1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Birtija

• Moller
    • September 10, 2020 at 7:15 PM
    Quote from Ledica

Večeras u Otvorenom direktor Hrvatske udruge banaka Zdenko Adrović iznio interesantan podatak.

Štednja građana u bankama premašila iznos od 200 milijardi kuna , od čega samo u ovoj godini obilježenoj korona krizom štednja se povećala za vise od 7 milijardi kuna .

Pokušavam zamisliti kako bi nasa ZSE izgledala da se samo jedna desetina tog novca umjesto da čami na štednim računima uz nikakvu ili mizernu kamatu prebaci na burzu .

Svi bi bili na dobitku ; i štediše i dugoročni ulagači i raj za trejdere i mogli bi zapjevati “ ...sve je isto , ali ništa vise isto nije ...”🎼🎸

kada kola krenu nizbrdo, točkovi jako brzo otpadaju, tako da ovih 7mlrd. bi nestalo na prvom krtičnjaku,

malo povijesti,

"Promatrajući najveće kompanije na domaćem tržištu kapitala i njihove tržišne vrijednosti, primjećuje se značajna promjena u odnosu na 2008. godinu. Ukupno gledajući, u 2008. godini sa Zagrebačke burze “nestalo” je više 200 milijardi kuna kada je tržišna kapitalizacija sa 393,9 milijardi u godinu dana prepolovljena na 177,03 milijarde kuna. No, iako je u 2009. godini zabilježen lagani optimistični trend tržišta, ipak ukupna vrijednost kompanija na burzi nije uspjela ostvariti rast. Naime, tržišna kapitalizacija burze pala je tri posto na 171,7 milijardi kuna (podaci za 29.12.2009.)."

• KABA (Karlovačka Banka)

• Moller
    • September 10, 2020 at 6:57 PM
    Quote from kvart99

Izgleda da ćemo ovdje svi, koji smo u medjuvremenu skupljali, izgubiti lijepe novce (ako prihvatimo ponudu, naravno)......no meni i dalje nije jasno gdje je u rješenju Hanfe slovima i brojkom njihova dobrovoljna ponuda ?

Pa nisu valjda mislili da je dovoljno da tro-mjesecni prosjek, odnosno fer procjena vrijednosti (a znamo i kakve su one) bude = dobrovoljna ponuda......onda stvarno bolje da je nisu ni davali, jer ionako neće skupiti količinu koju ganjaju......

sve je tu zamršeno s tim sudovima, koji ništa još nisu riješili, možda odobrovolje prijašnje vlasnike da im predaju dionice po 6,5kn u zamjenu za ujeo vuk magare, naravno uz Bozanićev blagoslov majke svete Marije

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • September 10, 2020 at 6:52 PM
    Quote from BudFox

Bome podsjeća na dršku ili još jednu manju šalicu :).

Bumo nekaj spili, kaj ne, tak se veli ;):saint:

jeste vi što odabrali kolega od ovoga

https://www.google.com/search?q=jagua…=xuEgNgsweveWEM

valja ovaj ZSE brod napuštati, kao da se već čuje glazba u daljini, izgleda kao violina

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• Moller
    • September 10, 2020 at 6:32 PM
    Quote from my moon

Tko na ovakav potez ne bi htio biti dioničar LKRI?

"Bivši predsjednik uprave je vrlo iskusan stručnjak, ali i kontroverzna osoba (nitko nije savršen) koja je djelovala u zahtjevnom okruženju Luke Rijeka d.d. Zbog toga smo i odlučili da ga zamijenimo boljim menadžerom."

https://www.novilist.hr/vijesti/hrvats…dranskih-vrata/

nema tu nećemo, treba im oteti kao i ostalima i predati pošteno drugima

• KABA (Karlovačka Banka)

• Moller
    • September 10, 2020 at 6:27 PM

https://zse.hr/userdocsimages…mnh19pikw==.pdf8o

ovi Murte bi mukte

tko s :evil: štedi ništa mu :saint: čuvar ne vrijedi, možda će ipak biti neki deal ispod svetišta, Bog ih blagoslovio zajedno s Josipom Rimac :)

• Birtija

• Moller
    • September 9, 2020 at 11:00 PM
    Quote from BudFox
    Quote from zlocesti

Daklem dragi kolega Budfox, , ponoviti gradivo !

Otvoriti sve postove na tehničkoj, malokada sam pogriješila, a kada ne znam.. ne znam...

To da bi burza trebala ići psihijatru to je šala...... a odnosi se na to da burza stvarno ne zna kuda će, niti zašto...

Nadam se da trgujete na temelju svojih procjena, a ne mojih grafova, pa sve za pet !

I kakav je to ton ?

Ja vam u biti rasprodajem sve sto imam na ZSE i kupujem Jaguara, jer su na trenutno na akciji, pa mi trebaju pare (auto, ne zivotinja da ne bi bilo)... Ispricavam se zbog tona, ali bariton sam i takav me bije glas....

Sve 5 i mudro dalje... jedva cekam primiti rucicu mjenjaca od novog Jagića ;)8):thumbup:

Display More

malo vučete na hrvatske ministre, došli ste biciklom a odlazite Jaguarom s burze, a svima kao ne valja burza^^

• Birtija

• Moller
    • September 9, 2020 at 3:25 PM
    Quote from Zvonar
    Quote from hugh

Big shit možda?

ne moze biti shit nikako. Vjerovatno ce doc ranije od nekoga ponuda jer ce ih bit vise zainteresiranih. Mozda vec sutra nesto osvane od brzih igrača. Mislim slovenci da ce imat najbrzi prst,ppd,pa tek onda debeljak.

imal neko izbroda da provjeri imal u gradu kakvi crni limuzina il šeik kakav da nije stigao Savom na jahti

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • September 9, 2020 at 3:22 PM
    Quote from PoAskuBidu

https://zse.hr/default.aspx?id=99397

Burza je razvrstala izdavatelja VIRO d.d. u segment promatranja zbog određenog perioda pojačanog promatranja izdavatelja od strane Burze.

ovi s burze i iz hanfe u zadnje vrijeme sve više upliću svugdje svoje prste. dokoni su imaju previše vremena bit će.

možda misle da se previše trguje dionicom :D

a možda je trgovanje manipulativno špekulativno, a to na našoj burzi nije dozvoljeno, sve mora biti jasno, pošteno i transparentno na štetu malih dioničara :D:D:D:D:D

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • September 9, 2020 at 2:05 PM

Đuro već nekoliko puta isplaćuje "dividendu" a ovaj posljednji obelisk na grafu će biti spomenik na coronu

https://zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=584

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • September 9, 2020 at 11:10 AM
    Quote from Parica
    Quote from Moller

a kada ste vi vidjeli na nekoj ozbiljnoj TV da neki "cigo svoga konja kudi"

u ovom vremenu se nitko baš neće trgati i čekati u redu za novi auto, možda su oni pronašli nešto drugo za proizvoditi, ali onda bi to trebao pojasniti, što se radi, ili su još na snazi samo stari ugovori, a onda, što onda ako

https://www.seebiz.eu/auto-moto/u-ko…go-lani/240458/

a znamo da ulaskom u zimski period prodaja pada i u normalnom, a ne da neće u novom normalnom vremenu

Pa rezultat uopce nije los za RH, ako znamo da renta-car drustva najvise kupuju novih automobila...cekamo mjesecne statistike za EU

dobro, u postotku i ne izgleda loše, ali obzirom da se najveći dio proda od proljeća kako je krenulo s coronom, onda pad na godišnjem nivou od 47% ipak govori nešto više, kada stanje nije dobro, treba to jasno i glasno reći, prihvatiti i tražiti rješenja, u protivnom se zavaravanjem utapa još dublje, zar se tako brzo zaboravlja naš najveći utopljenik, a za divno čudo živio je u oblacima i pričao bajke studentima na ekonomiji, tko zna kolike ćemo i kakve sve posljedice od toga trpjeti, ako ljudi ne zaborave te njegove priče i diplomiraju u takvom uvjerenju

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • September 9, 2020 at 10:54 AM
    Quote from StatusQuo
    Quote from Parica

+ ocekuju rast u 2021. u odnosu na ovu godinu

+ do sada nije raskinut ni jedan potpisan ugovor

Isao sam pogledati ljepo zvuci da rade na 75-80% kapaciteta medjutim buni me izjava kad ga pita hoce li koristiti nove mjere izjavio je da hoce sta onda to znaci da tih 75-80% kapaciteta je prihodovno manje nego okupiranost kapaciteta odaje, jer ne sicam se da mjere mozes dobiti ako si na 80% ?

taj isjecak pocimlje od 14 minute

https://www.hrt.hr/enz/otvoreno/652423/

a kada ste vi vidjeli na nekoj ozbiljnoj TV da neki "cigo svoga konja kudi"

u ovom vremenu se nitko baš neće trgati i čekati u redu za novi auto, možda su oni pronašli nešto drugo za proizvoditi, ali onda bi to trebao pojasniti, što se radi, ili su još na snazi samo stari ugovori, a onda, što onda ako

https://www.seebiz.eu/auto-moto/u-ko…go-lani/240458/

a znamo da ulaskom u zimski period prodaja pada i u normalnom, a ne da neće u novom normalnom vremenu

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • September 9, 2020 at 10:47 AM
    Quote from LodeRunner

Nekakva greska na gledalici. Crobec mi je pozelenio. Ima li tko rjesenje za ovaj problem?

nema od čega nego od muke

• Best buy

• Moller
    • September 9, 2020 at 10:41 AM

ovi što uzimaju više od iznosa koji su dali kao mito za zapošljavanje su best buy in CD (Croatia Drumovi)

https://www.vecernji.hr/vijesti/naplac…ao-sebi-1430027

• Moller
    • September 9, 2020 at 10:07 AM
    Quote from LodeRunner

Footsie je vec preko 1%. Budemo se i mi sinhronizirali s njima cim oni krenu prema dolje. Znamo mi kako se prati.

crobi više nema prostora za dolje, ako želi ostati ozbiljan index

• Birtija

• Moller
    • September 9, 2020 at 9:56 AM

zločesti

Ajde u pomirljivom tonu.

Priznajem, kriva sam. Pohlepna sam i neumna.

Al' ovako si računam. Para vrti gdje burgija neće, da li se tako nekada govorilo... sve će se to riješiti u svoje vrijeme. Veliki se uvijek dogovore. Između sebe i sa nadležnima. Ima ponuda koje se ne odbijaju.

Suprotno svom najboljem interesu, jer rado bih dokupila po cijeni nižoj od današnje,( žena koja nema tri čarapice je greška prirode) , razmislite hoćete li bacati papire ili se još malo strpiti ?

Dulje od nas u papiru, čekajući preuzimanje, sjedili su samo siročići u Maestralu.

I btw, Opte ima imovine, našla sam noticu o tome u izvješću HT, izvol'te čitati. :)

I mene ponekad puknu žifci, to je ljudski. Al' onda se primim kuhače. Pomaže. :S

dok ovaj proces s OPTE završite, vidim vas u novom restoranskom biznisu, kako bosa radite u kuhinji^^

• Moller
    • September 9, 2020 at 9:27 AM

evo malo promjena,

https://zse.hr/default.aspx?id=99384

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 8, 2020 at 9:59 PM
    Quote from Ledica

Sad barem znadem tko je pijetlić koji rastjeruje moje jato koka , moram podignuti čvrstu ogradu oko mojih koka . 🤪

Neš ti burze na kojoj je najbolje trgovati kokoškama 😂

obzirom na promete mogli bi u nekom Dnevniku poimenično objavljivati tko je što tržio na burzi

• Birtija

• Moller
    • September 8, 2020 at 9:52 PM
    Quote from nemo

baš su jadni. Šaka jada. A ne ko traderi na ovom forumu.

a čuj, nije lako postati Gazda u Rvackoj, za io se valja pomučiti, kao što veli onaj Josipi Rimac dok milijune zamagljuju, Bog te blagoslovio :) ma negdašnji pravi kraljevi su za njih pdim

• Moller
    • September 8, 2020 at 1:52 PM
    Quote from titulus
    Quote from nemo

čekam opte na 4 i niže

rivp bar 22 i niže

adpl na 130

možda koji zlatnik

kune se ionako još štancaju do 2022...

Evo koja vrsta ulagača ovdje ulaže...

Da su cijene na tim razinama, čekao bi na 3, 16 i 100, a ni sam ne zna zašto

Display More

pa tako je uvijek na čekanju i ima barem nekakvu aktivnost na burzi, mijenja naloge, prebacuje, dodaje, a kada jednom kupi sasvim je bespotreban, samo treba gledati kako pada, zato se stalno izmiču(emo), zagrada se odnosi i na mene, da ne bi ispalo kako sam ja od onih postojanih na nekoj cijeni

Quote from titulus
    Quote from nemo

ja znam zašto. Da, zaista se svatko bavi kupoprodajom na zse

Volim učiti i molim prosvjetljenje zašto Opte vrijedi 4, a ne 4,81 ili 9, adpl 130, s ne 100 ili 200 rivp 22, a ne 10, 0 ili 40

vi kao da nikada niste išli u školu s onima koji to u isto vrijeme ne vole, danas su vam takvi na čelu države i njenih institucija i šire se dalje

• Moller
    • September 8, 2020 at 12:01 PM
    Quote from nemo

Po prometu opet se prodaju/kupuju bureci&yogurt. Mali švedski stol adpl, gradevinu, i brodovlje. A i turiste. Keš samo za jesti i režije. Mobitel & automobil je od firme😎

samo ovaj HR23BA dobro trguje, svako dan preko 5mil. :D

1. Privacy Policy
  2. Kontakt