Ma ima tu svega, no mantra je bila ako Kina popusti, nafta raste, no i nije im baš neki zalet
još će biti sell on news
Asian markets gain, oil prices rise after deal to cap Russian crude prices - MarketWatch
Ma ima tu svega, no mantra je bila ako Kina popusti, nafta raste, no i nije im baš neki zalet
još će biti sell on news
Asian markets gain, oil prices rise after deal to cap Russian crude prices - MarketWatch
Sad će ispast da Kina olabavkjuje mjere ssmo da bi gorivo iślo gore, jer Rusiji odgovaraju viśe cijene goriva...
Eto, olabavljuju mjere.
Display Morehmm.
braemar crveni
index futures crven
egle-gogle-matx-panl-glbs-dsx- svi crveni u premarketu..
mislim da cu ipak malo pricekat s kupnjama
bolje izgubit dobit nego dobit....po tamburi
zapamtio sam samo Scorpio i išao je ap, mislim da su i drugi išli ap, negdje sam an zac s u našao to
Kud će nafta?
Bilo je razmljivo da će past jer su rusku ograničili na 60 dolara.
Onda je bilo razumljivo da će Rusi banat zemlje koje su u tom kružoku za ograničavnjae (g7, EU, Australia i nešto još), pa bi nafta trebala rast.
Još se priča da USA mora zanovit strateške rezerve koje je nekud nekamo nedavno potrošila ( spominju se neki 30 godišnji minimumi itd)
pa bi opet trebala rast.....
Trebala bi padat da se dokaže da je ekipa oko g7 u pravu.
ja zapravo ovisim o američkoj domaćoj nafti (West Texas Intermediate (WTI) pa mi je zapravo ta priča o rezervama zanimljivija. no nafta je nafta.
Ovako nekak odoka, obzirom da je rokala dolje, nafta, sad bi bio red na neki odbijanac. Uf da hoće prema 90 dolara.
E , da, COVID Kina i to sve oko točenja tamošnjih skutera isto treba uzet u obzir
Da bi nafta konačno rasla....
ja sam prilično izložen u GLP. Baš bi volio da nafta raste.
imam i vir , on mi je lijepo potegao
zack's noviteti #1 , dakle strong buy sve brodari.
valjda će onda i tema živnuti.
Ja trenutno ovisim i nafti i energiji..... kako prizemno....
.... baś je stisla korekcija danas. u 18.
Meni je zao sto vas tu vise ne stignem pratiti ali previse postova a premalo vremena. Mislim da bi trebalo ovu temu razdvojiti na barem dvije, ako ne tri za pracenje i komentiranje. Ovako je sve tu od kupnje, prodaje, vijesti, buducnosnica, grafova i svega ostaloga.
ja isto glasam da korekcija u 18.00 bude zasebna tema
Nafta pada energetske dionice se drže (dokad?)
Malo o litijumčarenju ;
Kombinacija privatnih i burzovnih obaveza izvrće mi utrobu. negdje sam 40% u minusu bio od "početka krize", to je jedno godinu i pol, sada to vraćam plako. Ovaj mjesec mi je jedan od najboljih.... Nu, napominjem, jednostavno mi paše ovakva igra ( napr nije mi legao jučerašnji dan, dionice ko tovljeni šarani, ležu u mulju).
Pa da ponovimo, imam svoje jato, neke držim ni sam ne znam zašto u promatranju, neki cargo cult zapravo. Izbacim poneku van, onda mi se negdje pojavi, pa ju vratim.
danas sam išao zanoviti , uvesti par novih . Ugrubo impresija mi je da je rudarenje u trendu, ako okrene nafta i ona će biti, i dakako nikada potrošena farma. Tu mi je pa dojam da se odustalo od čudotvornih lijekova pa su i skokovi manji. brodara ni za lijek.
No vratimo se maloj svečanoj inauguraciji. Izveo sam si neki sistem bodovanja , nebitno koji po tri osnove svaka maksimum pet bodova po kategoriji, ukupno 15. . Napominjem da je moj filing za osjećaj četvrta kategorija, pa sam odabrao samo meni feromonski odgovarajuće dijonice.
pripravljeno za slow trade ( jedan sat do pet dana)
Poredak
TGLS 14 bodova
SQM
RGA
VRTX po 12 bodova
PINE 11
pa eto, ako netko ima nešto reći, pa da se zajedno bogatimo ter šampanjce otvaramo....
P.S.
apple pride al za trajed minutni do pola satni
Trgovao sam u PretprodajI Sa AEM.
ponuda je bila 50 dolara a ja sam stavio nalog po 48.61 i odma je prošo, pa drugi, i on je prošo...
Onda sam stavio na 48.00 ., taj stoji. Dakle kupio sam nešto kao skriveni nallog.
valjda ne bum plakao danas...
mada sam sad 0.8% u plusu
But as shoppers head to stores to swoop up Black Friday deals, U.S. stock exchanges will open at their usual time, 9:30 a.m. EST, but will close at 1 p.m. instead of 4 p.m.
Sutra se radi skraćeno...
a sutra se ne radi?
pa vidim da su sve prognoze za 25....
ajde, super, iscuriše mi oči.... malo odmora
Danas 562 dolara zarade i 79 transakcija. ne znam koliko sam naloga zadao...
Da sam ostao samo u Farfeću imao bi 4x više i jedan nalog
nikad odmene poštenig mešetara ...
REGN je opal 2% pa me nauljio prema dipu.
Dvije vijesti, prva nije baš sam tak, o tim karcinomima plano i bazo i mikro celularnima. ima toga.
e sad, jel bilo sell on nees pojma memam
izvor Zack s
Regeneron’s Oncology Drug Label Expansion: Regeneron obtained the European Commission’s (“EC”) approval for the label expansion of Libtayo (cemiplimab-rwlc). The drug has been approved as a monotherapy for treating adult patients with recurrent or metastatic cervical cancer and disease progression on or after platinum-based chemotherapy. The EC approval was based on data from the global phase III EMPOWER-Cervical 1 study. The study evaluated Libtayo in comparison to an investigator's choice of chemotherapy and enrolled 608 patients across 14 countries, irrespective of PD-L1 expression status or histology.
We remind investors that the trial was stopped early in March 2021 based on the highly significant effect of Libtayo on overall survival (OS) among squamous cell carcinoma (SCC) patients following a unanimous recommendation by the Independent Data Monitoring Committee. Libtayo is already approved in the European Union (EU) for the treatment of certain patients with advanced basal cell carcinoma (BCC), advanced cutaneous squamous cell carcinoma (CSCC) and advanced non-small cell lung cancer (NSCLC).
CytomX Therapeutics, Inc. (CTMX - Free Report) surged after the company announced a collaboration and licensing agreement with biotech giant Regeneron Pharmaceuticals, Inc. (REGN - Free Report) . The companies have collaborated to create conditionally-activated investigational bispecific cancer therapies, utilizing CytomX’s Probody therapeutic platform and Regeneron’s Veloci-Bi bispecific antibody development platform
Farfeć prognoza sa 14 na 13.90 pa je cijena pala sa
sa 7.40 na 7.24 momentalno.
Stvarno treba biti oprezan i pratiti te burzovne prognostičare. A i svaka im čast na precizim prognozama
Farfetch Limited (NASDAQ: FTCH) Oppenheimer reiterated an Outperform rating to go with their $14 target price. The consensus target is set at $13.90 for now. The stock closed Monday at $7.49, down almost 8% after posting results that missed estimates last week.
To bi trebalo, da bude stvar bolja, joś ić ap
MMAT 30% plusa. Explozija MMAT a reklo bi se
sad gledam i ne vjerujem a niti vi mmeni ne vjerujete. 20% pad u dva dana koji sam vratio u dva tjedna.....