Grupo Financiero Banorte, S.A.B. de C.V. (OTCMKTS:GBOOY - Get Free Report) declared a dividend on Saturday, June 22nd, NASDAQ reports. Investors of record on Monday, July 1st will be given a dividend of 2.2348 per share on Monday, July 8th. The ex-dividend date of this dividend is Monday, July 1st. This is an increase from Grupo Financiero Banorte's previous dividend of $1.35.
Posts by my moon
-
-
Ne treba se zalit, već treba zalit.
Buteljkom
-
Eto, i taj HIMX , ode...
-
gbooy, prema Investing.com, podaci s Mexičke burze, dividendu od 10% bilježi kao ex dividend 27.06.
eh, tu jecdakle trik s OTC USA tržištem , dividende može i ne mora biti za otc.
Chat gpt isto niš nezna
-
Jel prati neko dionice poput dk, hes, hp, borr...?
traže dno. naftaśi.
I kao još nije dno al ne kužim dokad. p/e stasit, neke i zgoddnu, na razdjeljak, dividendu daju....
p.s.
ode rhhby. misllim da ću izać skoro
-
Vjerojatno krivo piše.
nigdje drugdje nema tog podatka , i onda bi ex dividend dej bio prije koji dan[ i to je pisalo].
koliko kužim uobičajeno im je dividenda 2x godišnje , uglavnom lipanj listopad.
Dionica [ inače banka bolja od Slatinske i Istarske zajedno] je pala "zbog složene političke situacije nastale dolaskom na vlast nove meksičke precjednice".
Dionica do prije mjesec dana zvana dioničkim briljantom. Sada je ne zovu dioničkim karijesom nego su jednostavno svi zašutili
-
gbooy i engiy stružu po Marijanskoj brazdi.
Gbooy skriva datum dividende ko sljepić guštersko porijeklo no moglo bi sada negdje grunut.
Obje dionice samo za Nebitkojinaše detektivskih sklonosti, noarovskog raspoloženja i mazohističkih natruha
-
Zna li netko o dividendi ove godine za Grupo Financiero Banorte, S.A.B. de C.V. (GBOOY)?
Meksička banka koja je jako pala kao posljedica jučerašnje pobjede prve predsjednice u Meksiku.
Dividenda bi tebala ovaj mjesec po mojim procjenama. Bila bi oko 9%.
Stranica im je pala a CHAT Gpt je smušen ali spominje 24. lipnja 2024 kao " dan posljednje isplate". da 2024.
P.S.
Auto gate vam je u Japanu, pa se da ušićarit
-
RHHBY sam prodao na 212 neki dan i danas malo kupio na IB.
Do sada mi ga nije htio kupovat IB al reko idem probat.
Probao sam kupiti i ESAIY na IB [ ista branša , ak bu grunul grunit će zbog Alzenhajmera]
no nije mi dao na IB pa sam kupio malo da ga monitoriram na 212.
Kupio sam i malo Mazde.
Na godišnjem sam , tumaram, izgubljen, jer sam ispao iz intelektualne ljušture samobitnosti pa sam zapravo na IB sve rasprodao prije godišnjeg, tj, taman prije korekcije
i danas mi Vrak ne da mira
-
Poštovani Bezbitkojinaši a samim tim i Bezzemljaši, puritanski šorteri navadili su se na cannabis dionicu HITI te je upravo mlate šorterskom mlatilicom.
Mislim da je to prilika za trejd
-
nekada bi ovakva vijest vinula dionicu par desetaka posto, al ajde. U "sporom" mi je porfelju. RHHBY ima još sličnih iznenađenaj jer se nakupovo malih biofirmi i patenata, u zadnjih godinu dana zato kažu da ne zvuči blistavo , no sad se čeka. malo debljina, malo imunologija, onkologija i tako....
No, oprez, iz strong sela počeli su ga vrtiti prema buy. A RHHBY kad pada , pada ko kamen s olovnim utezima.
Roche shares jump on obesity drug results from early-stage trial | Reuters
-
Da, meni je na 30% plusa a još sam i trejdo na samom početku
Za sada mi je target 7,96... No možda ga već za sat vremen promjenim.
Nisam stigao pratiti dionicu, no kolko vidim sada je sve oko nje tiho. Kada počnu skkakatti preporuke, pogotovo strong buy onda van, tj onda eventualno početi trjedati. Dionica je bila opeterećena, nekakvim opcijama, marginima, svašta. Našao sam neku pradavnu zabilješku "čekati do jeseni2023 da se ispuca, budem pejstao ako nađem što točno.
U smislu do 2023 bi trebala past na dno , pa onda rast.No eto, odužilo se.
malo je puransko okružje i brljavim. nekidan sam prodao OXLC a leti ko sokol, prodao sam i RWEOY i ENGIY a lijepo rade.
Ostao sam u RHHBY, ušao sam an samom dnu, a on je takav, igra živaca, raste polako i onda u dva dana tres, dolje sve dobtike pomete. , no sada 6% plusa.
Umjesto ENVIY , RWEOY OXLC kupio sam CHMI
SDXAY
SFTBY, tu sam u plusu
i TDK gdje sam sitni minusić.
ne tužim se.
sada će nam AI krenut uzet sve zarađene pare. Tak da možda najbolje sjedit u kešu za koji dan.
Važna napomena, sve nabrojano mi je "spori", i dividendni portolio na 212.
ovo što radim na IB ni AI ne može pratit, pa me za sada drži neuračunljivim
Na iB imam HIMX, to se kiseli i momentalno
ARLO
LFWD
LDOS
VEEV
COCO
EQT
APP
BWAY
i PII
iako se PII muči on isto nakon dna između 70 -80 ode polako preko stotk pa bubne nazad. Tako da i njega kiselim kao i BWAY i LFWD. Dvije potonje više ko lutriju držim. A onda kupim dve tri dnevno prodam dve tri i tak.
ne vidim nekog smisla pored Bitkojina, al da sam u Bitkojinu skreno bi. a ovako je to malo brain buliding.
E, da i čini mi se da se REIT ovi bude. Vjerojatno kao i kod brodara postoji neki začkoljasti razlozi, no lijpo su odljepili.
IIPR napr, IRM, DOC, GTY....
-
Poštovani Bezbitkojinaši i oni koji se tako osjećaju.
AI čudo, sa groznim p/e i dobrim izvješćem opal je 20% danas.
Naglo.
Maltene u jednoj transakciji. DCBO Mu je ime
Tepali mu novi APP.
malo se vrzmati oko dna pa probat ćipnut postotak ili dva?
Mazda je izgleda isto sell the news, izvješće je dobro a roknula je. Dividendica, skromna , ali sakramentska će za mjesec i pol.
-
Izgleda da se preko 212 automatski može kupovati kanadsko tržište. htio sam kupiti Kinaxis i Alimentation Couche-Tard ali su mi utekli. dao mi je zadati naloge.
USA
PII mi se čini se odljepio.
ULCC traži dno
Duol i abnb tumbaju al su ko ljegulje nikak ih uvatit.
-
Ma rekao sam to šeretski se nasmješivši.
ja sam unutra i to mi je najveća dionica a i najduža
no obzirom da smo se raspisali sad će okinut četvrt u m minus
-
Pa dobro, da, amateri su ulazili na 5.1, no lijepo je vidjeti da ljude vesele male stvari
-
Čini se da se SBUX odbil
[izašaonl prerano imao ga po 71.90 kamaru]
-
Svi su nam dragi gosti
-
P0štovani kolege Bezbitkojinaši, svratio bi vam pozornost na na dijonicu TGLS koja u staklo oblači nebodere.
Upravo roni oko 9% minusa, čeka se izviješće.
U Korekciji u osamnaest bi mogla i još koji postotak što je prilika za uvatiti odbijanac.
-
Dobio sam dividendu od Roche, RHHBY, OTC tržište, evropska firma izlistana u americi, porez i dadžbine 35%.
zapravo se ne isplati loviti dividende u smislu nekog swinga jerbo em roknu doje em ti krvopije maznu 30 do 35%.
U travnju dividende od Ready capital, Oxford lane capital, TORM, Brightspire capital, Claros mortgage trust, AGNC; pa znam što pričam, baš sam eksperimentirao. neki od njih ne idu preko IB, ja sam ih svejedno sve kupovao preko 212, lakše mi izlistati za poreznu papir. nasitno, radi eksperimenta, tj ovisi što je kome sitno
Znači bolje uteć prije DD. pa onda opet kupiti.
za skroz long je druga priča.
Osim dividenduša
Zadnja dva mjeseca najzlatnije su mi koke APP (LOVIN) od informatičara i AI
CRUS od čipova
potom PAGS, AEO i AZEK