Dokle više ovo iskrcavanje
164 komada jutros je iskrcavanje?
Dokle više ovo iskrcavanje
164 komada jutros je iskrcavanje?
Uz sva najavljena povećanja kapaciteta za sve 3 tvornice transformatora i uz novu tvornicu trafo-kotlova?.....ccc...
Biće opet nevjerica kad dođe kvartalni pa godišnji izvještaj.....
Da, svi čekaju da to radi netko drugi umjesto njih.
Prošli put je isto skočila na 600 i onda u par dana pad na 550.
Još nisi skužio....dionica je "debelo" podcijenjena. Svaki sljedeći izvještaj će biti sve brutalniji...i tako po meni min. 5 narednih godina. A uz veću likvidnost moći će se uključiti i više fondova izvan HR + ako se odigra to famozno spajanje burzi..... Recimo Siemens Energy ima P/E 83, a koliko ima Končar?
Reci to ovim raspikućama koji "brinu" za naše mirovine....
Ne bi se složio s vama. Oni brinu za naše mirovine, doduše ne za svih nego za mirovine dioničara. Izađe dobar izvještaj i šta bi mi sad trebali kupovati skuplje 15%, 20%? Ima tu par lijepih dionica i lijepih izvještaja
, samo polako.
Ah..na njihove mirovine ionako ne računam previše...više si ja sam priskrbim. Samo neka tuku...kad god skupim podebljavam. Trejder nisam, a očekujem i ovdje otključavanje vrijednosti kao i na KODT svojevremeno. Neka štopaju....zanima me koliko će dugo protiv fundamenata
KOEI ili tvornica novca !
- trenutna cijena mislim da i nije bitna.
-realna vrijednost u budućnosti 1000e.
-bez pretjerivanja
Reci to ovim raspikućama koji "brinu" za naše mirovine....
Eto, izašlo. I šta fali?
Ima čak i viška
Izvješću ne fali ništa..ha..ha...ali kao što rekoh prije...fondovi jedva dočekaju da trpaju samo su kupci postali oprezniji.
čeka se izvješće.
lani 160 mil. dobiti cijelu godinu .
možda sad to zarade u pola godine
Tako je jučer bilo izvješće dlkv pa je danas u crvenom
Vrlo vjerojatno ide kipanje fondova na temelju dobrog izvještaja, ali tko ovdje ima strpjenja ne mora brinuti. Trejderi su drugo...oni mogu zaraditi na valovima i iskipavanjima fondova. Za fundamente nema brige...samo će rasti iz kvartala u kvartal..
Kad nešto dvije godine stagnira i pada, a nema naznake da će se nešto bitno promijeniti u poslovanju onda jednostavno u nekom trenutku prerežeš. Pogotovu jer su purani počeli letjeti, a ovo zabetonirano.... Imao sam previše ovih papirića zbog diverzifikacije portfelja, a da sam sve puknuo u Končare zarada bi bila mnogo veća. Tako da....eto skratio i ostavio malo da imam za burek svako ljeto od dividende..
Slično...ovo mi je stabilni dio portfelja za dividende....bum-tras očekujem/čekam na "Končarima"
Ma naravno da će cijena gore...i zbog trezora, a očekujem napokon i bolji izvještaj.
Meni je ovo dugoročna pozicija i ne trejdam....taman svake godine kapne lova za godišnji odmor.
I eto....bili ljudi u pravu. Guraju se na 185 kao da nema sutra..ha..ha..
Netko tko misli da će danas pasti više od dividende....a dionica nije narasla u međuvremenu koliko je očekivao.
Svi računaju sa utjecajem rezultata KODT, KOTR, DLKV na cijenu, ali zaboravljate na KPT koji će biti vrlo ugodno iznenađenje. Da ne pričam o proširenju kapaciteta istog.....ali budete već čuli samo dobre vijesti..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. jel to povećanje kapaciteta planirano za kraj Q3 2025 ?The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
To na slici je nova hala za montažu namota i aktivnog dijela transformatora, ali od KPT-a. u funkciji će biti početkom 2026 i zajedno sa proširenjem KPT-ove ispitne stanice to će značiti 30% veće kapacitete KPT-a.
A tolike su se polemike vodile tko stoji iza zaklade..i gla čuda?, Jopet zna se igrači
Meni je fascinantno da ekipa čisti kvalitetne dionice sa tržišta...uništava burzu i male dioničare i još uvijek govorimo da to rade "oni"..."tankerska" itd....nikako da isplivaju konkretna imena iza te famozne zaklade?Da znamo sa kim imamo posla....ne vjerujem da baš nitko tp ne može istražiti ili je veliki strah u pitanju.
Danas zaokružio kupnju na ERNT-u.
Mislim da ih (Upravu atpl i tnpl) treba razapeti kroz medije....hanfa, dorh i bakrači su ionako njihove marionete....pogotovo sad pred izbore kad im to ne odgovara....i pogotovo u Dubrovniku.
Tako da tko god zna nekakve novinare neka pokuša nešto zatalasati....i da se novinari pozabave time tko stvarno stoji iza te famozne zaklade.....
Dobrih par godina, postovanje...
Evo jedne nedavne zgode s novom Upravom atlantske:
Sjedimo za stolom 2021, i prica da nako 10ak teskih godina, idu bolja vremena, malo brodova se gradi a Domjan ispali:
Ma kakav oporavak, ja znam brodogradnju, brodogradnja propada, nitko nece gradit brodove, manje brodova veca kriza....
Ma fućkalo se njima....dobro ili loše poslovanje...oni su sebi dijelili pare dionice i radprodavali imovinu.
I kad ih se malo pritisnulo odmah prodali sve ovoj mafiji...
Pitanje je da li mi mali idemo u borbu sa ovim borgovcima iz zadra ili ne?
Puno malih je iz grada....ja nisam pa ne znam kako dišu u svezi ovog preuzimanja.
Preko jednog frenda iz DU..sam dobio info da je sve gotovo i da nekakva skupina malih dioničara izlazi jer je sve kao gotova stvar....
Eto..ne znam..nisam pametan...imam 500 komada i nisam preizložen ali me ovo hebeno živcira...ta ekipa je kao borg...usisavaju o unistavaju
Isprika na greškama u pisanju...mobitel i bez naočala..😇