Neka su oni počeli davati dividendu, odmah su mi puno draži, valjda će tako nastaviti i sljedećih godina
Posts by Jope
-
-
Nisam ji gledao kada je bila na 100 to sam bubnio da pokazem kakve gluposti vi pricate.
Vi se cudite sto netko kupuje na 334, a ne razmisljate da je to jedini nacin da raste cijena. Da svi smatraju da vrijedi 234 onda ne bi ni dosla ovdje gdje je. Ja vjerujem da ima i onih koji ce kupovati i na 434 jer ako ne bude znaci da cijena nece ni doci tamo.
Ok oprosti, nismo se razumjeli...
Htio sam samo reći da jučerašnji kupac potroši toliko novca, a nije primijetio potencijal HPB-a, ne prije 2,3 mjeseca nego prije 3,4 godine..
Naravno da će biti kupaca i na 434 i da HPB za mene vrijedi još i više, ali je ne mislim prodavati dok je ovako povoljno okruženje za banke i dok posluju sa ovakvom dobiti.
Zato, opustite se i uživajte dok HPB raste, a mi koji je imamo imamo se čemu i veseliti za Novu godinu jer nam vrlo brzo stiže poklon u vidu dividende 👍
-
To
Kupiti 900 kom na 334, a nisi htio prije mjesec, dva na 234...🤔🤔...
Mora su naši vrli fond menadžeri, lako je tudjim k mlatiti...
Kako bi cijena isla gore da nitko ne kupuje iznad 234 jer je eto tolika bila prije mjesec dana?
Meni nisu jasni ni oni koji su kupovali na 200, a cijena prije toga bila 100...
Gluposti pričaš, ali ok...
Kad je bila na 100€ puno toga se nije znalo o HPB, CROBEX bio dosta niže, pad tržišta zbog Covida, za razliku od toga kad je bila na 234€ i puno toga je bilo jasnije...je li tako
-
Kupiti 900 kom na 334, a nisi htio prije mjesec, dva na 234...🤔🤔...
Mora su naši vrli fond menadžeri, lako je tudjim k mlatiti...
-
Buffet je uvijek govorio da se isplati uložiti ako je P/E <20....pa sad računajte za HPB.
A kakva li je tek HPB bila kao banka te 2007, a kakva je danas ... neusporedivo
-
idemo do hiljadarke
U ona luda vrimena ....19.06.2007 g bila je oko 1725€😥
-
Svi junaci mukom zamukoše...😂
Nikoga na prodaji do razine 800 €, a tamo je nalog 888 kom samo da izigrava pridaju.
Puna podrška ovima što kupuju na 340€, a u 10 mj im bilo skupo na 240€. Nadam se da neće gubiti volju ni na 550-600 €.. 👍
-
Najjači su mi ovi što su izašli iz HPB i sad im HPB odjenom ne valja. Ili ovi što izadju na 280, pa bi ponovo ušli na 250.
Koju oni zaradu tu vide ako bi platili porez od 12% uz rizik da ponovo ne budu imali prilike ući?
Imam i dalje HPB i poštujem odluku onih kojima je dosta i izlaze stalno👍
-
Prije će oni stisnuti ovaj narod nego banke, sve ove godine ih drže kao kap vode na dlanu. Zar ne vidiš da im se u sve izlazi u susret?
Ukidanje naknada😂😂🫠...
A oni poskupili druge usluge😁
-
Ima dobrih i loših stvari tu kao i svugdje.
Rekordi banaka su gotovi i sad im stiže ukidanje naknada za vođenje računa, ograničavanje gotovinskih kredita, pad kamata kod ECB, izgledan pad kreditnih aktivnosti.
Nisi valjda izašao😂😂
-
Šta strah uradi 😂😂
Ovaj od 888 kom što je izigravao prodaju na 600 € sad se pomaknuo na 800 €, za svaki slučaj
-
Izgleda da je reklama upalila, kud je nestala ona tisućica na 300€🤔🤔😂😂?
Dobro je pogledati kod kupnje neke dionice i P/B i P/S i BVPS i P/E i sve ostale, a meni je drago vidjeti ivu stavku kod HPB Novac/share 1589 € za 3/24, a 31.12.2022 bilo 727€ .
-
Šta su počele i reklame po forumu, Black friday stil?
Velika reklama, ne miriše na dobro. Premda posjedujem dionice HPB-e i smatram da je dionica sa dobrim izgledima za porast cijene.
A zašto ne bi otišla i na 900...😉
-
bruto 23,9 €, na račun cca 21 €
Hvala kolege, onda idem u Pattaya City 15 -tak dana , zaslužio sam !
Također...bar dva tjedna 😁😁
-
https://www.hpb.hr/hr/hpb-u-devet…e-gradjana/9337 ...
Sa njihovih stranica...
-
Kad je ex day?
-
Lupa se po prodaji opasno, jesu izašle vijesti da sjednice Vlade😁😁
-
Izvjesce je toliko grozno da cu sutra biti na bidu, predlazem rasprodaju do 200
ja nešto sitno prodao po 266-268 € i dokupio po 252-254 €...ovo je klasika postala na HPB-u
Ne znam da li se baš isplati prodavati i kupovati na tako malo razlici cijene zbog onog poreza od 12%🤷.
Izgleda da nam sada slijedi up po TA.
Na dnu smo Bollingerovog kanala, RSI u zelenu ispod 30.....MACD....
-
Po TA pokazatelji izgledaju pregrijani.. RSI, Bollinger i dr... mogli bi ga prodavači zakucati na 260....🥴
-
Najjači su mi ovi što sad kupuju na 264, a prošli tjedan nisu htjeli na 240 ....
Eh, kad krdo krene ne gleda se koliko košta.....a vuduti ćemo ih tek na razini 300-400...
Ps
100% portfelj u HPB😁
Oprezno sa 100% u bilo čemu.
Malo lošije izvješće, ponovno izvlačenje one tužbe protiv HPB-a, pad tržišta vani, slabija likvidnost, i začas problemi.
Ne zamaram se time, tek kad padne ispod 60 € onda sam u minusu. Jedino. I žao što sam prije par god rasprodao pola portfelja jer mi je bio potreban novac