poecaj amortizaciju dugotrajne imovine poplacaj unaprijed racune dobavljacima iskazi minus u ovom kvartalu i sljedecu godinu imas manje kratkotrajne obaveze u biti smanji omjer dug/kapital koji je u trenutno oko 30 posto mogao bi pasti na 20 posto pa kad djde vrijeme uzmi novi dok.Kako god u kreativnom knjigovodstu sve je dopusteno sto je po zakonu
Posts by enes.razman
-
-
a zasto ne koei kad ga konsolidira a ima manji p/e
-
a nista biti ce povecane amortizacije pogotovo dugotrajne imovine i avansnog placanja racuna pa neka cebraju po tome
-
Koei Vlen Atpl Ckml Plag
-
minus lkri po 51.5
-
prosle godine u 11 mjesecu kupio stan na Jarunu 34m2 jedno iposobni gradnja 2008 300m od studenskog doma tik do Jarunskog jezera full namjesten za 100k Eura prosli mjesec me zovu iz agencije necu imenoati koje da potrazuju stanove na toj lokaciji i nude mi 140k eura pa si mislim moraju i oni nekaj zaradiri i tko je tu lud
-
a sta i vise imaju pocebrati na HPB-u top 15 ima preko 96.6 posto dionica i nitko ne prodaje ovako jeftino na pola BVPS-a
-
po meni odje je prica pa skoro gotoa jos malo da spuste prosijek i tu ga odrzavaju a onda pa pa ec vidjeno na mnogim dionicama ali ogledni primjer PBZ
-
da ovo je napokon pravi izvjestaj podigli su marze restrukturirali neprofitni dio uglavnom jako sam zadovoljan
-
mislim da i Miho Pracat nema BWts od Panamax ima samo Libertas i Argosy
drugo mrnr isto interesira kako se knizi steta na Revelinu
i trece sta se desava sa Batalom
-
tako je sta se desava sa Batalom bila je planirana gradnja 106 stanova podzemnih garaza 7 apartmana pa na toj lokaciji kvadrat stana ide bez problema po 8000 k eura trosak izgradnje nemoze biti veci od 2000-2500 eura pa to su ogromni novci nerazumijem zasto se tu stoji pa neka prodaju najstariji Panamax dobit ce za njega brat bratu 15-15.5 mil dolara i neka uloze u beton i nagodinu ce imati opet 12 brodova i visoko likvidnu nekretninu za prodati
-
vjerujem da cemo imati jos jedan brod manje u sijecnju i lopatu vise poradi Batale
-
vjerujem da ce ova dva Panamaxa do kraja godine na dok tako da su sljedece godine mirni sto se tice dokovanja i raspolozivih dana pa bi i BE trebao biti nizi
-
Ostalo im je po mome jos 2 panamaxa poslati na dokovanje do kraja godine i porilicno sam siguran da ce jedan Panamx do kraja godine biti prodan
-
https://prnt.sc/YDmx64MP8IVA ja sam samo ovo uspio naci
-
manje od 202 nece s obzirom da sam usapio oih 275kom ja zadooljan cekam rasplet
-
nista se ti nebrini kvart bude to proslo Arap nece sitnicariti
-
tako je ja sam uspio kupiti 275 kom na 165 i ovo je squeez out tj.game over
-
moraju prvo podici place pa onda mogu otarati tvornice ovako ce imati prazne ljusture radnik koji radi u Podravci 30 godina ima prosijecnu placu 6000kn
-
izvjestaj odlican ali se po meni netrazi value dionica nego dividend dionica a to Lenac nije