1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • March 1, 2020 at 2:17 PM
    Quote from harpun
    Quote from Hrx84

Kod nas osim na turistima koji se mogu još korigirati nema nekog razloga za dalju paniku. Domaći bluechipovi van turizma budu poslovali kao i do sada.

Jedino psihološki mogu na nas utjecati ameri ako se oni još korigiraju pa počnu sa "bear market" histerijom po medijima. Jer 20% pada Nasdaqa i sp500 ne bi bilo ništa čudno nakon onakvog rasta.

Cijela ekonomija je povezana i isprepletena i ako pada turizam padaju i cijene nekretnina ,građevina,banke , da ne govorimo da je većina svjetske proizvodnje u kini a oni ne rade

čim se malo nadišu svježega zraka, kreću oni još žešće, a ni Corona neće moći opstati na čistom zraku

https://www.vecernji.hr/techsci/znanst…ad-kine-1382671

• Best buy

• Moller
    • March 1, 2020 at 2:14 PM
    Quote from Ivana7

DLKV.

- nova dionica u mom portfelju.

- postavila sam se na nisku kupnju s svom slobodnom lovom na brokerskom i skroz na to zaboravila.

- sve se zbog ovog virusa realiziralo, a ja nisam mogla izbrisati naloge.

- evo imala sam sreće da je DLKV imao o.k. izvješće.

- moja investicijska politika je investirati cca. 20% portfelja u dionice tipa "smeće", to me je naučio gospon Lopina, na tim dionicama se da dobro zaraditi ili dobro popuši, što će biti tu na DLKV ćemo vidjeti (rekli bi sljepci).

Display More

da vas malo osokolim,

ovako govori stari mačak iz Omahe

Svaka pojedinačna dionica može nadmašiti ili podbaciti, a dosadašnje zarade ne mogu predvidjeti buduće rezultate.

Dalekovod je tvrtka budućnosti, valjda

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • March 1, 2020 at 1:48 PM
    Quote from Manu

Ovo svakako vrijedi zabilježiti:

Na upit kako komentira što njegov skup u Slavonskom Brodu i nije bio baš posjećen, Kovač je kazao:

"Ljudi su vezani za radna mjesta koja su možda dobili jer su članovi HDZ-a. Ne osjećaju se sigurno. Misle da će biti konzekvenci.”

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvats…i-nista-1006423

Pri tome se dr Kovač nije izjasnio je li problem to što su dobili posao kao članovi stranke ili samo to što će biti posljedica ako podrže njega pa taj posao možda opet izgube kao članovi stranke.

Koliko sam shvatio iz konteksta problem je samo ovo drugo, to što su dobili posao kao članovi HDZ-a uopće nije problem.

"Pobijedimo mafiju zajedno" zove se program opcije koja je upravo dobila izbore u Slovačkoj.

Display More

pored toga je veliki problem pljačkanja svih mogućih proračuna kroz namještene, beskorisne pa i fiktivne poslove, uplaćeni milijuni građana se tope kao ledenjaci, još brže, a efekat je iseljavanje mladih, zdravih, školovanih, sposobnih ljudi, jer nema mjesta ni prorperiteta pored zaraženih struktura vlasti, preslikali su svi Mikijev zagrebački model, građanima i novinarima se smiju u facu i govore, tko vas .ebe, za nas uvijek ima dovoljno ovisnika, koji će glasati za nas radi novog "šuta",

HDZ je vodeći u tome, ostali solidno prate i čerupaju kokoš "hrvaticu"

• INGR (INGRA d.d.)

• Moller
    • February 28, 2020 at 8:18 PM
    Quote from noviulagac

pa vidjet cemo. Mozda se nade neki optimist. Ispod 3 ne idem. Nek propadne

to je već druga priča

• INGR (INGRA d.d.)

• Moller
    • February 28, 2020 at 8:15 PM
    Quote from noviulagac
    Quote from Fatboy79
    Quote from Fatboy79

Slažem se kolega, nikakvi poslovi se ne rade, niti najave poslova.

Šta je sa onim silnim branama?

Ma nemam pojma.

Vise nemaju ni s kim radit.

Ostali samo uhljebi.

Sramota.

U ponedjeljak prodajem sve.

Nadam se da nece ispod 3kn

Display More

a kome ?

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • February 28, 2020 at 7:50 PM
    Quote from karamelinda

Gdje ga nađe? Na ZSE-u još nije objavljeno.

je u 19.40 , spavaš ?

https://zse.hr/UserDocsImages…otREV-K-HR.xlsx

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • February 28, 2020 at 4:21 PM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from zlocesti

Posve predvidivo, u uobicajeno vrijeme, desant na bid.

ne mogu ranije, rođaci u državnim firmama rade do 15 pa tek iza mogu podmetnut leđa na bidu.

:);(:)

aj molim te pročitaj što si napisao i pronađi sam gdje si pogriješio,

kupio sam danas i ja nakon dugog vremena, ako ne bude ponude idu odmah najboljem ponuđaču

• Moller
    • February 28, 2020 at 4:14 PM

izvješće se ne daje, nije dobro za nas, koji smo unutra

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 28, 2020 at 4:11 PM

+opte nakon podužeg vremena

+jnaf

• Moller
    • February 28, 2020 at 12:35 PM

ovaj virus samo će poništiti privremeno dobre rezuktate dobrih kompanija, tako da će reakcija na njih doći s odlaskom virusa i malim zakašnjenjem, ali što je dobro, ne može zbog virusa biti loše

• CORONA virus

• Moller
    • February 28, 2020 at 12:13 PM
    Quote from maratonac

https://net.hr/danas/svijet/z…u-jednom-trenu/

Eto, ovakvih u Kini na milijune. Ljudi ni ne znaju da su bolesni, nemaju simptome, nisu testirani na koronavirus i samim time ne ulaze u statistiku koju si mediji mogu okačiti mačku o rep.

Ako je doista na milijune zaraženih, a za najveći dio se uopće ni ne zna da su zaraženi jer nemaju simptome ili imaju simptome obične prehlade, onda se ova smrtnost od cca 3.000 ljudi do sada može mjeriti u promilima, a nikako ne u postocima.

Napravljena pretjerana panika...netko će iz te panike izvući debele koristi!

Davos Boysi:!:

• Moller
    • February 28, 2020 at 12:07 PM
    Quote from NaBiduAsku

ljudi su oprezni, pušu i na hladno... iako ovo oko virusa je smiješno ali imate lijep primjer kako sve brzo može eskalirati i nestati bida. Tako je bilo i 2009.

onaj tko ima dionice dugoročno, sigurno računa s tim da odjednom može sve nestati, ali neće sigurno prodavati i trčati u trgovačke centre kupovati konzerve, jer sve nekada prođe, a ako ne prođe, ostat će i konzerve,

druga je stvar, na kratkoročno izletjeti i opet nazad, to je dodatak na dohodak i trebati će voditi računa da se ne plati previše poreza državi, jer će nam onda malo malo ubacivati kojekakve gripe i viruse

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 28, 2020 at 11:57 AM

+kraš,

+rivp

+podr

izlog je velik, blješti, samo da nije navlakuša

• Moller
    • February 28, 2020 at 10:00 AM

uvijek se u ovakvim situacijama sjetim malog šipse kad pita starog, da uljetim, a da uljetim

• Moller
    • February 28, 2020 at 8:54 AM

ovako se radi,

https://www.seebiz.eu/trzista/jos-je…ni-fond/226154/

a gdje ono naša guvernanata drži lovu ?

u Norveškoj bi vodio činkvinu

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 27, 2020 at 3:10 PM
    Quote from JosefBeuys
    Quote from Moller

+Jnaf za danas

+razgledam izlog

Ajde kolega ako nabasate na što kvalitetno javite. Ja gledam i gledam, oči mi ispale, ali ne nalazim ništa atraktivnog za potrošit kune na to, a da već nemam. Od silne muke nešto sitno potrošio na povlašteni Adris jučer.

čekam izvješće ATPL i ovaj Kraš me zanima, ali ne bih da mi Griotte stane u grlu

• Moller
    • February 27, 2020 at 2:59 PM

i mi smo up-eli, gdje je izvješće, da ga nisu negdje zaturili dok ne nakupe dovoljno povoljno

• Birtija

• Moller
    • February 27, 2020 at 1:36 PM

naredio sam nasljednicima, ako me pokosi corona virus, da vam ne smiju prodati dionice jeftinije nego sam ih ja kupio, samo opušteno i bez panike, mojih se nećete tako lako dočepati :)

• Moller
    • February 27, 2020 at 1:31 PM
    Quote from kupoprodajnik

Genijalno izuvanje malih na prehladu.

Podaci s Mojedionice su zastrasujuci.

Top10 je 24.02. prodao za 3 mil kn, a kupio za barem 15 mil kn. Genijalno.

a vidi članka na staroj ljubavi,

https://www.poslovni.hr/burze/koronavi…j-burzi-4214877

• Moller
    • February 27, 2020 at 12:40 PM
    Quote from greenhorn
    Quote from Bug0

ali o tome se ni ne priča za TVu, medijima, samo se siluje negativom, ustasama, cetnicima, disi bija koje godine .... valjda je nekome u interesu da osiromaši svoje stanovništvo i rasproda sve

Ima još jedna zanimljiva stvar. Mediji vole proglašavati gurue vezano uz TK i gospodarstvo. Evo već neko vrijeme je izrazito popularan Goranko Fižulić - najavljuje ga se isključivo kao bivšeg ministarstva gospodarstva. Nitko da bi naveo da je bio vlasnik Magme, kao da se toga treba sramiti ili nedajbože zataškati.

obzirom čiji su mediji, oni svoju funkciju obavljaju, zatupljuju raju i vode ih direktno u trgovačke centre da samo troše, a HTV ? vrijedi li spominjati, tko bi tamo uopće moga biti urednik nečega korisnoga, nemojmo se ni zavaravati, ni zamarati, izmaknimo se i mi iz firmi gdje prevaranti kolo vode, kada nam ostane 15 izdanja, moći ćemo lakše trgovati jednom godišnje

1. Privacy Policy
  2. Kontakt