1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • August 24, 2020 at 2:35 PM
    Quote from maratonac

Nitko ne komentira rast dionice. Kaj ste svi prodali? Kolega mittko će nam dat TA osvrt na dosadašnja zbivanja, da znamo što nas dalje čeka... 😁

ja sam prodao i ubacujem evo u IGHaja i sukc, pa ćemo vidjeti jesam li pogriješio :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • August 24, 2020 at 2:32 PM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

pa si baš našao mjesto za uživanciju :)

ovo ti je to mjesto

https://www.vecernji.hr/vijesti/marija…na-kuna-1426079^^

štedi žena pa zato i ima....a ja sam rastrošan.....😂😀🤑

a nemoš na ZSE drugačije ni opstati ^^

• Moller
    • August 24, 2020 at 2:03 PM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

vidim niste pratili best buy:)

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…e-naci-15015025

Mlad jesam ali investicija s povratom za 20-30 god mi ne zvuči primamljivo.....uživo bi i u životu.......:)

pa si baš našao mjesto za uživanciju :)

ovo ti je to mjesto

https://www.vecernji.hr/vijesti/marija…na-kuna-1426079^^

• Best buy

• Moller
    • August 24, 2020 at 11:36 AM
    Quote from fajrvol

VIRO privremeno Best buy? Dionica je dosta nisko sa cijenom i čini mi se da bi mogla ići gore u neko kratko vrijeme. Nakon jeseni hlađenje, ili?

slažem se, osim hlađenja nakon jeseni, proizvodnja dezinficijensa se pokrenula, a toga će trebati, sirovog šećera u izobilju po dobroj cijeni, znači nema ograničenja u proizvodnji, samo je pitanje plasmana i mogu li malo usavršiti taj proizvod, da ne prodaju baš cisterne, a onda prepakiratelji uzmu lovu, u svakom slučaju, kako ova corona napreduje trljanje ruku će potrajati

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 24, 2020 at 11:23 AM
    Quote from Marielena

Dakle kolega Moller vama ce Viro biti dugorocna investicija?

Smatrate da je sadasnja cijena dno?

+viro na neodređeno,

osim ako se Viro jedini u sastavu HIŠa bude nekontrolirano kretao, inače sve vuče na oporavak i rast,

https://www.investing.com/commodities/london-sugar

da je samo doznati po koliko trže proizvedeni dezinficijens po L

• Moller
    • August 24, 2020 at 10:08 AM
    Quote from hugh

što reči na ovakvo otvaranje.....jadni smo i to je to......imam i dionica i keša.......raspoložen sam za kupovinu ali kad ovo vidim.......;(

vidim niste pratili best buy:)

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…e-naci-15015025

• Moller
    • August 21, 2020 at 3:46 PM
    Quote from Marielena
    Quote from st-brajo

kolega, priča je pola pola.

mogu Vam reći iz osobnog iskustva da sam mislio da sam pametniji od burze, jer sam se bio ukeširao u veljači, pa sam prčkao po nekim dionicama u ožujku misleći da neće cijelo tržište propasti (da sam bar uložio u INA-u ^^).

tu mi se desilo gadno otriježnjenje.

nakon toga sam se odlučio malo više educirati, posebno u domeni TA, i na trejdovima sam nadoknadio skoro sav minus iz ove godine.

lanjska godina mi je bila vrhunska, jer sam na njoj uduplao svoj početni ulog, tako da sam trenutno na pozitivnoj nuli.

nažalost, u bear marketu di smo sada, trejdanje je skoro jedina taktika koja uspijeva ili naći nešto brutalno podcijenjeno i prepoznati promjenu trenda.

Display More

Nazalost ozbiljni investitori su u proteklih 10ak godina prezivjeli nekoliko stecajeva, nekoliko delistiranja, lex agrokor itd.

Ne znam sto se u ovom trenutku moze na Zse osim zaraditi svaki dan za burek?

Ako netko ima preporuku za jednu dionicu koju se isplati drzati 2 godine neka se javi.

Display More

unazad OPTE a izgleda će i unaprijed biti OPTE:)

• Moller
    • August 21, 2020 at 3:23 PM
    Quote from hugh
    Quote from BudFox

Smijemo se, ali vrijeme je za tugu kada gledamo ovu ZSE na kojoj samo milenijalci trejderi zarađuju, a mi stari(ji) smo valjda već za otpis. Možda bi trebalo uvesti temu: Koliko smo bureka danas zaradili?

Ionako forumaši (milenijalci) uglavnom samo zarađuju i nitko ne gubi.

U stvari gube tamo neki nepoznati ljudi koji nisu forumaši ;)

Tuga je da......sve se svelo na neku izložbu i gledanje.....bid pokaže svoje, ask svoje i cijeli dan se gledamo.....zse=izložbeni centar.....

danas je petak i nema nikakve zamjerke za stanje na ZSE, tješite se što danas nije bilo onih što su navikli govoriti, Kod nas u Njemačkoj

• Moller
    • August 21, 2020 at 3:17 PM
    Quote from BudFox
    Quote from BSOD

Majke mi, leće su mi iz očiju ispale od smijeha... ^^^^

Smijemo se, ali vrijeme je za tugu kada gledamo ovu ZSE na kojoj samo milenijalci trejderi zarađuju, a mi stari(ji) smo valjda već za otpis. Možda bi trebalo uvesti temu: Koliko smo bureka danas zaradili?

Ionako forumaši (milenijalci) uglavnom samo zarađuju i nitko ne gubi.

U stvari gube tamo neki nepoznati ljudi koji nisu forumaši ;)

amateri s Poslovnog ^^

• Moller
    • August 21, 2020 at 2:57 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

a nema se, kriza je kolegice, ali ako su prodavači kupili ispod i ostvarili u prosjeku više od 10% , pa to je 2500kn i to je svakome 100 ojra, a možda je to samo jedan prodavač na sve tri, u tom slučaju se dobro opario:)

bojim se samo da bi prodavači mogli biti i oni s 90% gubitka

Kolega toliko ja zaradim za jedan dan na dlkv i igh(3×100 oira), a pretpostavljam da je ovo visegodisnja investicija.😂

Yeap, i ja mislim da izlaze sa 90 posto gubitaka.

ma tko će s vama IT stručnjacima, pa vi čim upalite kompjutor počne ispadati lova iz njega:), a prosječna hrvatska građevina ide 1/3 mjeseca na posao za taj iznos i onda se još nabacujete blatom na ZSE muzaru iz dana u dan, a toliko dobroga vam pruža, što vrhnja što kajmaka:)

pa što bi vi u tjedan dana da postanete Buffet, koji se evo skoro puno stoljeće bakće na burzi i još nema dosta:)

• Birtija

• Moller
    • August 21, 2020 at 2:31 PM
    Quote from maratonac

He, he..

Juriiiššššš!

I probijeno 6,50 kn. 😊👍

Sad lagano prema 7,10 kn...

to moj drug iz pivnice izginio u jurišu, malo je valjda previše popio pa mislio da iz birtije može malo drukati :)

il da nije ne daj bože vrijeđao koga

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 21, 2020 at 1:57 PM

eto prodao i ja konačno još jedan ERNT danas, odoh slaviti :)

• Moller
    • August 21, 2020 at 1:54 PM
    Quote from tepra

Sta je ovo danas, CROBEX zelen, a sve što imam crveno... osim Varteksa, ali u tome sam s tako malim brojem da me prakticno ne zanima...

to se stručno zove, balansiranje na nikakvom prometu :)

• KABA (Karlovačka Banka)

• Moller
    • August 21, 2020 at 1:50 PM
    Quote from kvart99
    Quote from Moller

https://www.mojedionice.com/dionica/KABA-R-A

ovo su najnoviji podaci, a on se drži starih, zašto ? valjda on zna bolje,

inače je tromjesečni za sada 7,97kn pa ako misli da će to biti ponuda, dobro stoji, ako bude

BVPS 10,02

onda loše stoji

......a ovo što se tiče prosjeka, mislim da se prosjek računa 3 mjeseca unatrag od dana kad su njih dvojica sklopila ugovor o zajedničkom djelovanju, a to je 23/07.....i to ako je trgovano više od 1/3 trgovinskih dana u tom vremenskom periodu, a to je knap (22)......

....u tom slučaju je prosjek značajno nizi, odnosno cca 6,40kn.......

.....u suprotnom ide procjena vrijednosti - jasno.......

Display More

možda vi to malo gledate previše u sipinoj boji, treba se malo opustiti i dati težište ako ne na ružičastu, onda barem na boju breskve

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…kulture-1068482

što je sušta suprotnost vama i pokazatelj da ima ljudi koji s perspektivom gledaju na bankarstvo u karlovačkom kraju, te ako zaigraju kao sve dosadašnje ekipe koje su haračile bankom

https://www.24sata.hr/tagovi/karlovacka-banka-78927

onda je manje bitno zovu li se Kurta ili Murta i Bozanićev blagoslov da im preda dionice sigurno neće dobiti :)

• Moller
    • August 21, 2020 at 1:39 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

i reklo bi se Varteks se očajnički bori za drugo mjesto

JDPL 10,00 +11,11%
    DDJH 1,78 +10,56%
    VART 10,00 +10,50%

A promet na sve tri zajedno manji od 25000 kuna😂

a nema se, kriza je kolegice, ali ako su prodavači kupili ispod i ostvarili u prosjeku više od 10% , pa to je 2500kn i to je svakome 100 ojra, a možda je to samo jedan prodavač na sve tri, u tom slučaju se dobro opario:)

bojim se samo da bi prodavači mogli biti i oni s 90% gubitka

• Moller
    • August 21, 2020 at 12:28 PM
    Quote from Marielena

Djuro i Jdpl pobjednici dana. Komedija😂

i reklo bi se Varteks se očajnički bori za drugo mjesto

JDPL 10,00 +11,11%
    DDJH 1,78 +10,56%
    VART 10,00 +10,50%

• Moller
    • August 21, 2020 at 11:49 AM
    Quote from Parica

Jadna majka kupcima DDJH-a...za par dana moci ce birati izmedju stecaja ili spajanja 50 dionica u 1...ne kuzim tko to kupuje par dana prije GS...

jeste li pratili Uljanik trgovanje, uvijek netko ima interesa, dok ne shvate da ga u stvari nema, moguće da ovdje netko vidi perspektivu,ali taj mora da onda već poznaje novoga većinskoga,

mislim da se i NB ovdje zapetljao i nema rješenja, kao ni bivše uprave, jer bi valjda već ranije nešto poduzeli, mislim da on uvijek na sve gleda nekim ružičastim naočalama u Hrvatskoj, dok oni s crnima to gledaju sasvim drugačije i perjaju dok ima mesa na kostima

• Moller
    • August 21, 2020 at 10:08 AM

evo današnjeg odgovora na jučerašnje komentare o pokretanju burze, opstojnost ovakve burze više se ne može opravdati ni zabavnim karakterom, djeluje kao stari vagon HŽeja na depou gurnut u šturc:)

ajde Brajo, potakni ljude da barem koji nalog izmijene, ako već neće kupovati ni prodavati, ja sam već dva promijenio :)

p.s. evo jedan za kojeg VIRUjem da zameće kavgu :)

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • August 20, 2020 at 4:04 PM

lijep izlog na asku-10000, netko mijenja dres

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 20, 2020 at 3:54 PM

-dlkv sve do kraja

-dio igh

+atpl privremeno

+opte :)-opte

nikako završiti prodaju ERNT započetu još jučer

gledam Kraš i nemam još pravi signal, sačekati ću jutro da vidim kako će se pijetao oglasiti, kukuriku ili kukunama

1. Privacy Policy
  2. Kontakt