+Jnaf za danas
+razgledam izlog
+Jnaf za danas
+razgledam izlog
nemam ovo već dugo, niti ga više pratim, ima li ovo rezona uopće više kupovati, 700 me nekako vuče, a slatko nije dobro za anticoronu
Više prema zelenom, ili crvenom?
Ajmo baciti grah, što kažete
koji? ima zelenac i crveni, najbolje šareni iz Kine, on najbolje pokazuje
Znači, može danas bilo koji tren. Što kažu kuloari, crveno ili zeleno?
narančasto izgledno
Kolega Iknow i ja se baš ni na jednoj temi ne uspijevamo složiti oko niti jednog pitanja.
Gledam na to sa pozitivne strane.
Ako se ikada oko bilo čega složimo treba dogovoriti odlazak na cugu da to proslavimo.
obojica ste u pravu, on ima argumente zašto ne bi trebalo kupovati, a vi zašto ne bi trebalo prodavati, svi su nam poznati odavno, ali nikoga više ne zanima zbog čega je došlo do ovakvog stanja, niti se rješava, uz ovakvo sudstvo naravno da nije jednoatavno ulagati u ovakve dionice, moje je mišljenje da ipak neće otjerati i ovo malo poštenih, koji ulažu i bore se da ne propadne sve u njihovoj regiji, a lopine primjereno kazniti i oduzeti im sve protupravno stečeno i vretiti banci, inače ima mjesta u kavani, kada padne vaš dogovor
nešto sam počeo šmrcati, izgleda mi netko uvalio zaražene dionice
virus je u popodnevnim satima krenuo prema Sloveniji, snijeg ga je dotukao, samo Miki sada ne može jesti snijeg, džabe mu 300 ralica, opustite se
...ne da nije loše nego to daje prosjek iznad 16 000 usd po brodu za prva dva kvartala 2020. ...ili ti drugim riječima ....najbolji prosjek u povjesti TPNG..šta mislite zašto je trezor sada krenuo u kupnju vlastitih dionica u vrijednosti 5 000 000 kn....a vi sad crtajte tabele i čekajte da cijena skoči na 60 kn ...pa onda uskočite u vlakić...
osobno ništa ne čekam, prve sam kupovao po 32-35 kn, u posljednje vrijeme dodavao i jučer i danas stalno kupovao na padovima, pa da vidimo
...imamo igrača koji je spreman kupiti preko 10000 komada u jednom danu po prosječnoj cijeni od 77 kn...a i proteklih je dana kupovao veće količine...
da nije onaj poznati ulagaš opet odlučio malo zaigrati drugi krug, nemam ove dionice, ali neka naraste barem do ministrove nemam ništa protiv, imam Jnaf, indirektno sam uključen
nije loše za budućnost
hvala svima, koji su "oročili" kod mene dionice po 550-565, izgledno je da će oročenje potrajati godinama, osim ako ih corona ne odnese
u neka dobra stara vremena s ovakvim i ovolikim bidom ovo bi letjelo na 350, ipak ima ta corona utjecaja, više na mozak nego na pluća
Relevantne vozarine rastu i rasti će, situacija u Kini se stabilizira i trebat će se nadoknaditi propušteni rast što je više moguće. Supply stagnira. Narudžbe novogradnji u usporedbi s prethodnim godinama zanemarive. Rasprodaja AP je van svake ekonomske logike.
a što ako se dva ekonomista "dobacuju" ? onda bi moglo biti ekonomske logike
ili neko zna izvješće ,ili je poludio
Tko će ga znat više što je, možda je ptičja gripa..
biće su galebovi oboljeli ? meni se čini da je netko vidio značajniju količinu i nije mogao odoljeti, samo da ne raspali po ovoj još većoj, onda je sigurno škicnuo u izvješće, ali opet u što onda gleda ovaj što ga drži tolikog na bidu
mora se priznati da su lesinari na Agrokoru odigrali sjajno.
Pa dobit ce sve za sitne novce.
I jos k tome ekipa sretna jer su spasili nesto.
Strahota
Što je to SVE što će dobiti? Hrpu dugova koje prvo treba vratiti (makar i sami sebi, al i to su uložili)...
vidim da ste informirani oko Fortenova grupe, imate li kakvih spoznaja tko tamo sada nadgleda poslovanje ? hrvatska porezna?
nešto nisam baš čuo da netko tamo zalazi po tom pitanju
-ATPL ne vjerujem da će bit dobri rezultati...
+atpl, vjerujem da će rezultat biti prosječan, ali da će vozarine u svijetu porasti tijekom ove godine, u stvari povratiti se malo na već viđene razine, a to nam nasušno treba, nisu uvijek dobri i odlični rezultati ključ rasta, evo vidi npr. Janaf, pa unatoč tomu i njega sam danas dokupio za sada samo
+Jnaf 3kom i čekam još dobrih duša
pa popravlja se i kod nas, 280 kn smo izdržali i sada samo treba donekle pristojno izvješće i dosta betona za gradnju
Razocaravajuci promet danas u odnosu na protekle dane.
Pa nista posteno se vise ne moze uloviti.
daj još malo crnjaka, moraš se truditi, ne daj u zeleno, zovi bolnicu, naka nađu još bolesnih i neka odmah daju nalog brokeru da proda dok su u bolnici
ajmo još malo crnila oko virusa, imam još nekoliko pickova popuniti,
nikakav strani virus nije jači od našega trajnog HDZSDPspriljepcima
+Atpl
+ADpl,
+RIVP
prve dvije samo dopuna, zadnja ulaz, čekam sezonu