+KOKA 177 kom (350kn) (jucer)
-KOKA 27kom (360kn) (jucer) / 150kom (358kn) (danas)
(.....i to nakon sto sam prethodno prodavao na 310 i 320......i to puno manje količine.......dakle, ludjak (ja).....sto drugo......)
za kvočku očito nisi
+KOKA 177 kom (350kn) (jucer)
-KOKA 27kom (360kn) (jucer) / 150kom (358kn) (danas)
(.....i to nakon sto sam prethodno prodavao na 310 i 320......i to puno manje količine.......dakle, ludjak (ja).....sto drugo......)
za kvočku očito nisi
Kakav narod takva burza.
narod je možda needuciran, ali oprostite nije narod pokrao dioničare na burzi, to su radili narodni izrodi, tako da se ne bih složio s vama
Display MoreMitkko se okanio ćorava posla. Vratiti će nam se u neka bolja vremena.
Ovo u najmanju ruku ne ide nigdje, a po pravici ide dolje
Trenutno smo na razini 2015 . godine ???
Poigrali smo se na svim malim papirima, Ingra, Dalekovod, Viro, čak je i mali Vlen došao na red. Svugdje isto, veliki računi izlaze, a mali ulagači veselo kupuju, a to naravno nije nikada dobro
Na kraju tržišnog ciklusa kaže se da pesimisti imaju novac u rukama, a optimisti papire.
Rado bih da nisam u pravu. Pamet u glavu, i sretno svima.
ovo bi onda bilo prvo spoticanje crobexa na kamen 1600, prije slijedećeg pada na 1460, pa onda tko zna ako se i tu spotakne
Prije par godina hit je bila burza Ekvatorijalne Gvineje. Mi smo bili omanji hit tamo negdje 2005.
Možda bi i bili interesantni, no ne zaboravite naše dnevne promete / koji su se p0većali oko 7x zadnji mjesec dva/.
nešto sa toliko prometa vani jednostavno ne zovu burzom.
možda "mijenjačnica dionica"
nitko im i ne prezentira našu burzu, samo im se nude nekretnine na Jadranu i unutrašnjosti, da im netko samo objasni kakva ovdje sigurnost vlada na burzi, odmah bi krenuli kupovati, jer kada jednom kupiš, to toliko padne da sigurno ostaješ dugoročno
Znači prosječan Amer, Japanac, Švabo i ostali civilizovani mogu samo sanjati da postanu suvlasnici firmi na ZSE?
Hahahahah, ovo je najbolja fora koju sam čuo zadnjih godina, svaka čast
Prilično sam siguran da firme kao ADPL, HT, RIVP, ADRS, ERNT, KOEI, VLEN bi se tržile 2-3x na NYSE nego trenutno. Možda i više. Dio razloga je pravna nesigurnost, dio nedostatak kapitala, a dio sigurno i teški pesimizam koji vlada kod nas. Ovi vanka mogu samo sanjati da kupe firmu koja dobro radi, ostvaruje dobit i ima P/E ispod 10 (neke i ispod 5
) kao što se može na ZSE...
A opet, čak ni to vam ovdje ne garantira da ćete na toj firmi zaraditi na razlici u cijeni na kratkom roku u ZSE. Pa se vi mislite...
zašto vi mislite da ti civilizirani prosječni Amer, Japanac, Švabo ne mogu kupovati firme na izlistane na hrvatskom TK, ako su već tako dobre, mislite da bi oni tek tako propustili priliku da to valja
Tko kaže da u Hrvatskoj nema tvrtki u koje se isplati ulagati? Evo jednog primjera koje jamči povrat na kapital daleko veći od bilo kojeg Blue chipa vani.
obzirom na njegove savjetničke i konzultantske te ulagačke sposobnosti, očekivao sam ga u najmanju ruku za glavnog analitičara KABA, ali nije ni ovo loše, samo da mu još oslobode kraljicu konzultanticu pa može i državne ispite prodavati preko firme
Današnji je dan spasio Viro
Pogledala sam Atpl, ne izgleda dobro, veliki papiri još nisu dovoljno pali da bi bili zanimljivi,sve skupa, za ugasiti monitor
to je kupnja u čast sutrašnjeg početka kampanje, inače što se tiče današnje cijene, ne bi se reklo da će gore, mi bi na puno toga bili dobri, ali ta eurupa nas kvari
Budućnosnice se zelene
dozrijevanje u tijeku, jesen stiže dunjo moja
https://www.seebiz.eu/tvrtke/potpisa…na-kuna/240286/
Objavljeno: 04.09.2020 / 16:32
RIJEKA - Ugovor za izvođenje radova u okviru projekta “Unapređenje infrastrukture luke Rijeka – Bazen Rijeka”, vrijedan 268 milijuna kuna s PDV-om, od čega je 85 posto sufinancirano financijskim instrumentom za povezivanje Europe (CEF), potpisan je u petak u Rijeci.
ovo je pravi posao, kao da se kod nas uvijek nekako mimoiđu iznos ulaganja i krajnji rezultat
A što paničarite, ja sam lijepo poslušala naima i primila se kuhače
Pa i vama savjetujem isto
samo moramo pripaziti da ne pomiješamo recepte, da od paštašute ne ispadne pašteta
evo još jedni "časte" male dioničare
lkri , ovdje vlakić kreće prije nego se pruga završi
koliko se ja sjećam bio je tu već neki dokap. po 20 ili tako nešto. sve u svemu čini mi se da je za nekih 150 mkn došao u posjed 60% dionica. trebalo bi listati stari forum ali kome se sad to da. bilo pa prošlo.
izgleda da nije po 20 već da se ja tad cijena burzi muvala oko 20 a on je upisao 15 miliona dionica. ako je po 10 kn onda i matematika štima
mi smo imali pravo na upis 1:2,4 novih po 10kn, drugi krug je bio ostatak, a evo i prospekta za ove nove koji misle da je lako biti dioničar i samo zarađivati, imaju što čitati cijeli dan, a mi smo tada čitali, kupili i prodali po 25-27
Vlada je pronašla tješenje za Uljanik, valjda će i ovdje pronaći neki broj iz povijesti koji bi mogli dodati i to su ta famozna rješenja, očekujem da se Rosanda kandidira za predsjednika Uprave
vas dva ste izgleda jedini ljetni obožavatelji
pa dobro i kaže, mogao je uzeti lovu, a sada će morati satima sjediti u Saboru i slušati bezveznjake za 16000kn mjesečno
meni se čini da će Zvane sjest negdi u zadnju klupu, stavit slušalice u uši i lupati po bidu i asku.
samo da se slučajno ne javi za raspravu, pa da mu ne propadne dobar trejd
pa može tražiti stanku, dok otrguje, ionako tamo rijetko kada tko koga sluša
Display MoreMeni je stvarno vrijeme da se primim kuhače, a ne burze
Koga vraga rade ovi na asku, osim što ne prodaju ?
Na fibo liniji 61%, baš prikladno, dva velika bijela .
Pa si mislim, ako čuvaju kotu 6 kn, onda je papir na 5 kn best buy
20% prinosa
A ?
zašto ne pomislite da možda količinom privlače kupca, nego baš štite kotu 6, ako se netko na nju namjeri s razlogom, neće je sačuvati s 50-60kkom
haha, ova mi je dobra
. Evo, kada sam postao saborski zastupnik, pripremali smo se za konstituiranje i raspravu o obnovi Zagreba, pa sam propustio priliku ulaganja u srebro koj je skočilo s 12 na 30 dolara - kaže.
pa dobro i kaže, mogao je uzeti lovu, a sada će morati satima sjediti u Saboru i slušati bezveznjake za 16000kn mjesečno
danas se očekuje mirno trgovanje, što je sasvim solidno u odnosu na dane kada uopće nije moguće trgovati, vidim iz postova da na forumu ima kolega nedrhtavaca, pa bi bilo lijepo da nam primjerom udaranja po asku pokažu u praksi tu svoju hrabrost, da se nitko ne ljuti
ne trebamo se mi uspoređivati s burzama, gdje u danu proklize na -2% i do kraja dana završe u +1% , nismo mi takvi ratoborni, jer kod nas kada jednom odemo u minus tu se držimo barem 2-3 dana, dok se i najveći drhtavci malo ne ohrabre,
evo ja danas još nisam ništa pipnuo a već bilježim minus, ne svojom krivnjom
Izgleda da je pad vani zaustavljen.
Do idućeg puta.
Koliko dana ce trebati da se i na Zse to shvati😂
kasno mi palimo za rast