ciljanu cijenu ispod 50, tak da će oni dobiti tapšanje po ramenu za svoju "premiju" ili barem novu plastificiranu adeze iskaznicu, sa pleterom npr.
Što se cerpa tiče...tu bi trebalo dignuti galamu u medijima....zašto poklanjaju nekome vrijednu imovinu....neće im sada pred izbore dobro sjesti.
-
Jasno da nitko normalan neće pristat na ponudu.
Nego jedno razmišljanje, ako je vlasnik Tankerske, Zaklada tankerske iz Austrije, a da su ... ko fol članovi te zaklade radnici?? je moš misliti....
kako oni prodaju kupuju svoje udjele u toj zakladi? Jer ako su radnici, pomorci, onda sigurno netko nekad želi kupiti/prodati to svoje suvlasništvo iz zaklade?
Moje je mišljenje da radnici nisu suvlasnici u toj zakladi, pa neka me netko razuvjeriRadnici nisu sigurno....zna se dobro bez koga se u zadru ne smije ni prdnuti...tako da su pravi vlasnici vrlo vjerojatno zna se ekipa...uz pokojeg advokatića...ali to nebumo tako lako saznali...pogotovo sad pred izbore
-
Hoće li se ovaj put smoći snage da se mali okupe?
Ima li neki pametni dragovoljac da istrči i povede?
Prvi korak da se čuje i druga strana u Pomorskoj večeri!!!!
Ne znam....nakon zadnjeg okupljanja su nas lijepo nasanjkali.Ima li itko volje za opet pokrenut ....uprava se iskazala..
-
Ne razumijem tu neke kolege, pa cijena koju ćete sigurno dobiti je ova iz ponude 53,60 Euro, ako ostanete do kraja, ili nešto više u slućaju da ne skupe potrebnu količinu za istiskivanje pa krenu u dodatnu kupnju.
Ponuda traje 28 dana od dana objavljivanja i onda ćemo biti pametniji.
Posebno mi nisu jasni ovi koji prodaju po cijeni manjoj od 53,60 Eura, evo jutros je pala prva prodaja po cijeni od 52,80 Eura što je 0,80 Eura razlike. A što mislite da Atlanska nije na kupnji ? Pa oni ovo skupljaju već godinu dana.
Svak ima svoj izbor, a ja sam jutros dokupio. Sretno svima.
Gle...nekome sa par 100 komada se neda čekati i natezati...a pogotovo ako tu lovu planira uložiti u nešto što misli da će mu donijeti bolju zaradu...svatko ima svoju neku račinicu
-
A najavili da ništa od dividendi i budućnosti...ha..ha..
-
Sad samo čekamo cerp pa da se uvjerimo da je sve politički odrađeno uz zna se...koga
I onih 4600 komada me zanima tko se dogovorio.
Ovo je kladična pljačka malih ali ok...to smo od ekipe i očekivali....
Čuo sam i da nekakva ekipa "malih" iz grada planira izaći....
Ja i za sada dajem samo bosanski grb...
-
Da...purani lete a ovdje lova zamrznuta.
Iscrpljivanje, a nervoza raste...
-
Tko li se dogovorio za ovih 4637 komada?
-
Ajmo ovako
Oleg prodao po 50, pajdo je sa nećakom, nećak sa ujakom ili stricom a stric je pajdo sa cerpom koji će isto prodati po 53.
Najsmješniji je oleg, osim ako nije bilo štogod ispod stola pa se smije mom upisu
Nemoj uopće sumnjati....nešto je kapnulo iz zaklade..
-
Za 80 eur se ne okrećem...
-
U ovom trenutku su i Huti uz male dioničare. Ako ovako nastave idu vozarine u nebo
-
I tata bi sine....po 140-160.
Izbaci argumente....svi čekamo još niže a onda lupanje u strahu da ne pobjegne...
Što ti je pohlepa i strah....a fundamenti nula bodova u ovoj plitkoj močvari. Ne može se niti kupiti niti prodati ozbiljnija količina bez panike