Kako možeš otkazat nalog na neradni dan???
Na HITI možeš, za druge ne znam.
Na PBZ Investoru, također.
Kako možeš otkazat nalog na neradni dan???
Na HITI možeš, za druge ne znam.
Na PBZ Investoru, također.
Futuresi se vrte oko nule!
Je li zaratilo?
Ovo netko baš ruši!
Je li ovo nešto za HANFU?
Haha. Ovo je dobro a prvi ugrušak mogao bi biti kupnja dva broda koji bi tek za nekih godinu dana trebali donositi prihode a što do tada.
Molim da preselite temu na Corona!
No shit još malo pa će mediji konačno reći car je gol. Glavno da je teror trajao godinu i pol dana... prvo poluvrijeme se bliži kraju... 'mjere' koje ničemu ne služe polako posustaju, presvlače se kaputi i mijenjaju ploče. Žalosno. https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…asnost-15156336
moram priznati da ipak ne bih volio da sam obolio u prvom ili drugom valu, ipak ima nešto neobično u tome virusu, možda zbog tolikog psihološkog pritiska kroz duži vremenski period, ali ipak je nešto drugačije u njemu nego kod normalnih gripa,
mene su prva dva dana boljele noge, kao da sam trčao maraton, onda tri, četiri dana ništa pa onda peti, šesti opet on navalio, a ja kupuj atpl, kupuj atpl, i odmah mi je bilo lakše, dobro je prošlo
Nije to nikakav virus, to je biološko oružje koje programirano napada, tamo gdje je obrambeni mehanizam ljudskog tijela najslabiji!
Pogledajte samo koliko različitih simptoma ima ova "boleština".
A najbolje od svega je, kada i dođeš u bolnicu zbog corone , izvučeš se nekako od tog vraga, i onda te ubiju sestre i doktori s bolničkom bakterijom!
Znam više takvih slučajeva iz okoline.
izgleda da će biti borbe na 450... poteglo do 453 i onda silom po 450. Nikako zaraditi više, ni slučajno
Ovo uopće nije loše, zapravo odlično je što se korekcija odrađuje gotovo u trenutku (danas i na mizernom prometu) pa nastavlja dalje.......hot,hot.......bilo bi još bolje da dionica dobije bar jednog jačeg igrača koji će "podvući crtu"......nisam dugo gledao knjigu dionićara pa neznam ima li naznaka ulaska takvog?.......
Danas neće bit ni za mali burek!
izgleda da će biti borbe na 450... poteglo do 453 i onda silom po 450. Nikako zaraditi više, ni slučajno
Teški dani za daytradere, zar ne kolega!?
I danas se Brecmar zeleni. Manje nego jucer, ali ide.
Jučer se u ovo doba jedva zelenio, a znamo što je bilo kasnije!
Sada se već vidi, da se priča od jučer ostvaruje i danas!
Je li ovo Kolega Mitkko stavlja po 500 komada na kupnju?
I danas se Brecmar zeleni. Manje nego jucer, ali ide.
Jučer se u ovo doba jedva zelenio, a znamo što je bilo kasnije!
Uzelo se sitno Zabe iako mi srce golica Viktor
Koliko emocija!
QuoteSugovornici bliski bivšem gazdi Agrokora svjedoče kako on sve svoje nade polaže u taj spor, navodno je prikupio gomilu dokaza i dokumentacije te ih sve objedinio u svezak pod naslovom ‘Dosje Agrokor’, a iz tog dosjea trebali bi poispadati detalji kojima bi Plenković, ali i dio njegovih suradnika, trebali biti diskreditirani, a onda i trajno udaljeni iz politike. Koliko je gnjevan na Plenkovića, toliko je Todorić gnjevan i na Marića, kojega smatra špijunom koji ga je izdao jer je najvažniji Plenkovićev ministar prije ulaska u Vladu karijeru gradio u koncernu Agrokor.
Amerikanci mogu dotući Plenkovićevu Vladu u arbitraži s Todorićem
Nada umire posljednja!
+ ATPL, ljubav je ljubav.
BCI 5 T/C routes 180000 12468 2499
BPI 5 T/C routes 82500 19377 1637
BSI 10 T/C routes 58328 21018 1946
BHSI 7 T/C routes 38200 19546 1015
BDI INDEX 1711 +208
Koji prekrasan dan u svakom pogledu!
+ATPL, i to nije sve.
Snažan rast u Kini....
Panamax TCT Index Point 1899.71 165.04 Supramax TCT Index Point 2089.85 182.7
Nije moguće!
A zbog cega bi delistirali jdpl? Nisu niti tpng delistirali.
Istina nisu delistirali TPNG ali su prestali isplačivati dividendu u TPNG a i dalje isplaćuju kroz TP....pa sva obećanja o velikoj kupnji od strane trezora itd... zato TPNG i tavori na ovako niskoj cijeni iako realno vrijedi znatno više....ma da me se krivo ne shvati ...nadam se da delista ne će biti i želim svima dobru zaradu...samo kažem kad je ekipa iz TP u igri valja biti na oprezu.
Shvatili smo kolega.
Ali, bi bilo dobro što manje drukat, na rušenje cijene, što se događa u stvarnosti!
Postaviti je za šeficu DORH-a.
Ako sam dobro shvatio, nije mu odgovarao ni jedan stan od drzave ili grada koji iaju da mu daju u najam nego je privatno, vjerovatno od svog nekog pajde rentao za 9k???
Genijalno, znaci kum, pajdo kupi stan i ti mu rentom placas kredit i jos mu vjerovatno ostane viska od mjesecnog najma da i ti neku pinku dobijes 🙃😅
Treba nama kineska partija. Oni imaju jednostavna i efikasna rješenja, za ovakav ološ!
Ako sam dobro shvatio, nije mu odgovarao ni jedan stan od drzave ili grada koji iaju da mu daju u najam nego je privatno, vjerovatno od svog nekog pajde rentao za 9k???
Genijalno, znaci kum, pajdo kupi stan i ti mu rentom placas kredit i jos mu vjerovatno ostane viska od mjesecnog najma da i ti neku pinku dobijes 🙃😅
Bilo bi čudno da je drugačije, u ovoj nakaradnoj tvorevini .......