1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • December 1, 2020 at 5:36 PM
    Quote from prdekalo

moller:kriva procjena..u trendu smo rasta..triba si jos pricekat

te su mi ostale još sa 4,50 pa da mi ne kvare prosjek:), ništa ne brinite, nakupovao sam ja toga, jedan cijeli dan sam kupovao samo Opte , ali prodati neću sigurno sve u jednom danu

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • December 1, 2020 at 3:22 PM
    Quote from maga

zanima me ako ima koji hrabri da posteno napiše da je prodao danas optimu (a ocito ih ima)....hvala

ja sam prodao prve 2000 po 5,32 u 15.03 i to samo zato što me stalno preskaču na asku, neću ni ja čekati da baš ništa danas ne utržim, a tako lijep dan :)

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • December 1, 2020 at 2:55 PM
    Quote from prdekalo

prije 2 dana san napisa da idemo na novi level..admin me izbrisa..

a predlagali su da zločesti(a) bude moderator, kao da ovaj nije dovoljno zločest :)

upss:saint:

• Moller
    • December 1, 2020 at 2:48 PM
    Quote from airfire

Nisam li vam bio spomenuo da ce mo do polovice 12 mj. biti pametniji. 😁 Ocito netko nesto zna

ja znam da je Vakula najavio snijeg

ode, izgleda neki nisu čuli zvono da prolazi

• Moller
    • December 1, 2020 at 2:21 PM
    Quote from alfa

4444 na 5,34 = Moller?

^^ nemam naloga ispod 5,40

dalje se već nađe pokoji:)

Quote from zlocesti

Hm

Imaju dobre živce, jer ne znaju kada će nekome od nas puknuti žifci, pa se istresti po njima.

Stražnjica im je na " izvolite "

bolje vi otvorite još koju čarapicu i malo pojačajte ulog, danas nije dan od kuhača, ostavite se ćorava posla i ne gubite vrijeme

• Moller
    • December 1, 2020 at 12:26 PM
    Quote from Jubito
    Quote from zlocesti

..Ne zna se kuda idemo.

Ako je Pump and Dump, operacija je bila skupa sa malim cjenovnim pomakom, to se inače radi kao Blitzkrieg

Ako netko izlazi na ovih bijednih 5 kn, uoči očekivanog okončanja procesa prodaje, mi smo ekipa moja nafuckali, loše nam se piše.

Mene ovo podsjeća na dane kada je PT Drvo kupovao

Previše je ovih podmetača sa po par desetaka tisuća komada naslagano na bidu, ti su tu da stvaraju dojam povećane potražnje, a ne zato da kupe nešto.

po meni su to kupci, jer svako izlaganje naloga unutar raspona bez pokretanja dražbe je kupac, što god netko o tome mislio, jeste da su ovi malo možda zakasnili, ali da imaju volju kupiti, to je sigurno, jer nema onog brzopoteznog preskakanja i sklanjanja naloga, mislim da su ovo stabilizatori temeljenja i ako se danas održi ovaj prosjek, sutra je tek srijeda

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • December 1, 2020 at 11:31 AM
    Quote from StatusQuo
    Quote from Zvonar

Naravno.cak i prije. Sve cemo cut na nadzornom odboru za desetak dana.fond se mora čistit.

Cijem nadzornom odboru ?

valjda fondovom, neki su već krenuli šoping grozničavo, utri transakcije prošlo 12kom od 7,10-7,20, čudo

• Moller
    • December 1, 2020 at 10:09 AM
    Quote from BSOD
    Quote from Moller

nema ovdje više zabave, postalo je sada ozbiljno, a ni kočničar se više ne pojavljuje često, valjda mu dosta rasipanja dionica, nema više bubanja po 4,90:)

Sad će malo kočničari biti ovi koji su uzeli 30 lipa po papiru, to bude trajalo dan dva....

mislim da se već kočničari pomalo sklanjaju, došao je red na pregledače kola da ispitaju kotače, koliku brzinu vlakić smije razviti,

kuc, kuc

• Moller
    • December 1, 2020 at 9:48 AM
    Quote from zlocesti

Kretanje cijene na burzi obično je iz nekih razloga i indikativno glede mede i razvoja događaja o kojima ne znamo ništa.

Osim što nas zabavlja gledati, u nedostatku pametnijeg posla.

Živ se čovjek mora negdje i zabaviti. 🙃

nema ovdje više zabave, postalo je sada ozbiljno, a ni kočničar se više ne pojavljuje često, valjda mu dosta rasipanja dionica, nema više bubanja po 4,90:)

• Moller
    • November 30, 2020 at 10:03 PM
    Quote from zlocesti

Pump nije. Drugačije to izgleda.

A valjda je netko krenuo u shopping, kupio koliko je mislio i to je to.

Vidjeli smo i to u više navrata.

Mene više zanima razina od 6 kn. Dežurni redar. Hoće li se pojaviti.

mislim da neće, jer je to vjerojatno i bio ovaj što je još želio pokupovati, imali smo prije 5-6 mjeseci situaciju da kupac nije bio zainteresiran za preko 6kn, danas je ipak nešto drugačije i početkom cijepljenja polako će se zaustavljati negativne posljedice pandemije i kupac više nema puno vremena za čekanje, jer je prijepandemijska procjena bila najprije 7,32 a potom 9,25 i naravno da će otklanjanjem opasnosti i vraćanjem u normalu tj. novonormalu i cijena polako ići na tu zadnju procjenu, meni je to normalno da ne kažem novo normalno

• CORONA virus

• Moller
    • November 30, 2020 at 9:44 PM
    Quote from Ledica

Premijer Andrej Plenković pozitivan na Covid19 .

on se vjerojatno zarazio u koloni sjećanja u Vukovaru, samo što je tajna služba odradila da se najprije prikaže da je zaražena supruga, a on kao fol negativan jučer, a danas pozitivan, mislim da je ipak on kliconoša i da je zarazio suprugu, sada će mu Milanović pojesti živce, jer nije kao Kumek koristio Cecinu antivirusnu terapiju, ovo je luda država i treba je najbolje što prije napustiti

• CORONA virus

• Moller
    • November 27, 2020 at 3:16 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

ne bih se htio igrati epidemiologa, nisam ni spomenuo problem širenja virusa, nego smo financijski iscrpljeni i prezaduženi za brzi oporavak, zar mi na burzi ne vidimo prvi kakvo je stanje gospodarstva, koje će to firme iznijeti taj sav trošak koji se stvara,

nemojmo se zavaravati, nismo političari

To je jasno da to necemo imati od kuda platiti. Evo drzavni sluzbenici izborili povecanje placa. Adio pameti.

to smo već apsolvirali kao poželjno, jer će oni povećanom potrošnjom održavati realni sektor na životu (op.p. Ribič &Co.)

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • November 27, 2020 at 2:57 PM
    Quote from rambo_5

Meni ovo više izgleda da je netko prije koji mjesec mudro, jeftino napucao cijenu dionice i sad lagano čoka po bidu i izlazi skuplje nego je realno...

a meni se čini da će nas paštetari kupiti za kikiriki, eto gdje smo dogurali, obzirom na vlasništvo jedino da država utuče još love i napravi Đuro Republika d.d.

https://hr.investiramo.com/stocks/holder-…UBLIKA+HRVATSKA

• CORONA virus

• Moller
    • November 27, 2020 at 1:10 PM

ma znamo mi svi da smo mi neorganizirana država, na žalost vode oni koji bi trebali biti na začelju, ali jedino takvi i hitaju u politiku, jer tamo možeš presjediti cijeli mandat npr. u Saboru i da te nitko ništa ne pita, puno ih uopće i ne dolazi i ne pojavljuju se, nego se našetavaju po gradu ili saborskom kafiću, mi nemamo urođeno tu samodisciplinu, zato nam je sada svaki drugi stanovnik epidemiolog, pola politike su stožeraši, na desetine je stručnjaka koji se međusobno nad.ebavaju, a finacijeri su u strahu istrošili previše milijardi i sada mi se čini da smo švorc, pa ne znamo koga, kako, koliko i u kojem vremenskom intervalu obeštetiti,

ovi što traže neke ustupke na osnovu sadašnjeg stanja u slijedeće tri godine, nisu ni malo realni, pa već iduće godine mogu im pare ispadati iz džepova, ako cjepivo bude pravovremeno i kvalitetno, svi će nahrliti prvo u birtiju da proslave i još ako uleti kakvo prvenstvo u nečemu, sreći nema kraja, onda mi tek dolazimo do izražaja

• Što smo danas tržili

• Moller
    • November 27, 2020 at 12:14 PM
    Quote from dionicar

kolege, bilo bi lijepo da i napiüete koju ste količinu kupovali.

egzibicijsku

• Što smo danas tržili

• Moller
    • November 27, 2020 at 11:35 AM

+OPET

+ddjh

i to sve s lakoćom, čudno

• CORONA virus

• Moller
    • November 27, 2020 at 11:15 AM
    Quote from barbosa

kol. Moller, mislim da je taj postotak tek pregovaračka osnova i nije 70%...

U drugom modelu traže osiguranje prihoda i samim poduzetnicima, ne samo za radnike i njihove plaće - 50 posto od istog razdoblja prošle godine kao direktna dotacija iz koje se isplaćuju i radnici uz oprost doprinosa. Očekuju, nadalje, oslobađanje od svih fiksnih obveza tijekom lockdowna na svim razinama vlasti (najamnine, komunalne naknade, komunalne usluge - odvoz smeća, vodne naknade, spomenička renta...), inzistiraju na smanjenju PDV-a te traže oslobođenje od parafiskalnih nameta.

krenuo je onaj Medak spominjati 70, naravno da zauzme što bolju poziciju, govori da nije netko kriv ako je nakon osnovne škole odabrao ugostiteljstvo, ali što će obeštetiti ovakve ljude,

https://www.vecernji.hr/vijesti/lijecn…-zivote-1449263

jesu li oni krivi što su izabrali sestrinstvo ili medicinu, nekako mi ti njegovi istupi djeluju malo govnjarski u odnosu na cijelu situaciju i stanje, te napore ostalih puno bitnijih struka, inače nemam ništa protiv ostalih ugostitelja, ali taj mi djeluje malo nadmeno, valjda ga ponese funkcija i kao da nema božje kune u džepu, pa će mu kaže ljudi gladovati, ma tko još danas vjeruje u takve floskule, neće ni Badrićka stići sve kumpire okopati i povaditi, vrijeme je nekima prihvatiti se motike, ako nema drugog posla, svi smo generacijski rizična skupina, nema više posla do pemzije(mirovine)

• CORONA virus

• Moller
    • November 27, 2020 at 10:54 AM

ništa meni nije urezano, ali tražiti 70% prihoda od prošle godine, djeluje malo bezobrazno, dok i svi drugi sektori trpe ili će se to odraziti kasnije, sa ostalim se slažem, treba obeštetiti sve koji trpe štetu, ali netko mora reći što je to realno i koliko

• Moderiranje Foruma

• Moller
    • November 27, 2020 at 9:57 AM

kada naletim na nekoga jako različitog, uvijek pomislim, na svijetu nas je 7,5mlrd i jasno je da nas mora biti svakakvih, onda pokušam naći nekoga slijedećeg, recimo uvjetno normalnog ka šta sam i sam :)

predlažem temu - Sto ljudi sto ćudi- gdje bi se moglo pisati, svađati, pa i potući virtualno, ima tih igrica za pucače pa neka izvole, sada je to barem jednostavno, ne moraju skakati po ulici i igrati kauboja i indijanaca ka nekada:)

• CORONA virus

• Moller
    • November 27, 2020 at 9:44 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

BudFox,

mi imamo ogromnih problema, samo nemamo tko će to narodu i priznati

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvats…di-kuna-1059393

naravno da mi više ni pod cijenu života ljudi ne možemo sebi dozvoliti zaustavljanje svega, onda ispada da nam je kao glavnim svjetskim kavopijama važniji taj napitak i druženje nego bilo kakva druga djelatnost i aktivnost, pa onda imamo uvijek na prvom mjestu kafiće, kafiće i još malo kafića,

https://www.seebiz.eu/drustvo/milino…g-cacica/245966

što se također redovno može čuti iz usta glavnog epidemiologa Capaka, koji već dobrih šest mjeseci capka u mjestu zajedno sa stožerom i mislim da nemaju ni pravac djelovanja ni rješenje, samo figuriaraju, a stvari se odvijaju same po sebi, rekao bih stihijski, jedino Čačić spominje proizvodne djelatnosti, radna mjesta i održanje onog najnužnijeg, a za ostalo biti će vremena, ako ovo prvo primijenimo, jer ako se liječnici i zdravstveno osoblje bore toliko s ovim problemom, ne vidim smisao da se netko bekelji po kafićima nekoliko mjeseci i svojim ponašanjem možda namiče novi posao zdravstvenom sektoru

Display More

Dragi kolega, samo kafici, restorani i teretane nisu niti bili zarista. A kako skole, shopping centri i fakulteti ostaju otvoreni, ne ocekujem nikakve stvarne promjene. Nesposobna vlada...

Display More

ne bih se htio igrati epidemiologa, nisam ni spomenuo problem širenja virusa, nego smo financijski iscrpljeni i prezaduženi za brzi oporavak, zar mi na burzi ne vidimo prvi kakvo je stanje gospodarstva, koje će to firme iznijeti taj sav trošak koji se stvara,

nemojmo se zavaravati, nismo političari

1. Privacy Policy
  2. Kontakt