- gospon BudFox, sada kada ste se bezobrazno obogatili na ZSE zaradili puste milijune kuna vi odlazite s ove ZSE.
- zar je razlog ovaj DLKV ???
- probajte se zapitati zašto ja nemam tih dionica DLKV.
- gospon Mitkko, zar i vi odlazite s ZSE sada kada ste na JDPL zaradili preko 100%.
- probajte se zapitati zašto ja ne bi ni štapom dodirnula taj JDPL.
- i na kraju jedna zanimljivost, ovaj tjedan kada su investitori gubili veliku lovu na DLKV meni su dva preduzeća donijeli žive love kroz tvz. dividendu koja je sigurno viša nego plaća Milanovića i Plenkovića zajedno, ne računam na ono ispod stola.
- na ovom padu DLKV investitori DiokiDina i onaj mali japanski avijatičar će zaraditi mnogo novaca, a nisu oni jedini biti će ih na stotine, i da vam nije dobar ovaj ZSE ???
- i na kraju da vam objasnim što je to "preduzeće" = osnovni privredni subjekt, koji se osniva radi sticanja dobiti.
- tako da i ja želim da vi u vašem preduzeću "Dalekovod" ostvarite što veće novčane dobitke bilo kroz tvz. dividendu ili kroz kapitalnu dobit.
- zahvaljujući pozitivnim HR zakonima vi i na velikom padu možete zaraditi jer tada nećete platiti porez na dobit.
- ja bih prije stavila ruku u vatru nego državi platila porez, eto vidite nije svako zlo za zlo.
- ali ne zaboravite dionicu prodati, nemojte da vam se dogodi kao u Agrokoru ostanite u dionici i ništa od neplaćanja poreza.