1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • March 17, 2020 at 11:12 AM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from Moller

mislio sam da je samo kolega NEOkrznut na ovoj burzi, ali vidim da ima još dobrih kaskadera, ja sam za sada izdržao oluju i nadam se da će mi 3vremenski Taft održati portfelj nerazbarušen:)

Lagano surfanje, čuvanje kapitalne baze i kad tad ide stabilizacija i uptrend. Samo treba biti strpljiv.

je, i čim nešto zasmrdi, odbaciti što dalje od sebe, a maskicu i rukavice uvijek držati uz sebe, potencijalno zaražene kune po potrebi "dezinficirati" pretvaranjem u €

• Moller
    • March 17, 2020 at 11:05 AM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from Moller

odbijanci na kojima bi i Doc Holliday imao problema s potezanjem i oprezom da ga ne pogodi vlastiti metak :)

Za sad sam 2x pogodio... Crobex 1400 Doc Holiday neokrznut tom kišom metaka.. ja bih rekao nije to loše;)

mislio sam da je samo kolega NEOkrznut na ovoj burzi, ali vidim da ima još dobrih kaskadera, ja sam za sada izdržao oluju i nadam se da će mi 3vremenski Taft održati portfelj nerazbarušen:)

• Moller
    • March 17, 2020 at 10:49 AM
    Quote from NaBiduAsku

Fjučersi opet u crvenom, ojropa naravno također. Svejedno lijep odbijanac jutros. Promatramo dalje.

odbijanci na kojima bi i Doc Holliday imao problema s potezanjem i oprezom da ga ne pogodi vlastiti metak :)

• Best buy

• Moller
    • March 17, 2020 at 10:45 AM
    Quote from Marielena

Danas je u slobodnom padu bilo sve. I ono sto objektivno treba padati i ono na sto korona ne utjece direktno. Ja mislim da je to zbog toga jer ulagaci procjenjuju rizik budece recesije vec.

svi će se morati držati smjernica Velikog brata (osim Melanie naravno) pa ako on misli da će recesija biti, onda će se i potruditi da tako i bude, zar nije već od Brexita, trgovinskog rata, bilo pokušaja da se to pokrene, pa evo sada treća sreća upalilo s Corona virusom, naravno da je sve samo slučajno i da svijet u stvari funkcionira slobodno, rekli bi zidarski slobodno

https://www.vecernji.hr/vijesti/svijet…-drzave-1386095,

za sada mi je best buy, nahrani svinje i ne diraj ništa

• Moller
    • March 17, 2020 at 10:16 AM
    Quote from greenhorn
    Quote from zlocesti

Bojim se da je Greenhorn u pravu.

Ameri jutros pišu o nadolazećoj recesiji kao posljedici usporavanja gospodarstva zbog primjene mjera potrebnih za obuzdavanje širenja epidemije.

Nadaju se da će biti kratkog trajanja.

Zapravo, fućka se meni za Amere, ja sam zabrinut za Hrvatsku - to sam i napisao u prethodnom postu. Vidim po komentarima nakon tvoga ljudi i dalje se prave tošo i misle da će Hrvatsku izvući Dow na 30 000. Hrvatskoj slijedi implozija , bojim se.

upravo i ja mislim da hrvatsko "gospodarstvo" u ovom trenutku (min.D;H) proživljava najteže trenutke isčekujući nadolazeće vrijeme, nešto su mi se uhljebi jako podobrili u zadnjih par dana prema poduzetnicima i gospodarstvu i bojim se da je to loš znak za cijelu privredu i državu,

nešto se grozno iza brda valja, a ne valja

• CORONA virus

• Moller
    • March 16, 2020 at 3:34 PM
    Quote from kupoprodajnik

Coronavirus ce proci, ali ostavit ce iza sebe pustos. Pricaju mi prijatelji da imaju firme, poslovi staju, mjesecima sad vec vjerovatno, imaju ljude na placi, nema prihoda, nicega... Ekonomske stete ce biti stravicne, idemo u takav minus da ako se izvucemo do 2025 bit ce gladi bradu.

Jos jedno izgubljeno desetljece...

mnoge ce firme promijeniti vlasnika, neki su puni love i cekaju

• Moller
    • March 16, 2020 at 2:45 PM
    Quote from NaBiduAsku

ameri otvorili pa zatvorili, 15 minuta brejka.

pise da su u prvim sekundama roknuli 8% i zatvorili, pa mi toliko rokamo dnevno vec 5 dana i ne zatvaramo, nasa Ive ce postati zastitinica trgovanja na burzi, samo dok nam ostanu jaja, kokoske, zecevi, patke , da imamo sto za sto mijenjati

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • March 16, 2020 at 2:24 PM
    Quote from Manu

Freight futures am update

Capesize down ~10%
    Panamax down ~10%

sve su vece sanse da cemo opet kupovati po pocetnoj

• Moller
    • March 16, 2020 at 2:08 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from st-brajo

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

po ovome se cini da ima jos prostora za korekciju, strpljen spasen

neki su me razapeli kad sam ovo objavio, al ok.

vrijeme ce pokazati di cemo zavrsiti.

cinjenica je da smo kao nacija do bola nelikvidni i da se cash prvo povlaci iz onoga sta je lako unovciti.

nekretnine su zadnja crta obrane, a kredite treba otplatiti.

tim vise sto svi ocekuju da ce gubitke iz ove nadoknadit u sljedecoj sezoni.

uostalom, gledajte nase politicare.

skoro nijedan nema nikakve dionice, pa ih za trziste kapitala bas i nije puno briga, dok su nekretnina puni ko sipak.

I zive od njihovog rentanja.

Display More

izgleda bi i rentanje moglo biti upitno, otkazuju se reyervacije, za sada vec one za Uskrs, poslije bi moglo doci u pitanje i ostalo, tako da, mogu jedino politicke seminare za clanstvo u njima organizirati, ali ova sezona ce vjerojatno zvrsiti prije nego li pocne

• Moller
    • March 16, 2020 at 12:54 PM
    Quote from MickeyM

Danas i nije toliko "crno" kako sam ocekivao.

Drzim se po strani od trgovanja (cash cuvam), a i od komentara, jer ne zelim opet u "kut na kukuruzu klecati"

ja sjedio u Kavani za to vrijeme , ali tamo svi sute

• Moller
    • March 12, 2020 at 6:32 PM
    DB Italy 40 Index 15,475.00 -13.13%

simbolika

• Što smo danas tržili

• Moller
    • March 12, 2020 at 6:13 PM
    Quote from zlocesti

Ameri su se u posljednih pola sata pristojno odbili.

Choppy.

ako reziseri nece, tko ce,

2500 im je coronadno, puni su love i ako treba jos ce tiskati, dok europski avioni stoje na pistamama i cekaju Trumpove zastavice ya polijetanje

• Moller
    • March 12, 2020 at 4:44 PM

najvise sam zabrinut, jer izgleda ni gradonacelnik nam nema rjesenja za ovaj virus, inace bi se vec javio s rjesenjem, pojesti ga sigurno nece, a ni 300 ralica nece nista pomoci, iznenadilo ga, spremio se za snijeg, a uletio virus, mora da se povukao u osamu i trazi rjesenje za raskuzivanje

• Best buy

• Moller
    • March 12, 2020 at 4:24 PM
    Quote from LadyM
    Quote from Neo

Nisam bas siguran kolegice.

Nekako mi osjecaj kaze opet do 50kn.

A i svjetske cijene. No nadajmo se da ste Vi u pravu.

Hajd vidjet ćemo kad izađe izvješće. Obzirom na novonastalu situaciju i najave zatvaranja granica VIRO mi se čini opet BB, ovaj put iz drugih razloga:Njihova sirovina nije upitna jer trenutno imaju dovoljno iz domaćih izvora što bi za ostale kompanije mogao biti problem jer ih nabavljaju na ino tržištima. Povećali prethodno prodaju na domaćem tržištu,a osobito trenutno imaju veću potražnju zbog Corone.Cijene su u trgovinama još uvijek na razinama prije pandemije. Cijene na burzama utječu ako se radi o uvozu/izvozu. No pad cijena na ZSE nije nemoguć,sve pada pa bi mogao i VIRO. No da bi mogao imati dobro izvješće,bi,po logici ;)

nekako sada vec sumnjam da s 3-om blokadom racuna mogu biti best buy

VIRO TVORNICA ŠEĆERA d.d. - Obavijest o blokadi računa

• Moller
    • March 12, 2020 at 3:57 PM

ispadosmo danas pametni ni krivi ni duzni, Hanfa 'e se proslaviti i opravdati svoje postojanje u slijedecih 10 godina, nadam se da ce i ministar Beros dobiti kakvu nagradu, jer radi skupoga testa ne testira pacijente i tako imamo najbolje rezultate u okruzenju po pitanju zaraze

• Moller
    • March 12, 2020 at 12:15 PM
    Quote from KressoM
    Quote from Mrcash

Moglo bi ovo današnje trgovanje poništit, po prvi put u povijesti

Zar je netko tjerao nekoga da trguje? Zašto bi poništavali trgovanje? Možda da ponište cijelu godinu. Ili desetljeće. Ili da svima koji su u minusu ponište transakcije?

ne treba ponistavati, ali je odmah u predtrgovanju bila jasna namjera onih MKT naloga, stvoriti sto veci pritisak na dolje sa sto manjom kolicinom,

pa eto ako nije nitko nikoga tjerao, ok

ja sam cak i kupovao dosta, mozda sutra prosmrcam, a mozda ce prodavaci, bumo vidli

• Moller
    • March 12, 2020 at 12:09 PM
    Quote from Lulu1

Proslo je po 192.

pise 09.38.40 nalogom prodano 73 kom po 200 i 5 kom po 192, nakon toga je uslijedila blokada radi spustanja na novi nivo, a blokada burze je stigla u 09.45.00 i vise se nije moglo realizirati daljnje rusenje

• Moller
    • March 12, 2020 at 12:00 PM
    Quote from Lulu1

Ima li tko ovdje tko je prodao atpl na 192. Nesto me interesira.

koliko se meni cini cijena je bila 200, a onda je uslijedila blokada, jer je netko stavio na prodaju po 182, nisam mozda u brzini primjetio da je nesto proslo po 192, cekao sam u blokadi na 190

• Moller
    • March 12, 2020 at 11:53 AM
    Quote from ico8888

Panika je preslaba rijec za ovo sto se desava,ovo je kao da ce sutra poceti world war z.

ovo je puno jeftinija opcija za uzeti siromasnima, a ne moras trositi silno naoruzanje, ljude, tehniku, krajnji rezultat je isti,

bogati ce jos jednom uzeti siromasima vrijednost, nastampanim dolarima i tako to ide kroz vrijeme s vremena na vrijeme

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • March 12, 2020 at 11:03 AM
    Quote from bokkajima

U krizi ce telekomunikacije funkcionirati bolje nego bilo sto.

Kad sve stave u karantenu samo cemo sjedit doma telefonirat, uzimat jos vece pakete i gledat tko ima bolju ponudu TV programa...nece nas zanima cijena, samo dobri programi i puno brzog interneta

ima smisla, onda treba sve ostalo rasprodati, tko ce jos trebati hranu, ako ce moci razgovarati i gledati TV program prepun vijesti o virusima i posljedicama, bas ce biti zanimljivo za provoditi dana u izolaciji

1. Privacy Policy
  2. Kontakt