Nemoguće, ovaj CLOV mi je promaknuo.
Posts by BSOD
-
-
ja nisam, Zloćka
za dnevni trejd, prema dostupnoj literaturi, granica je cca $100 a ja sam si odredio i niže, negdje na $40-$50
sve preko toga je teže doći do dobiti jer nije isto kad dionica naraste $1 s $3 ili s $300
osim toga, dionice veće cijene i kapitalizacije trže fondovi a gdje su fondovi, tu je i igra njihova
i zasad me 'taktika' služi vrlo dobro
bit će takvih prilika tu i tamo, al' ne za mene
Istina, iako meni se u karijeri dogodilo da se ispostavilo da su ove ispod jednog dolara jako oštre. Naoštrene.
-
Danas (za sada) za preporuku nemam ništa.
Jučer su i purani razvili krila.
Ja sam jučer, po starom dobrom običaju, a nije da nemam stikere i postite oko i na monitoru, na kojima lijepo piše "dosta je kada je dobit xxx, dosta je kada si u minusu xxx, itd."
No, jučer sam iz plusa (koji je bio dovoljan i sa kojim bi svaka imalo razuma i trijezna osoba trebala biti zadovoljna) otišao u jednom trenutku u minus. Onda sam se na kraju vratio na inicijalni plus. Spasile su me dvije velike zelene svjećice na AMC, te jedna velika crvena na BNGO.
-
LMNL
još jedan krug $5.80
out na $6.20
Sad treba biti oprezan sa LMNL.
Samo kažem.
-
-LEDS na 6.20 kupljeno na 5.80 i tako okolo malo.
LMNL Ne LEDS. To tek ide
-
LMNL upalio motore!
Jako, ali jako teško to ide gore, baš ga ubiju volumenom.
Čekamo 15.30.
-
ovo bi mogla biti neka zastavica, za sad. pa ćemo vidjeti
Jedan cent ste promašili za buy.
-
Prijedlog za sutrašnji trade:
LMNL
Bit će i za long i za short.
Free float jako mali pa oprez.
-
Kolege, ima li itko da koristi IKBR i margin?
Imam par pitanja, pa da ne spamamo temu neka se javi na PP? Iliti DM!
-
ako ti je širi domet, probaj isto napraviti u KC. već i u bližoj okolici možeš naći dobre nekretnine sa imanjem za puno nižu cijenu nego li u VŽ županiji.
U okolici Križevaca ima dosta zapuštenih poljoprivrednih imanja, za stvarno male novce. I sa dosta zemlje. No, nije svaka okolica ista. U selima gdje je provedena komasacija (prije rata) i gdje su table zemlje preko 10ha (što je za ovaj kraj dosta zemlje u komadu, u Slavoniji je to nekome okućnica), su takva gospodarstva jako rijetko na prodaju, a ako jesu, onda su jako skupa.
No, tamo gdje nije sređeno zemljišnoknjižno stanje, stvarno se može kupiti zemlje, pa i kakva klijet, ili kućerak, za male novce, pa tko ima volje, vremena i novaca sređivati zemljišnoknjižno stanje, nije to ni tako loša "investicija" (nekome i razbibriga).
-
Evo, da ne bilo da sam svaki dan u plusu, premda mi je zadnjih 5 radnih dana ukupni portfelj na više od +12%, danas sam završio sa - $200.
U jednom trenu je bilo i -$1000.
Meni je za vrijeme "redovnog" radnog vremena posebice u mom poslu skalpirati i stalno bacati oko na papir teško, pa kada kupim SENS na 2.80, vidim da je potonuo na ispod 2.70, režem.
Danas mi se tako dva puta dogodilo. Možda da je bio mir, možda ne bi stoplosirao. To je jedan od razloga zašto se minus događa.
Na kraju priče izvukao me AMC short na 56, pokrivanje na 49.50.
To je trajalo i trajalo, to je bio više kao day trade.
Mislim da mi je danas najbrži scalp nekih 30 sekundi, LEDS.
Ja sam prodao BLRX kupljen po 2,84$, za istu cijenu, izgubio sam proviziju 10$, čekati ću na niže, 18.06. istječu opcije i algosi će je srušiti na 2,50$ do tada
Ovo si bilježim.
-
Evo pohvalnica meni danas.
Kupio SENS ujutro, stoplosiralo me.
Kupio WINT ujutro, stoplosiralo me.
Ukupno 1000$ minusa.
-----------------------------------------------
Onda sam odšortao AMC, long LEDS, smanjio minus na 500.
Do kraja dana nula.
-
To je SENS!
SESN izgleda ide u doble top, na trominutnom
Na tako malom vremenskom odsječku, i u tako strelovitom rastu TA i nije od pomoći
Moraš gledati candles, i ask, koliki je, i da li se spušta ili se diže
Zanimljivo ih je promatrati i kao borbu onih koji su shortali, al' im nije uspjelo, pa se pokrivaju.
Short svemu daje drugu dimenziju
-
EFOI
Ulaz nakon blokade na 6.40, izlaz na 6.80.
Doduše, spržio me ujutro BB, kasno sam ušao, ali vratio sam sve i dobar je plus za danas.
-
sumrak meme stocks danas
uspio sam okrenuti AMC ujutro u PM
poslije je on okrenuo mene
da nije bilo JZXN i EDU skalpa, loše bi se proveo
vidim i BB se ruši u spirali
BB mi je bio prvi short ikada.
Uspješan.
-
Igranka na GTT ulaz na 3,33 izlaz na 4.20.
Plus EXPR na 6,88 prodaja na 7,12.
-
potfolio se zasad stabilizirao.
što izgubim na UVXY, dobijem na SPPI.
sljedaća meta i meni je SESN.
btw., ima li išta pametno između ova 2 di se čeka lansiranje?
ili ću i ja morat počet sa meme stocks?
Dam si ja truda da bacim oko na FDA kalendar.
-
ako ja ovo dobro tumačim: SESN na Finviz.com
dionica je prvo probila kretanje u kanalu, onda je na većem prometu uspjela probiti top (3. pokušaj)
put prema $4 i više je otvoren?
SESN je super priča. Dobar lijek, veliko tržište (lukrativno).
No na zadnjoj GS su izglasali "opcijski" ATM za dodatnih mislim 200 mil komada dionica. Koje mogu i ne moraju "otpustiti" (otpuštanje papira na tržište je odgođeno do 01.07.). Ne znam što će im još i ovaj ATM ako na računu imaju preko $100 mil. No, politika je takva.
Nama ne dugoročnim igračima je stvarno manje bitan razlog zašto nešto raste, ali ako se mene pita, oni si namještaju cijenu papira u sprezi sa fondovima da ju dignu do 4 ili više i onda kada se ATM mašina upali bude pad, naravno sve do PDUFA koji je 12.08.
Bit će toga i ispod $3.
-
ako ja ovo dobro tumačim: SESN na Finviz.com
dionica je prvo probila kretanje u kanalu, onda je na većem prometu uspjela probiti top (3. pokušaj)
put prema $4 i više je otvoren?
Jeste!
-
SPPI se pumpa lijepo, ne žalim se, moje sestre i ja imamo ukupno 9000 dionica
Bravo!
Živjele sestre!