Pada mi na pamet da se takvi nalozi stavljaju kada zelis iscijediti prodaju.
A ne zelis da te pokupe.
A sad idem razmisljati o iducim razlozima 🙃
možda zašto se ovi manji približavaju
Pada mi na pamet da se takvi nalozi stavljaju kada zelis iscijediti prodaju.
A ne zelis da te pokupe.
A sad idem razmisljati o iducim razlozima 🙃
možda zašto se ovi manji približavaju
nije valjda da nitko nema nikakvu rodbinu koja radi u Credit Suisse, da nam malo prišapne što se priča po hodnicima?
ili možda u WC-u prilikom piš pauze?
E moj Brajo nije to baš tako... Nebi vjerovao...
Moja punica radi u u banci pa ne možeš izvuć jednu rijeć iz nje, makar bi mi to koristilo u poslu,a kamoli s kulturnim švicarcima imati posla...
Ako netko nešto i zna to je onda jako sužen krug ljudi jer radi se o ugledu, reputaciji i na kraju krajeva nitko neće da nekažem što, u tanjur iz kojeg jede..
još se javno hvališ po forumu kakav si loš zet, pa nema te punice ni tajne koju ne bi napravila za dobrog zeta
oprosti, kraj je tjedna
tako je, izvan dometa se ne računa kao ozbiljni prodavač, više manekeni
Pa ima u dometu skoro 100.000 komada. Šta se to ne pokupi kad je priča sjajna?
meni više ne treba, a izgleda ni ostalima
Display MoreKolega, ovo sto ste napisalo je jako hrabro. Iz barem dva razloga:
1. Tvrditi da insajderske informacije nesto kazu je isto kao da ste rekli da ih imate, sto je ludo samo po sebi, i
2. Iste takve, bez navodjenja izvora i konkretnog sadrzaja javno pisati kao nesto pouzdano je jos ludje.
Ovo su elementi kaznenog djela. Ozbiljnog.
Srecom po vas, mozda i samo mozds vas izvuce, trziste bas i ne vjeruje u to pa vas mozda nitko ne shvati ozbiljno.
Insajderske informacije nisu iz uprave niti nikoga tko radi u financijama firme, vec samih pomoraca. Ne mora to ništa znaciti ali po meni i njihovo viđenje kompanije moze biti nekome vazno za ulaganje.
ne želeći podcjenjivati težak i častan posao, ali mislite li da oni znaju kakvo je pravo stanje firme, ne bi li oni u tom slučaju sjedili negdje u uredu, a ne plovili svjetskim bespućima, nemam dionice, da ne bi pogrešno shvatili, ali bi mi bilo drago da se firma izvuče, kako radi tih nezadovoljnih pomoraca, dioničara, pa tako i uprave, nisu ni oni baš uvijek sve krivi
na 6,38 je dražba uravnoteženja, sve sto je iznad toga ne uzimam za ozbiljno. neka spusti te naloge malo ispod te cijene
tako je, izvan dometa se ne računa kao ozbiljni prodavač, više manekeni
koliko sam ja shvatio Božinovića u stožeru, samo policija može otjerati virus
Ali je panika.. Brani se front na 6.4
e pa da smo se prije organizirali sada bi ih pojeli za 5min
ja ću za zadaću povući najprije sve prodajne naloge pa da vidimo kako će to u ponedjeljak djelovati
Viro, da vratim lovu koju sam tu izgubila😂
mislim da je ZSE glavna meta, ili će nam dalje sve biti isto
ali evo moj mali skromni doprinos i podrška odmah na 25,40
ljepše je za vidjeti
Kod OPTE je stvar je da je bolje biti u dionici preko vikenda nego je prodati preko vikenda kao sto neki rade.
Jer mozda za vikend dođe vijest o prodaji, a onda jedino lupati glavom od zid.
pa i bolje da ima produženo lupanja u zid, da dođe pameti
Display MoreDisplay Moremislim da je i kod nas sazrijelo vrijeme za ovakvu temu.
ovdi ne igraju ni evaluacije ni fundamenti ni TA.
Vi koji imate hrpu cash-a koji Vam ne treba potegnite vlakić, a mi ostali ćemo se priključiti.
ako nećete Vi osobno, dajte taj cash svome pomladku.
mislim da je krajnje vrijeme da na ZSE ne igramo jedni protiv drugih i stalno se nadmudrujemo, nego da poguramo nešto što ili se preuzima ili prijeti delist ili je podcijenjeno, pa da svi zaradimo
Ovo što se preuzima možemo napucat na koliko god hoćemo, a onda preuzimanje bude po 5 puta manjoj cijeni. Nije to baš neka opcija. Trebalo bi prvo izglasat koje dionice ulaze u uži izbor, a oko čega bi se večina složila.
to ne bi imalo odmah efekta na ove koje su u procesu, ali na sve ostalo bi nakon nekoga vremena djelovalo, pa ne bi nitko ni pomislio da daje neke nebulozne elaborate, jer eto neki trećerazredni revizor je kao fol nešto izračunao
ajde od ponedjeljka da ne krenemo baš petkom
Pa i mi se skupljamo na jednom mjestu.... da bi se svadjali
Mi da se i skupimo, ne bi se mogli dogovoriti oko toga koju dionicu drmati. Tu bi odmah nastala svađa i razmomilaženje.
pa kao svaki naš sindikat, ali zato vođe imaju košaricu oko 15k kuna + vjerojatno još po koji dodatak
https://www.index.hr/vijesti/clanak…&index_vid=2943
Ne možeš se riješiti nameta, pa ne možeš!
Sve skupa dobro nam je, na tržištu kapitala
nije to nikakav namet, to je obična robna razmjena,
mi njima obične kune, oni nama vrate par zlatnih,
oni od naših žive, a poduzetnice se zlatnima dive
nije li to divno
preko 200 mil.kn sakupe čika LukaBanjaLuka i njegova klika
S ovim novim klincima s REddita pada sve u vodu. Uzalud i tehnička i fundamentalna analiza. Na snazi je igra pohlepe.
pa bas i nije-ukazala se prilika jer su fondovi tolko postali pohlepni da su pretjerali(140% shorta) i sad im ekipa vraca njihovu pohlepu natrag..
Ja to gledam kroz te klince. klinac moze ispusit svojih 100- 1000$ a eto napravio je kaos s svojim frendovima koji je tek poceo i pitanje je gdje ce zavrsiti.
prosjek portfelja RH je kolko sam negdje procitao oko 5-6000$ a cisto sumnjam da su bas svi ulozili bas sve u GME. a cifre gubitaka fondova u broju nula ni neznam napisati
jer svaki dan rastu kao i broj zarazenih "eksponencijalno"
Za neupuceno evo kratki osvrt na srz problematike shortanja GME.
Neviđen kaos koji je rasturio Wall Street: je li slučaj GameStop početak kraja dominacije fondova
ovo je ključno i u potpunoj suprotnosti od nas;
"Ova situacija s GameStopom je možda indikator kako stiže nova investicijska sila, budući da se mali investitori okupljaju na jednom mjestu i slijede jedan drugoga u veliku investiciju."
zato svako malo netko ostane delistiran, squezan po nekakvim čudnim elaboratima i tako nam i treba
Ne daju dušmani preko 44, a sad šta se čeka tko zna.
Možda plima da brodovi puni derivata isplove na pučinu.
Možda je u pitanju isti MM kao na ATPL, mislim ovaj neslužbeni
E kad mi nemamo Reddit ekipu😅
mi smo već odavno Rettard ekipa, što će nam oni
Display MoreDisplay More- kod nas možete kupovati ali kad krene prodaja problemi.
- onda taj "šort" kod nas ga nema, ne možete se kladiti na pad, vani to radim, kladim se na rast ili pad, nemojte misliti da je to nešto gdje se laganini zgrće velika lova, puno toga se mora znati, a važan je i faktor sreće, evo ja dobijem na jednu kombinaciju glavi zgoditak jedne igrice HL, e da je to sada bio "eurojackpot" ali nije, ja sam skromna, dobro mi dođe i ta sića.
- i OPTE, ja sam to srušila, na vrhu, sa ne baš puno prodanih dionica, veći strah je izgleda izazvalo moje kucanje prodajnih naloga.
- još imam dosta te OPTE, s većim dijelom idem do kraja, ako ju još srušite krećem u kupnju.
- trenutno sam na kupnji 4 dionice, polako, akumulacija.
- i za kraj, ove godine mi je krenulo, napravila sam veliki plus cca 10%, OPTE, VLEN...
- dosta sam prodala ERNT, kapitalizirala zaradu od cca 50%.
Ma kad imaš takvu hrpu novca, jedan dio možeš žrtvovati i sa njim radit dar mar, nije bitno ako i nešto izgubiš, važno je napravit pomutnju 🙂
nije li Prvi među nama imao lovu, jahte, helikopter i dvorac, pa sada bježi okolo raščupan i prljave kose, jer nema ni za frizera
Evo opet na kupnji onog numerologa s 4 četvorke.
Kupnja 4.444 na 5,72 , kolega koji je spomenuo da je to možda slično kašljucanju na Milijunašu moguće je u pravu, ide li to možda dolje do 5,72 pa onda u nebesa ?
Mislim da Krešo stavlja takve brojke jednom sam ga skuzio
da ne sugerira na tu cijenu i navlači da još utovari parstotisuća
Je li to netko prodao 1 dionicu Tpng po 44 kune? Brokerska naknada je veca?
to je MM ali ne ovaj službeni, prevesti možete po želji
Cijena se uvijek malo konsolidira prije idućih pomaka.
Ako se održi linija 5,60, tehnički je ispunjen preduvjet za očekivanje idućeg scallopa. Target preko 7 kn
Kome pravo, kome krivo.
Al' to je samo graf. Graf kao i grah.
ovaj tehnograh je pesimističan prilično
https://www.seebiz.eu/trzista/granth…ovijesti/250407
jedina nam je nada kao maloj djeci, pa neće baš moj balon prvi puknuti
zar nije već dovoljno kažnjen što nije prodao na 6,10-6,18 s 1000-1500 ojra, pa je sada mogao trajno i ozbiljno stajati na tih 5,70