1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. plavi01

Posts by plavi01

• Porez na nekretnine

• plavi01
    • February 1, 2024 at 4:17 PM

Za vikend kuću u Biogradu plaćam komunalnu naknadu i uređenje voda, porez na vikend kuću 2 eura po 1m2 a po novom 5 eura po 1m2. Tzg biograda neki paušal. Onda spomenička renta paušal za struju i vodu plus potrošene u 7/8 mjesec. Za smeće plaćam svaki mjesec i to više nego u Zagrebu gdje živim 10 mjeseci u godini i mjesečni račun mi je niži nego u Biogradu. Parking se plača po satu a kad dođeš spadaš pod turističkog doktora ako oboliš. Kad to sve zbrojiš valjda je preskupo.

• Aktualno (vijesti)

• plavi01
    • January 25, 2024 at 6:12 PM

Zovem grad biograd na moru da mi vele koliki je porez na vikend kuću za 2024.a odgovorna osoba mi odgovori da ne zna ali da će rješenja slati u 5 mjesecu pa se mogu žaliti.

Šaljem ja email poreznoj u Zagrebu i dobijem pristojan odgovor ravnatelja da je porez 5 eura po 1m2 u Biogradu i sa usporednim tablicama za cijelu hrv.

Interesantno da je porez na vikend kuće za Zadar i Split ostao 2 eura za 1m2 što piše iu novinama.

mašala

molim komentare

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• plavi01
    • January 24, 2024 at 9:39 AM

Bloomberg adria esg ocjena za upravljanje tvrtkama.

Adris 2,51-podr 5,68,ht 5,33, koei 4,21

Rivp 4,9,hpb 4,1

Konačno neka potvrda onome što ja pišem već godinama o kriminalnom upravljanju u adrisu. Loše dozlaboga loše. Zašto šute fondovi. Gdje je i malo potrebne transparentnosti.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• plavi01
    • January 20, 2024 at 6:30 PM

Rusi su hakirali mikrosoftom koji to priznaje.

Dali to može imati i neke posljedice za njegove partnere gdje spada i span.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• plavi01
    • January 20, 2024 at 5:27 PM

Bilo bi lijepo vidjeti TA za HT. Zadnja koja je bila nekih 28 eura ili idemo preko 30 eura. DT je među 10 velikana.

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• plavi01
    • January 12, 2024 at 11:51 AM

Po ovome kak se razvija situacija na burzi bakić daje prognoze kao i Vakula a Floki pogađa sa kodt i prodajom končara.

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• plavi01
    • January 7, 2024 at 6:45 PM

Ovo na kraju napisano moglo bi biti točno da će interes za kodt prestati i kupci će se okrenuti končar u pogotovo jer je NB napravio analizu u korist končara. No ima sada i neka kontra analiza čiji izračun ako se ostvari kodt bi vredilo 1500 eura.

Usput da napomenem FK prodaje končar.

Za grupu končar izgleda što god se kupi rizika nema.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• plavi01
    • January 5, 2024 at 3:16 PM

Pa i najavljno je koliko se sjećam prvo snižavanje negdje za Uskrs no CRO vlakić je na svojim izbornim tračnicama a ekonomist Brkljača navodi 7 točaka vrlo izglednih da će se ostvariti u 2024.

• plavi01
    • December 6, 2023 at 3:04 PM

Tko drži do sebe kupuje redovnu dionicu a prodaje povlaštenu. U razlici cijene ne pomaže ni MP svojom kupnjom. Adris grupa je loša za crobex i fondove no ima još šanse da se popravi do Božića

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• plavi01
    • December 6, 2023 at 2:55 PM

Njima to nije puno pa ni dug koji imaju. Mogu prodati nešto od hotela koje su jeftino kupili u CRO podmiriti dug, zaradu podijeliti i odseliti u zimske hotele jer sve je moguće.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• plavi01
    • November 29, 2023 at 7:32 PM

Ministrica Dropulić je imala dionice ige i bila vjerojatno u sukobu interesa. To su bila vremena kad su purani letjeli po Dolcu i u jurišićevu. Pok. Jure nek je samo ne kaj pametno progovorila o poslu ige je letio u nebo.

• plavi01
    • November 22, 2023 at 12:02 PM

Kupuju maistru, CO tu ima divke koliko hoćeš.

Zato i jesu cijene za kikiriki.

Nego ne znam dal su prodali dionice Slo osiguranja

• plavi01
    • November 17, 2023 at 11:49 AM

IT/IC /aparat 70/30% privatizacija je odlično rješenje za daljnju privatizaciju državnih firmi.

Po meni bi adris tim modelom mogao dobro ušićariti daljnju suradnju sa državom koja u nekim firmama mora držati svoje interese.

EU traži daljnju privatizaciju. No mi sitni lajbek možemo samo promatrati ovaj perpetum mobile a la brodovlje, PV, plin za 1cent.

• plavi01
    • November 17, 2023 at 11:37 AM

Ne oporeziva divka je pri kraju pa ne očekujem ni rast divke.

Cijena na TK odgovara očekivanju prihoda/zarade u budućnosti. Odgovor daje magazin J+delo.

Zato slovenci nisu ni prodali svoje osiguranje. Dokaz da su dobro napravili imaju u prihodima svojih osiguranja.

• plavi01
    • November 17, 2023 at 10:15 AM

Upravo u toj konstataciji i leži odgovor u ovom slučaju za CO. IC aparat naštimam je tako da 30 % ide državi a 70 adrisu. Od tih 70% publici ide cca 20%. Exkluzive butik familije/adris grupe je dostatan. U padu prihoda je smanjenje trž. udjela i u CRO.

• plavi01
    • November 16, 2023 at 7:32 PM

Ima se i nekretnina

Slo osiguranja bolja od CO?

Povrat na uloženo?

Divka?

Adris ne će propast to je točno ali po meni adris je podbacio u poslovanju u odnosu na financijski top koji je imao kako su se hvalili čelnici adrisa

• Udruga malih dionicara - RIVP

• plavi01
    • November 16, 2023 at 4:27 PM

Možda Amerikanac zna

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• plavi01
    • November 16, 2023 at 4:23 PM

Gdje letimo tu prognozu po meni jedino zna onaj igrač koji je dao prognozu za span da padamo do 43 eura i moram reći da je bolji od Vakule.

• plavi01
    • November 16, 2023 at 3:48 PM

doktore zamolio bi Vas da nas malo sve prosvjetlite što se tiče adrisa. Ako ne sve a onda bar mene. Upravo na starom forumu navodim podatke iz JL, magazin J+ delo ima analiza. Pa da se ne ponavljam jer neki su se tak uzrujali da ne buju izgleda ni mogli spat.

.

• plavi01
    • November 15, 2023 at 6:12 PM
    Quote from plavi01

Adrisu je potrebna akvizicija koja će uloženi novac početi vraćati odmah i to ne samo adrisu nego i njegovim dioničarima kroz veću dividendu i cijenu dionice čega nema već godinama.

A jučer netko kupio 30000 kom povlaštene?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt