Super Lenac izgleda ovako pun sad kad nam je došla Monika ali me zanima dal netko zna koji je ovo brod na doku 11?
Ima netko iz susjedstva da pofotka kad prolazi obilaznicom?
Super Lenac izgleda ovako pun sad kad nam je došla Monika ali me zanima dal netko zna koji je ovo brod na doku 11?
Ima netko iz susjedstva da pofotka kad prolazi obilaznicom?
Kao slon u staklani...
Evo domah se istresaju po bidu, propala im špekulativna vanredna dividenda. Valjda znaju bolje što će sa novcem...
Kažu prihodi 385 mil eura što bi značilo 15% porasta...sad, kolika će dobit biti nakon kolača državi to ćemo još vidjeti.
+ktjv po 6.30 .... nagovorili me
A agram prodaje i dalje hm
Je, a i lijepo ga je vidjet ovako punog i sada...
Uz ovako bombastičan naslov očekivao sam neke grafove, usporedbe, barem podatak iz 1993 da bi kasnije u tekstu krenulo:
"U skupini četiri vodeća tržišta, Njemačka i Italija bilježile su dvoznamenkasto povećanje prodaje, za 38,1 odnosno 21 posto."
Novinar pogubio i mene i isbe u tim podacima
Zanimljiva situacija. Braemar se crveni poput šiparice na koncertu Petra Graše, sve vozarine ispod break evena, a GOGL otkupljuje svoje dionice. MOže li netko s velikim iskustvom (15 godina) u brodarima objasniti taj fenomen?
https://finance.yahoo.com/news/gogl-tran…-070000508.html
Da ja isto ne kužim... evo DSX potpisali novi ugovor za Cape na minimalno godinu i po za 17.000 $/dan a spot (bramer) veli da će januar vozit za 10k $.
Kako to, kako to lisicoooo
Danas došla nova ljadrolinija (Bol), Yuma je tu skoro...
USNS YUMA | 12.01.2023 12:00 | V. Lenac vez 8 | VIKTOR LENAC | expected arrival |
Futuresi za siječanj i veljaču još su uvijek u debelom minusu u odnosu na BE.
Po futuresima za siječanj Panamaxi bi mogli značajnije pasti slijedećih dana.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
hahahaha a ove mjesece di su plusevi si izrezao??
Mislio bi čovjek da ćete kao investitor cijeniti da se ne bacaju pare u vjetar ali mislim da je posrijedi nešto više ideološko, tako da nebi štimalo niti da su pojačali fond šarenih raketica, bitno je da se kmeči
kako mi na burzi već godinama preživljavamo bez vatrometa i raketa, pa neka se naviknu i široke narodne mase, nisam protiv nikakvih zabrana, ali ovaj zadnji događaj s onim devetogodišnjakom je očito bio mnogima okidač da se ipak neke stvari mijanjaju, mislim da bi primjereno bilo pustiti vatromet za početak Nove godine i to pod strogo kontroliranim uvjetima, a oni cuckoljupci neka uz svu postojeću opremu i obleku za ljubimce im neka im nabave i čepiće ili slušalice za uši, to bi čak bilo lijepo za pokazivaje na špici, čiji ima najbolju zaštitu, što po dizajnu, što po kvaliteti zaštite
Petarde je zabranila desnokršćanska vlada, ja još nisam čuo da je Možemo zabranio vatromet. Rasipanje novaca poreznih obveznika na vatromet ne podržavam, a svatko tko voli vatromet nek si ga kupi i puca do mile volje.
Ovi progresivci su nam zabranili i vatromet e moj narode.
Mislio bi čovjek da ćete kao investitor cijeniti da se ne bacaju pare u vjetar ali mislim da je posrijedi nešto više ideološko, tako da nebi štimalo niti da su pojačali fond šarenih raketica, bitno je da se kmeči
Opaaa, nadam se prodaji.
Imam jednu dionicu.
Oprosti, ali tebi nitko nije ponudio da će kupiti tvoju dionicu...većinski prodaju, a novi kupac nema obvezu ponuditi i nama po istoj cijeni pošto pevex nije izlistan na uređenom tržištu...
Game over. Zajebali su nas.
treba kupit sada dionice koje će najviše rasti u 2023.
ovo je u tom rangu izjave...
Prilika čini lopova
Bolje bi bilo Sandra da si gazde nagovorila da isplate vanrednu dividendu!
Znači Vi bi da su isplatili dividendu i ispraznili novčanik pa da još naknadno plate porez na ekstra dobit iz 2022 (koja nije mogla biti isplaćena kroz dividendu)?!