racunica je dobra osim cijene stana, 115 tisuca opremljen stan koj mozes iznajmit za 450 neces naci
Posts by zdenkic
-
-
cim uvedu porez na nekretnije prodajem sve i selim se iz hrvatske
na karibe
ili u bosnu
-
lol
gle, nije lijepo ni pristojno prozivati nekoga sto se tice novaca, ljudi ulazu koliko imaju, i to je sasvim ok, svatko ima svoje mogucnosti
ali ovdje se smijati i prozivati nekoga jer ulaze u obveznice i dionice, a cijeli tvoj portfelj je 805 dolara...
ne znam sto da kazem na to
-
duboko se nadam da si u krivu, ali poceo sam gledat i unicredit kao zamjenu, i intesu. dobre su divke pa vjerojatno tamo micem lovu ako mi zeznu zabu
-
Ugase se 2 banke u SAD i vi gledate bankovni sektor.. to se još ništa ne zna i gdje će se preliti dalje.. Siguran sam kao da će u budućnosti padati kiša, tako sam siguran da će još koja banka domino efekt osjetiti gašenjem poslovanja. Evo i zašto... Kad predsjednik kaže da je sve u redu sa štednim polozima, odma znaš da nije u redu, jer nije uopće njegov red da priča o tome.. imaju oni tko se treba obratiti naciji po tom pitanju, a Đo je tu zbog mase i sljedećih izbora, a takva mu je retorika, za prosječnog glupog amerikanca, ili prosječnog glupog evropljana koji gleda u naprijed, u Ameriku..
Ti vaši konzervativni postoci 6% divka, 3.65% kta na koje ste ponosni su prizemno primamljivi, pa taktika tu neka.. kćer, mama i ostala rodbina je već uzela dio dok vi dođete na red..
Iz mog kuta gledišta ste smiješni, al stvarno, opisao sam otvoreno sve, nedostaje hrabrosti za sljedeći level i uzeti pravu lovu..
ne znam sto to znaci "prava lova" ?
vrlo lako se igrati i riskirati sa manjom svotom novaca, kako ti se portfelj povecava, sve je teze i gluplje riskirati i ulagati u nesto nestabilno
to ti je kao kladionica, kada uplatis tiket od 10 kuna, onda stavis 32 para pa ako prodje prodje
sigurno neces staviti 32 para i ulozit 10 tisuca kuna svaki tjedan
-
pa dionica pada sigurno za onolko kolko je divka.
vjerojatno su je zato i napumpali prije, posto je divka velika, tj dvije su, jer inace bi pala prenisko
za delist ne vidim razloga, jer nebi mogli menadjerima i ostalima isplacivat velike bonuse da nema dividende
-
jel ima kakvih informacija da se spominje delist ili samo tako, jer nemamo o cemu pricat ?
-
povecat poreze !
-
ak stavljamo grafove, evo jos jedan
-
pa divka je velika jer su dvije, zaostatak iz corone
ne vidim razloga zas bi bio delist
-
trebali su to i prije napraviti. kolko sam cuo u ponedjeljak se ide predat i rat je gotov.
-
Tko zna gdje se kupuju ove košulje? To je glagoljica?
MUŠKA KOŠULJA Glagoljica: Budi svoj - Etno Mara (etno-mara.hr)
-
je upravo tako kako je karlo objasnio
preneses/registriras ih kod nekog brokera, i onda prodas
-
nego razmisljam danas dal ce mi propast pbz zaba, pa pogledao unicredit, i vidim lijepa divka od 6%, a intesa 7%
znam da je malo glupo uzet dionicu maticne kada imam zabu, ali divka mi je primamljiva
misljenja?
-
ja zabu imam iskljucivo radi dividende, ona sama mi pokrije budget za 2 mjeseca
-
Prvo bi trebalo uvesti vojni rok za ekipu 35+, mi smo deblji i u lošijoj formi.
ako bi me unovacili u ponedjeljak, mislim da bih krepao u srijedu
-
ej ej, neki idu kod mame na rucak i daju da im pere gace a nicu klinci!
a i u vojsku sam isao.
-
jel imaju alieni credit swaps? zainteresiran sam ulozit
-
pa pasti ce za koliko je dividenda, i to je to, nekih 15ak posto
-
pa ovdje je najveci problem sto ne propada ono sto je trulo vec je the opposite
ovaj market kao da gledam costanzu