Hvala obojici za materijale, par komentara:
Lijepi rezultati PETa iako mislim nekako da bi tu mogli imati u bliskoj buducnosti jos dosta iznenadnja u pozitivnom smislu (najvise bih ocekivao povecanje kapaciteta proizvodnje odnosno prihoda, po meni trebali bi tu brze postotno rasti nego matica).
Broj zaposlenika je svakako parametar koji bi trebali pratiti po ovom sto sada pise imaju manje od 50 radnika u samoj proizvodnji sto mi ne djeluje puno na prvi pogled pa ocekujem da se tu najvise povecaju u narednih godinu-dvije dana, dakle na preko 100 zaposlenika svakako do kraja godine.
Profitabilnost bolja od matice je zamijecena i na proslom izvjestaju i kao sto i sami pisu nemaju R&D trosak i nemaju vjerojatno jos neke troskove koje ima matica.
Najvise me veseli strateska odluka da se fokusiraju na distributivne transformatore standardnog dizajna i raspona snage za podupiranje procesa elektrifikacije sa operaterima mreze i investitorima u OIE i u tom segmentu mogu zaista imati visokoserijski proizvod koji onda jamci i visoku profitabilnost u buducnosti.