Napokon se malo trza dionica.
mala riba
Napokon se malo trza dionica.
mala riba
https://www.novilist.hr/novosti/opasna…jeme-za-algonu/
Valjda će preživjeti do završetka doka...
To Vlenac treba preuzeti i ćao. Što je po meni prilično realno jer čini mi se da su im knjige pune naruđbi al im je kapacitet ograničen a sa 3 majem bi to bio pravi pogodak i nekako najlogičniji potez za ulagača poput Lencovog vlasnika
Malo je biznis i zarada malo nije kao cijena dionice 😂
Drage kolege sretan i blagoslovljen Božić
Drže tu cijenu da bi prosjek ostao oko 50 eura u zadnja tri mjeseca i to je to. Doviđorno i mali i veliki.
Kakve veze ima prosjek od 50e kad oni moraju dati minimalno 53,50e ?
Za ovaj trenutni prosjek su izravno krivi prodavači a ne kupci
Pa što onda dioničari ne pokupuju sve do 53.50 i solidno se zaradi. Za ove na burzi ne
Drže tu cijenu da bi prosjek ostao oko 50 eura u zadnja tri mjeseca i to je to. Doviđorno i mali i veliki.
Meni ovo liči na dalekovodni scenarij. Sa 100 na 1 tzv. dokapitalizaciju na Hrvatski
Čekam fin. Izvješća pa ću odlučiti što ću
Ovi stvarno pile li ga pile i to ručno
čestitke brodogradilištu VL
nek se Luković istovario joj joj
Lenac na prodaju...zašto
meni se čini da je netko tu pobrkao lončiće pri čitanju fin. izvješća pa panično spustio cijenu dionice
Katastrofa dionica sa kojeg god segmenta trgovanja gledate. Tuga, čemer i jad...
Kompanija posluje pozitivno. Ostvarena je dobit po dionici. Nije onakav kakav se razvikao ali nema ni potrebe za daljnjom korekcijom cijene jer ona je odrađena u ovih par dana jer je netko nešto znao. Tako da je panika nepotrebna. Bez obzira na razno razne kalkulacije imatelja ili ne imatelja dionica izvješće vidim solidno i potrebno je malo vremena da financijsko stanje i za ovu godinu bude na zadovoljstvo svih i onakvo kakvo očekujemo. Bolje naravno. Imam dionice vlena i ako padne sigurno ću dokupiti bez bojazni. U svakom slučaju utorak će biti interesantan
Financijsko izvješće za prvi kvartal po meni jako solidno. Više nego sam očekivao..
Ovakav pad dionice u zadnjih par dana može prouzročiti samo to da imaš neke informacije prije izlaska izvješća tako da prijavu podržavam.
Iide uskoro i fin. izvješće za prvi kvartal pa ćemo opet vidjeti stanje stvari. A ovo rekla kazala, što bi bilo kad bi bilo, nekakve navlakuše za kupiti ili prodati to nebi trebalo biti u fokusu no nije nedozvoljeno....još nisam čuo lošu vijest osim da su morali platiti ekstra profit na dobit u zadnjih par godina.
Ovo je odlično, kupujem dionica a zarada mi raste što ju kupujem na nižim razinama...nije loše uopće nije loše
Samo neka ona daje jajca redovito 😉