za ovog malog pipija deda neće baš moći reći, ja sam na te ponosan, jesu možda slatki par, ali bojim se da će ih dosta sada baciti pipi iz ruku
Posts by Moller
-
-
meni agram nešto šteka, je li vi imate nekih problema ?
možda će se ovime opravdati, e jbg po ovoj generaciji sve uvijek zlo
-
evo HPB pnudija najnizu kamatnu stopu za APN kredite u EURIMA i KUNAMA po 2.12%...
ima nizu kamatU i od ZABA i od PBZ...bravo za HPB...
najjeftinije prodali, ne vidim tu nešto jako pozitivno za dioničare, ali za korisnike kredita da, čak mislim da se takvim potezima rijetko privuče nekoga da prijeđe iz dosadašnje banke, no dobro, imaju oni svoju logiku, manje je više
-
Taman da poskidamo Viro po 70
Neka nam Hita isplati razliku od 56 do 70...
ako pristanu ispalatiti razliku samo javite, za čas smo do 80
-
Inace, nemam apsolutno nista protiv toga da se trejda i na smecu. Tko zaradi na tome, neka mu i svaka cast.
Ja samo reagiram kada se pisu gluposti i naivne gura u vlakice.
"naivni" već 5i puta presjedaju, od DLKV, IGH,OPTE, DDJH, INGR, VIRO a vi nenaivni slobodno čekajte da opet bude po 4; 100; 4,5; 1,30; 2,5 i 45 kn ( Viro sačekajte na 20, tu je najsigurnije)
to je vaše ulagačko pravo, ali tom vašom logikom HŽom nitko nikada ne bi putovao, iako im doduše ni sada ne ispadaju putnici iz vlakova kao nekada
-
Moze li mi netko tko je upucen objasniti ima li na Viro ijedan fundamentalni razlog zasto bi dionica trebala znacajno rasti?
Hvala.
Nisam do sada pratila ni sektor ni firmu.
Samo vidim da oni niti tocno ne vrednuju imovinu niti podnose FI pa bi realnu vrijednost kompanije bilo jako tesko izracunati.
Ili netko sa par stotina tisuca kuna moze pokrenuti svaki tjedan rast na nelikvidnim dionicama sa dubioznim poslovanjem pa svoje sljedbenike ukrcavaju u vlakice?
a zašto bi cijena ostala na 50kn, ima li negdje osnove za tu cijenu, osim nekoliko "sumnjivih" jednodnevnih blokada računa,
https://www.mojedionice.com/dionica/VIRO-R-A
gdje vi pronalazite da je ta realna cijena sada baš 50kn, ne da mi se ići sada daleko unazad, ali neke stvari su se promijenile, udruživanje, povoljnije kamate kredita HBOR-a, cijene šećera se oporavljaju, država je uskočila s poticajima i odobrenih 60mil.kn za spas šećerne industrije i to Hrvatske IŠ, pa šro bi još trebalo da vidimo opet 130mil.kn dobiti na GFI pa krenemo kupovati, je ali tad je bila 500-600 a ovo su brojke 10xmanje, eto toliko od mene, možda nisam uspio objasniti što mi sve mota po glavi, ali vaše je pravo da i dalje stojite na peronu, samo imajte na umu da je zima sve bliže, a repa se vadi prije zime, pa da ne bi ostali u "Podlugovima čekajući voz(vlak) za Brezu",
-
ma kud prije, još nismo ni paru nabili, vi kao da ste uzeli kartu za express, ja ću ovaj puta lagano cipelcugom polako ili dok kondukter ne vikne Vrpolje-napolje
Dio samo, jer ovi naši vlakovi nisu baš pouzdani. Jednom davno sam grešku napravio na DDJH (crni čelik bio aktualan), i na kraju završio umjesto u plusu 40%, izašao u minusu.
onda je u redu, što samo potvrđuje onu staru, tko se na crno opeče i na bijelo puše
-
Viro vlakić je krenuo
ma nije, još manevrira po ranžirnom i kupi neodlučne vagončiće, kada krene prema Virovitici, neće ga se lako stići, tamo je pruga obnovljena i može razviti do 150kn /h a može i na dan, nama svejedno
-
- VIRO dio, +30% zasad dovoljno
ma kud prije, još nismo ni paru nabili, vi kao da ste uzeli kartu za express, ja ću ovaj puta lagano cipelcugom polako ili dok kondukter ne vikne Vrpolje-napolje
-
+Viro mislim da je trenuto podcijenjen,mozda grijesim
bome u zadnji vagončić uskočio,
-HTeja prodao vrlo povoljno da uđem još ovdje dok je kristalizacija u tijeku
-
nemaš tako veliki papir da povučeš do 15
-
a zato sve perjanice miruju jer je Hita pala
izgleda je u Hiti "učlanjeno" dosta sindikalaca
-
A pisao mi je i Admin, dobronamjerno upozorenje, kaže da je gornji graf na granici dobrog ukusa. Al' stvarno dobronamjerno. Teško je to sa grafovima, uvijek sve objašnjavati od početka, pa ponekad i " u sridu"
Za početak, nemam Viro.
Svatko od nas trgovanje razumije na svoj način, i kada konstruira graf traži odgovore na pitanja koja njega zanimaju.
Mene je zanimalo da li je više novaca ulazilo, ili izlazilo iz Vira, i da li sepapir akumulira
Neki će reći da su pitanja bespredmetna, jer je svaki papir koji je netko kupio netko i prodao.........
Ipak..
Chaikin oscilator i Money flow govore u prilog akumulacije
Linija akumulacija / distribucija je uzlazna
Cijena trenutno šeće između dvije fibo linije.
Onako kako ja razumijem akumulaciju / distibuciju / Wyckhoff /, papir je akumuliran, drže ga čvrste ruke, i vjerojatniji je rast cijene nego pad.
Hawg
vidiš, čim ne pišeš o OPTE, odmah pišeš pametnije
-
VIRO ispod 100 je buy ko kuca.
Pogledajte bv
Koliko je vrednovan his. A koliko trenutno viro vrijedi koji je vlasnik preko sladorabe
Ovo mora do 150
Riječi ti se pozlatile
a dionice isplatile
sada je i cjenovno omjer VIRO : IPKK u HIŠu tu negdje
-
a izgleda će ga biti i u Europi u solidnim količinama
-
ipak se napreduje, nemojte se samo žaliti, tko se nije u ovo uklopio s + i neka mu minus
-
Kako će nam nadoknaditi štetu? Htio sam kupovati...
Možeš si mislit, samo čekaju
Preostaje nam pratiti ono trgovanje sa odgodom od 15 min.
samo strpljivo, biti će vremena za šopingiranje, a do tada će valjda popraviti platformu
"HNB očekuje da će u 2021. godini Hrvatska imati snažan oporavak, ali postoji još puno neizvjesnosti i nepoznanica kako će se dalje razvijati situacija s pandemijom."
-
ma nek ne otvara ništa, samo nek smanji količinu upozorenja koje dobivamo poprilično subjektivno. To mi je žao. Btw.jel ovdje u birtiji barem moguće pisati bez cenzure?
da ima konobaricu, pa bi čovjek rekao, ajde ljubomoran je
-
+viro sakupio nešto malo još
-
E da Moller, sve pijano haha
Ah glavno da se trguje i da nam je burza likvidna.
ne bi uz ovakvu strukturu ulagača uopće bilo loše da Admin otvori i mali frizerski, nako za interne potrebe