Ne znam di bih pitao, pa usao u birtiju. Ja sam nekako podrazumjevao da ce mi cash novac na brokerskom racunu biti automatski prebacen u eure po fiksnom tecaju jednako kao sto bi to bilo na tekucem racunu u banci. Da li je pretpostavka 100% tocna?! I di to piše?
Posts by Ebenezer
-
-
Ovaj današnji rast, ovo je tek početak. Uskoro Ask i Bid: troznamenkasti..
Di je mene tute?
-
Ingra divlja... kaj je ovo? Prvi put da imam hrpu nekih dionica i da raste (vec preko 100%) a da sam zabrinut... koji je ovo k?
-
Ulazem na zse od 2005. Nije prosao dan da nisam pogledao trgovanje. Vidio sam svega. Ono sto mogu reci je da se nikad ali bas nikad niti jedan najavljeni "posao stoljeca" nije realizirao.
-
Ne. Krivo. Ostatku trzista unatoc. Unatoc medvjednjem trzistu. Unatoc strahu i prognozama recesije posvuda. Inace, sto dionicar ima od dobrog izvjesca?
Što dioničar ima od dobro izvješća? Čak jel ovo neka šala? Vi ste došli na forum pitati dioničare što imaju od dobrog izvješća, i to za dionicu koja ima politiku isplate dividende u iznosu od 20 do 50% dobiti. Očito ste troll tako da nemam komentara.
Gledajte, imam dionice SPAN-a od IPO-a. Nisam trol ali dobro izvjesce bez da to prati rast cijene dionice meni ne znaci ama bas nista.
-
Sve je to lijepo... ali dionica stoji. Je, losa je situacija opcenito za burze itd. Ali dobre dionice bi trebale unatoc trzistu rasti, pogotovo ako ih prate dobri rezultati.
Ček, kak bi to točno "tržištu unatoč" cijena trebala rasti?
Cjena je onakva koliko je tržište spremno platiti u datom trenutku.
Ne. Krivo. Ostatku trzista unatoc. Unatoc medvjednjem trzistu. Unatoc strahu i prognozama recesije posvuda. Inace, sto dionicar ima od dobrog izvjesca?
-
Sve je to lijepo... ali dionica stoji. Je, losa je situacija opcenito za burze itd. Ali dobre dionice bi trebale unatoc trzistu rasti, pogotovo ako ih prate dobri rezultati.
-
Apsolutna hit dionica. U ovo vrijeme krize raste i raste. A kao rizicna. A blue cipovi cak, poput adrisa, rone i rone.
-
Jedna od najgorih dionica koje imam. Nakon 10g usao u minus u odnosu na kupovno cijenu (ne racunajuci dividende.). Toliko o dugorocnom ulaganju. Katastrofa.
-
Auto industrija profitira od visokih cijena automobila - rast prodaje iduće godine mogao biti viši od prosjeka ostalih industrijaAutomobilska industrija optimistično gleda prema nadolazećoj 2023. godini, u kojoj očekuju značajan rast prodaje. Top menadžeri iz ovog sektora procjenjuju da…lidermedia.hr
"Optimistični smo zbog visoke potražnje za svim vrstama vozila..."
-
Da li netko zna ima li sto novo sa solarno vodikovom elektranom u Ivaniću?
-
Može li netko pobliže objasniti što to znači za dioničare? Dug su pretvorili u obveznice ako pravilno razumijem. Hvala.
Mislim da je burza objasnila. A kazu da je burza uvijek u pravu. 14kn danas.
-
Ide ingra na 2€. Ako zbog niceg drugog onda zbog inflacije i zaokruzivanja.
Evo ingre na 1.8...
-
Ide ingra na 2€. Ako zbog niceg drugog onda zbog inflacije i zaokruzivanja.
-
Ne, nego na zalost dionicar.
Sumnjam......
Pa pitajte admine portala. Morao sam dati podatke o sebi. Ime prezime, sve se provjeri u 2 min.
-
Nego, možda ste vi gospodine zaposlenik IGH????
Ne, nego na zalost dionicar.
-
Nego, zamislite sto se sve radi u kompaniji poput IGH kad u Ini prodje milijarda ispod radara...
-
Dečki, popite si hladan gemišt. Može i na moj račun.. Živjeli !!
Još ćemo se mi skupa s Rusima polijevati šampanjcem a ne gemištom.....na autsajderima ili ex stečajušama se ponekad lijepo zaradi.
A budemo vidjeli...know how imaju
This time Rodney... this time next year...
-
Ne kuzim kakve veze ima IGH s tim? Mislim da su prosla vremena najava posla stoljeca... sjetimo se samo crnogorskog autoputa i sl. Jao koliko je tu ljudi pogubilo novce... Uglavnom, niti jedan posao stoljeca do sada, najavljen za neke kompanije na zse, nikad se nije realizirao.
-
Neda netko da ide ispod 13kn.