valjda je svima jasno da je dionica danas u segmentu prenemaganja
Posts by Moller
-
-
nego, zna li netko malo više o ovom novom izdanju CIAK, ako netko zna pobliže o poslovanju, ovako piše u prospektu
"Neto vrijednost imovine Izdavatelja po Dionici na datum posljednje bilance Izdavatelja
prije javne ponude (nerevidirana konsolidirana bilanca na dan 30. lipnja 2020.),
izračunata kao razlika imovine i obveza Izdavatelja (194.042 tisuća kuna) i podijeljena s
brojem Dionica (13.406.390), iznosi 14,47 kuna po Dionici te je za 58,66% niža od
cijene po kojoj će se izdati Nove dionice (35,00 kuna)."ima li to smisla kupovati ?
Ima smisla to kupovati samo ako si nakon drugog osnovne rekao školi zbogom jer ti je bilo dovoljno naučiti računati do 100.
pa to sam i pitao, otkuda onda toliki optimizam u njih, tko će to kupovati
-
bome valja sutra i "usisavaču mijenjati vrećicu"
-
nego, zna li netko malo više o ovom novom izdanju CIAK, ako netko zna pobliže o poslovanju, ovako piše u prospektu
"Neto vrijednost imovine Izdavatelja po Dionici na datum posljednje bilance Izdavatelja
prije javne ponude (nerevidirana konsolidirana bilanca na dan 30. lipnja 2020.),
izračunata kao razlika imovine i obveza Izdavatelja (194.042 tisuća kuna) i podijeljena s
brojem Dionica (13.406.390), iznosi 14,47 kuna po Dionici te je za 58,66% niža od
cijene po kojoj će se izdati Nove dionice (35,00 kuna)."ima li to smisla kupovati ?
-
Sve što ne znam o životu piše u knjigama.
Sutra 125 kn i kupujem knjigu dioničara.
Howgh !
Bolje si kupite nove deblje čarapice, jer je vani zahladilo
A i na burzi, koliko vidim
kada proda Opte, onda će malo osvježiti kolekciju, knjiga je za sada ipak bolja investicija, jer se očito Kuharicom ne može pomoći u ovome trenutku
-
Još malo pa metla do 6...
Ipak je ovo kladionica.
meni opet djeluje da je danas ipak usisavač na djelu, ovaj na 5,20 čisti vrhunski
-
Evo jučer smo prvi put prešli 1000 (1004) jedinstvenih posjetitelja u danu.
U prilogu je dnevni i mjesečni graf posjetitelja, što kažu kolege tehničari, kuda će?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. meni ovo izgleda kao Wyckoff-ovo dno
meni opet nekako djeluje da bi valjalo malo redizajnirati
-
zločesti,
sve je lijepo prikazano i vidljivo, samo se graf pojedine dionice ne može promatrati bez sagledavanja stanja Crobexa i vanjskih faktora, koji nam trenutno ne idu u prilog, Crobi se zaletio prethodna dva dana i mora malo doći do daha, računam da mu kao našem starom znancu neće biti problem testirati razinu 1700, a do tada neće ni Opte drugačije reagirati, bez obzira što povjesničari o tome mislili,
i slažem se naravno s ovim vašim, čini mi se, da stvarno vam se čini,
evo i jedna prigodna za vas dok čekate činidbu i dolazak UG s kuhačom
-
u tišini lijepih +30ak% lagano ovih dana, ako i neće mijenjati vlasničku strukturu, neki jako krenuli u kupnju
-
Crobex na marici ?
ili fond menageri ?
!3 milijuna kuna prometa , uz rast indeksa 2%
pa neće na Silvestrovo nabijati prinos fondova, treba privući tu ogromnu štednju na svoj mlin, neka samo rade
-
Da, u ekonomskom smislu nam je najbolje bilo za vlade Tima Oreskovica koji niti je znao hrvatski jezik niti je imao ruke u Saboru.
al su hrvatske građevine uživale
-
pa čekati ću s novcem, nisam ja zaljubljiv
znate kako se ja odlučim za prodaju, čekam 1-2 h i ako mi se ukupni portfelj više ne povećava, krenem malo kratiti da dođem do obrtnog kapitala i tako održavam likvidnost, nemojte i vi sada tako, nije to savjet
A da pričekate dan, dva umjesto sat, dva......😍😃.......šala
pa čekao sam ponedjeljak, utorak, danas je srijeda, neću valjda čekati petak, isto šala
-
moller:opet ste uranili izac OPTE....jucer ste izasli OPTE 5.32 A danas ste to mogli na 5.60...OPTE se vraca na pretkorona cijenu..i tu ce se cekat objava
pa čekati ću s novcem, nisam ja zaljubljiv
znate kako se ja odlučim za prodaju, čekam 1-2 h i ako mi se ukupni portfelj više ne povećava, krenem malo kratiti da dođem do obrtnog kapitala i tako održavam likvidnost, nemojte i vi sada tako, nije to savjet
-
-Opte 1/3 za sada
-Rivp 1/2
-Ht 1/2
-
Nisam pratio, jel KPH izdala neko priopćenje da je komitet za burzu izdao odobrenje da se smije rasti više od 0,2%?
Premjer bolestan, Crobi prsti od zdravlja.
samo neka nam premijer ozdravi, a Crobi će se već nekako i sam snaći, ovo je jako dobro krenulo, možda tek mala korekcija do 1700 na otpor i onda pravac 1900-2000, utjecaj trgovanja ETFovima je očigledno doprinosi rastu svega što valja
-
Crobi kao da je već cijepljen, djeluje da će do 1900 bez zaustavljanja
-
ako bi mene pitali ili još bolje htjeli poslušati, mislim da oni to grade za prodaju velikima, kao što se događa s distributerima plina, na kraju krajeva sva će infrastruktura jednom otići u ruke velikih igrača i fondova i sve se svodi na to da čim se probudiš, netko od njih kaže kao danas oni sakupljači na ulici; Daj koju kunu
ako i grade za prodaju velikima, gdje je tu optima, veliki se tako još više debljaju, a malo većim malima (optima) ostaje još manji dio kolača?
ajde pročitajte svoje pitanje, jer u njemu se i nalazi odgovor, tajna je u "debljanju kolačima"
-
ako bi mene pitali ili još bolje htjeli poslušati, mislim da oni to grade za prodaju velikima, kao što se događa s distributerima plina, na kraju krajeva sva će infrastruktura jednom otići u ruke velikih igrača i fondova i sve se svodi na to da čim se probudiš, netko od njih kaže kao danas oni sakupljači na ulici; Daj koju kunu
Pa jasno. Valjda će seoski poglavica upravljati resursima i provajdati 250 programa i gigabitni internet.
e njegovo je da uzme koju kunu dok se gradi infrastruktura i zato su poglavice uvijek zainteresirani da se nešto gradi, nešto slično kao kada gradite žičaru i fućkate
-
A zašto se vi toliko upirete u misljenju da nitko neće željeti kupiti tu firmu?
Za Optimu postoje javno dostupni podaci o oko 350.000 RGU sto prema nekim izvorima se može procijeniti na cca 200.000 korisnika. Optima je nacionalni operater i nije direktno usporediva sa malim gradskim operaterima.
Okrenite pilu naopako i zapitajte se za koga ili sto ulazu ti maleni i ulažu li kreditom i uz pomoć fondova i drugih strukturnih instrumenata iz EU? Mislim da se odgovor nameće sam po sebi.
-
valjda fondovom, neki su već krenuli šoping grozničavo, utri transakcije prošlo 12kom od 7,10-7,20, čudo
To je burza, bit ce ti čudo kad bude 50?
ma nisam se ja čudio ni kada je sa 50 došla na 3, pa neću ni obrnuto, u međuvremenu da podsjetim,
ošo Doboj,
http://www.poslovnojutro.ba/details&id=71624
ošla proizvodnja otkivaka i autodijelova Unidal,
https://www.vecernji.hr/vijesti/unidal…i-smjene-932137
ošla cinčaona, ošli radnici,
http://radnickaprava.org/tekstovi/novos…ijele-se-otkazi
ošle Uprave, ošo čika Luka i državni poslovi tipa bukobran
https://www.rijekadanas.com/arz-dalekovod-…j-zaobilaznici/
ah da , sada su ostali samo na core biznisu da mlate pare, ovo su im samo bile smetnje ionako,
sada nastupa novonormalno