Jbg, sad triba tražit ratnu odstetu kroz Sputnjik😎
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
koj će TO njima qr@C ....pa već imaju šesnaest hiljada kanala i televizija a sve do jedna exkluzivne, istinite i unikatne...najinformisaniji na svijetu
-
koj će TO njima qr@C ....pa već imaju šesnaest hiljada kanala i televizija a sve do jedna exkluzivne, istinite i unikatne...najinformisaniji na svijetu
Naročito je HTV informirana televizija. Jedan dan je na HTV bio prilog o Srpkinji koja se doselila iz Srbije i koja je za 3 godine naučila savršeno hrvatski jezik.
A glede cijepljenja, na objektivnoj TV poput HTV nećete čuti da je Hrvatska po cijepljnju predzadnja u Evropi. Iza nas je samo Bugarska. Poljska ima 38 miliona stanovnika, tj 10 x više od Hrvatske, a cijepilo se ( Pfizer i Moderna ) 20 x više ljudi nego u Hrvatskoj. Nama, pod hitno, treba neovisni medijski kanal i ljudi trebaju postati svjesni što se u Hrvatskoj zbiva. Nema novaca za cjepiva, nema novaca za potresom pogođena područja, nema novaca za reformu školstva i škole u jednoj smeni, nema novaca za zdravstvo, imamo najporaznije rezultate liječenja malignih bolest itd.
Glede OPTIME, prodati će se ona, ali bilo bi dobro da se proda nekome za novu živu lovu, nekome neovisnom od sadašnje garniture na vrhu piramide u Hrvatskoj.
-
E sada sam se ufrfala.
U navedenom kontekstu ne mislim da će se to dogoditi.
Whoops.
Draže mi je malog gramzivog srca ne vidjeti dalje od svog nosa. Keep it Simple.
-
E sada sam se ufrfala.
Whoops.
- živa lova je ona koja je zarađena na tuđim tržištima i kao investicija unesena u Hrvatsku..to je za nas grmszivog srca najbolje i cijenom OPTIME, a i dodanom vrijednošću s novcem koji unose u Hrvatsku
- A1, HT, Adris koriste novce koje su zaradili na nama i nema investicije i dodane vrijednosti, jednaka se svota novca " vrti "
-
E sada sam se ufrfala.
Whoops.
- živa lova je ona koja je zarađena na tuđim tržištima i kao investicija unesena u Hrvatsku..to je za nas grmszivog srca najbolje i cijenom OPTIME, a i dodanom vrijednošću s novcem koji unose u Hrvatsku
- A1, HT, Adris koriste novce koje su zaradili na nama i nema investicije i dodane vrijednosti, jednaka se svota novca " vrti "
who cares? nobody cares.
-
Tele2 = Telemach
Novi video zidovi...
-
a ovi koji su ušli na 2,00?😅
A mističnih 2.00 ili 1.6.. O njima se priča kao da su tajna loža novog svjetskog poretka.. Imali su priliku 100 puta izaći na razinama +6 kn tiho na prstima neprimjetno
baš bi bilo zanimljivo vidjeti/znati koliko ima optimaša koji su ulazili po 1,60-2,00 a da do danas nisu ni prodavali ni dokupljivali! svakog bi počastio pićem tko je bio toliko hladan da nije reagirao u svim ovim turbulencijama, već strpljivo čeka javnu ponudu!
-
Ja poznam jednog kapitalca.
Kaze da mirno spava..
Ulaz do 1.80
Brojka impresivna.
-
Sada je novi prag 6 kn .
A izlaz minimum 10 -11 kn .
-
-
A mističnih 2.00 ili 1.6.. O njima se priča kao da su tajna loža novog svjetskog poretka.. Imali su priliku 100 puta izaći na razinama +6 kn tiho na prstima neprimjetno
baš bi bilo zanimljivo vidjeti/znati koliko ima optimaša koji su ulazili po 1,60-2,00 a da do danas nisu ni prodavali ni dokupljivali! svakog bi počastio pićem tko je bio toliko hladan da nije reagirao u svim ovim turbulencijama, već strpljivo čeka javnu ponudu!
Kolega duzni ste mi pice... kupljeno u ozujak... prosjek 1.76 ... isto lipa brojka ... ne mrda hahhaha... ceka se ponuda i pritom istek 2 godine drzanje ... Sretno svima
-
Ponuda koja se ne odbija .
š
-
svaka čast kolega na strpljivosti i hladnokrvnosti. runda zabilježena!
-
Na 10 izlazim, ma kakve 2 god, platim sve sto treba i plovidba u suton. Znam da sve nas pljackaju svim mogućim nametima, ali; neka im. Neka Luka dobije još malo, a i prascoglavi politicari ( neka svinjice oproste) Ionako neće zauvijek a ni sobom odnijeti.
Livin ' in a moment😎💶🏄
Kaze da mirno spava..
Ulaz do 1.80
Brojka impresivna.
i ja poznajem jednog , to su već 2 medvjeda😅😅😅
-
U
Kaze da mirno spava..
Ulaz do 1.80
Brojka impresivna.
22000 do 17.01 2019 kada je bila na 1,71 a već od 7 mj već je bila na 5,55 . još dokupljivao i niš prodavao ,previše puta prodao prerano. Još dokupljivao.
-
Ovaj clanak je zasigurno zvucao blesavo i prije auto prijevoda, no majmunski google translate ga je zbilja pretvorio u nesto sto samo majmuni mogu procitati.
Mislim, razumjeti. Jer sam sam majmun sto sam ga uopce pokusao procitati.
-
Ja nisam bankar. Pošteni sam ulagač.
-
sada kad napišem ovo od Admina ću dobiti upozorenje i ovo će biti izbrsano...ali mene su evo maloprije opet zvali iz T-Com da me otmu od Optime ovo je već četvrti put od početka godine da zovu.
Na kraju sam ja PREKINUO poziv...nakon 10 minuta oni opet ZOVU:(
-
hcmma:
ma dosadija si vise s tim zove ovi zove oni....da san admin odma bi te izbrisa
-
Nakon 300 stranica teksta na Optima telekomu, i stotinu i pedest ovdje, teško je i sam sebe zabaviti, a kamoli i druge.
Ljudima koji su nam dosadni nekako i oprostimo. Onima koji smo mi dosadni, njima nikako- Oscar Wilde
Još pet mjeseci do krajnjeg roka, a meni bells zvone već ovih dana.
Na prvom čitanju ZEMa dobili smo frišku figu, a cijena dionice nije pala.
Kaže Elder da je to The Hound of the Baskerwilles signal. Da ono što je očekivano, a ne desi se, ima značaj. Pa si mislim da se ipak nešto dešava.
Napeto je
Mudrijaša koliko hoćeš, i na asku i na bidu.
Ako mene pitate, one of these days trčati ćemo za papirom kao na dan objave o prodaji Tele 2
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner