1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Milijarder

Posts by Milijarder

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Milijarder
    • February 2, 2022 at 9:37 AM
    Quote from mikromakrto

Da smo 80ih sagradili drugu nuklearku u Privlaci, kako je planirano... Da smo sagradili ustave i elektrane na Savi u Zagrebu kako je planirano... Da smo iskoristili nalazišta plina i nafte u Jadranu koja stoje zabetonirana već 40 godina, kako je i planirano... Da smo sagradili barem jedan vjetropark bez ogromnih muljaža, kako je i planirano...

Da smo išta napravili kako je i planirano...

Sve bi se to napravilo, što je bilo planirano prije 40-50 godina, ali je onda devedesetih, došla nova garnitura na vlast, sa drugim načinom promišljanja..

• DRY BULK

• Milijarder
    • February 1, 2022 at 12:55 PM
    Quote from Milijarder

Sretna nam Nova Godina! ;)

Što je ovo danas?

Stigla nam Nova Godina, a samo ja čestitam?

Nisam valjda jedini Kinez na forumu? 8o

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Milijarder
    • February 1, 2022 at 12:37 PM
    Quote from Mrcash

Mittko je trejder, nemate mu šta zamjeriti, zna poso. Gledajte , i ja bih sad da sam prodao po 550 i kupio po 350 , no kako nemam carobnu kuglu a grah mi uveno, odlucio sam biti dugorocni po prvi puta u zivotu i ne platit porez na dobit . Stoga , jos 16 mjeseci sam minimalno in. Osim toga , nije niti loše biti bez kesa a u obecavajucoj firmi i bransi, ovako sam pun diona , ništa drugo ne gledam niti me zanima.

Kolega, onda je vrijeme za promijeniti ime u McStock, ako Admin dozvoli! :)

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Milijarder
    • February 1, 2022 at 10:54 AM
    Quote from Moller
    Quote from Joskocro

Tko je ono mislio kupovati po 350? Izgleda da je to prošlo, završeno vrijeme. ;)

ma nije nitkko, samo su navlačili druge da to misle i usput pokupovali sve do 400

Ja sam siguran da to ne bi nitkko napravio! ;)

• DRY BULK

• Milijarder
    • February 1, 2022 at 7:50 AM

Sretna nam Nova Godina! ;)

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Milijarder
    • January 30, 2022 at 12:58 PM

Mittko zahvaljujem na ovim objašnjenjima!

Je li bi mogao napraviti i analizu za JDPL.

Mislim da je tu još zanimljivija situacija, zbog planova uprave. :/

• Što smo danas tržili

• Milijarder
    • January 28, 2022 at 9:53 PM
    Quote from JosefBeuys
    Quote from Milijarder

Kolega, molio bih vaše tumačenje utjecaja indexa DAX, na bulk vozarine i cijene dionica bulkera.

Primjetili ste crvenilo na burzi ovih dana na svim dionicama, nevezano za sektor. Da se ne ponavljam, imate objašnjenja na nekoliko tema.

Hvala na odgovoru.

Mislio sam da je ovaj forum razmjena mišljenja uz argumentaciju.

• Što smo danas tržili

• Milijarder
    • January 28, 2022 at 7:13 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Milijarder

Bez komentara! U potpunosti se kosi sa mojim načinom razmišljanja o ulaganjima u dionice!

...zadnja 2 mjeseca 3 ili 4 puta unutra/van, kad se svi izlazi zbroje cca 100kn prinosa po dionici...koliko ste vi zaradili držeći dionice zadnja dva mjeseca? :)

Svaka čast, ali nije moj način investiranja! :)

• Što smo danas tržili

• Milijarder
    • January 28, 2022 at 6:55 PM
    Quote from JosefBeuys
    Quote from Milijarder

Pogledaj futurese, krenulo je prije vremena. BDI je na dnu. Što i koga čekati? :)

Uletit u petak, dok je Dax -2%, a futuresi USA crveni... Hrabro kolega, hrabro...

Kolega, molio bih vaše tumačenje utjecaja indexa DAX, na bulk vozarine i cijene dionica bulkera.

• Što smo danas tržili

• Milijarder
    • January 28, 2022 at 6:36 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Milijarder

Po vama, kolega, kada bi trebalo ući?

Ne znam kolega, ja samo znam da sam danas izašao, 4 dana držanja, 30 kuna po dionici meni dosta.

Bez komentara! U potpunosti se kosi sa mojim načinom razmišljanja o ulaganjima u dionice!

• Inflacija

• Milijarder
    • January 28, 2022 at 6:22 PM
    Quote from KultLicnosti

Austrija zbog visokih računa svima daje 150 eura, a najugroženijima 300

Gotovo sva kućanstva u Austriji dobit će jednokratnu novčanu pomoć od 150 eura, izjavio je u petak kancelar Karl Nehammer u austrijskoj prijestolnici.

Ako Bog da bude u HR pomoć za 10kg krumpira

Lijepo je biti pozitivan i optimist! :S

• Što smo danas tržili

• Milijarder
    • January 28, 2022 at 6:07 PM
    Quote from JosefBeuys
    Quote from Milijarder

Pogledaj futurese, krenulo je prije vremena. BDI je na dnu. Što i koga čekati? :)

Uletit u petak, dok je Dax -2%, a futuresi USA crveni... Hrabro kolega, hrabro...

Po vama, kolega, kada bi trebalo ući?

• DRY BULK

• Milijarder
    • January 28, 2022 at 12:30 PM
    Quote from mitkko
    Quote from Milijarder

D

A da nije ipak, mali ali znakoviti zaokret BDI-a, pa izaziva probavne probleme i vrtoglavicu!? :)

Mislim da mi je samo pao šećer, baš sam krenuo na ručak. Javit ću ako primijetim bilo kakve probavne smetnje, preventivno ću popiti jedan aperitiv. ;)

Uzdravlje.

I molim ostale kolege, da kasnije ne izjavljuju, da Mitkko nije poslao, onaj zadnji dogovoreni Mig! ;)

• DRY BULK

• Milijarder
    • January 28, 2022 at 12:15 PM

D

Quote from mitkko
    Quote from hugh

Ma ta "raketa" rasta bdia za 2 boda je od jućer......

a šta ćeš, pada bdi, pada povjerene, raste sumnja, pa krene odbijanac bdia za 2 boda i odmah delirij.......tak je to......

Aha, ok, nisam jučer pratio, neka gužva na poslu.

Inače, nešto sam se danas unervozio i počelo mi se vrtiti - prvo sam pomislio da je FOMO, ali bit će da je samo visoki tlak.

A da nije ipak, mali ali znakoviti zaokret BDI-a, pa izaziva probavne probleme i vrtoglavicu!? :)

• Što smo danas tržili

• Milijarder
    • January 28, 2022 at 10:55 AM
    Quote from Moller
    Quote from BudFox

Kolega Marin nakon zarona dolazi izron ili tako nekako? BDI samo što nije :!:

Još samo malo treba držati zrak ili bar posuditi dihalicu :)

Evo dolazi i kineska Nova godina, već sam nabavio papirnatog zmaja ^^

Za par godina više nećemo ni slaviti našu NG, već samo ovu brodsku okretnu :)

P.S. Planiram još kupovati ATPL, ali shodno prilici i trenutnom raspoloženju

ipak mi se čini da nisu svi pribavili dovoljne količine na 350, naravno da će se još kupovati i sam bih još kupio, iako sam da budem iskren, opskrbljen nikada bolje ovom dionicom, a da budem još iskreniji nemam pojma zašto, jednostavno mi je došlo da dobar dio Podr mijenjam za ove, jer se tamo nešto počelo rastezati kao žvakaća

Display More

Evo i mlađi brat se probudio. Predproljetno čišćenje na asku je krenulo i kod njega!

• Što smo danas tržili

• Milijarder
    • January 28, 2022 at 10:31 AM
    Quote from Moller
    Quote from Milijarder

možda da je ipak bilo sačekati ponedjeljak, petak nekada zna biti malo klimav, iako je ovo ključna točka, ako proključa onda se i otključa, a vrije kao nikad prije

Možda, ali ganjao sam je na bidu počevši od ispod 350, pa ne ide.

Sad mi je samo krivo, što se nisam prije par dana bacio na ask, kao što sam sada to učinio, jer bih imao povoljniji ulaz za cca 20-tak kuna.

Sve u svemu, tko misli ući nema više što čekati!

• Što smo danas tržili

• Milijarder
    • January 28, 2022 at 10:20 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Milijarder

+ATPL, ganjam je nekoliko dana na bidu, i dozlogrdilo, pa sam se bacio na ask i progutao 200 komada. Nadam se da mi neće biti slabo. :) :S

Vidim da se opet BDI ignorira (ne mislim na vas konkretno), ista situacija kao i pred FI za 3Q pa onda zaron nakon objave istoga.

• Što smo danas tržili

• Milijarder
    • January 28, 2022 at 10:06 AM

+ATPL, ganjam je nekoliko dana na bidu, i dozlogrdilo, pa sam se bacio na ask i progutao 200 komada. Nadam se da mi neće biti slabo. :) :S

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Milijarder
    • January 27, 2022 at 10:13 AM

Jeste li primijetili koja je sila Hrvatska.

Sada već krojimo, ne samo europsku politiku, već i svjetsku!

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Milijarder
    • January 27, 2022 at 10:10 AM

Jeste li primijetili jednu zakonitost:

Ako futuresi idu dolje cijena ATPL raste, a ako futuresi rastu, kao danas, cijena stagnira i/ili pada! ;)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt